Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

kol maitinau dukrele pati, tai miegojom kartu, bet kaip pienelis baigesi ir maitinau misinukais, tai ja guldau i lovyte ax.gif . o sunus miega su teciu kitam kambari ax.gif
Atsakyti
musu su vyru lovoje vaikas nemiegojo ne vienos nakties... ax.gif
is ligonines kai parsiveze (as dar atostogavau intensyvios terapijos sk. pora savaiciu) iskart buvo paguldyta i atskira kambari, jai skirta lova. pirmos trys naktys bemieges buvo, nes reikejo vaisciot kas 15 min, bet tik tiek. miega nuo 23 iki 7, jokiu naktiniu maitinimu.

as bent jau asmeniskai manau, kad santuokine lova yra dviem zmonem ir trecias ten nereikalingas, net jeigu tai ir nuosavas vaikas 4u.gif
neisivaizduoju kaip galima normaliai issimiegot, kai kudikis salia. nuolat budrauji, kad neuzgriut paciai, kad vyras besivartydamas neuzvoztu, kad antklode, pagalve neuzdusintum, suaugusiu prakaitas ir bacilos, netinkamas ciuzinys kudikio stuburui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Anoushka @ 2008 10 01, 14:11)
is ligonines kai parsiveze (as dar atostogavau intensyvios terapijos sk. pora savaiciu) iskart buvo paguldyta i atskira kambari, jai skirta lova. pirmos trys naktys bemieges buvo, nes reikejo vaisciot kas 15 min, bet tik tiek. miega nuo 23 iki 7, jokiu naktiniu maitinimu.

as bent jau asmeniskai manau, kad santuokine lova yra dviem zmonem ir trecias ten nereikalingas, net jeigu tai ir nuosavas vaikas 4u.gif
neisivaizduoju kaip galima normaliai issimiegot, kai kudikis salia. nuolat budrauji, kad neuzgriut paciai, kad vyras besivartydamas neuzvoztu, kad antklode, pagalve neuzdusintum, suaugusiu prakaitas ir bacilos, netinkamas ciuzinys kudikio stuburui ir t.t.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anoushka @ 2008 10 01, 10:11)

pritariu visiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anoushka @ 2008 10 01, 11:11)

1.o as nepritariu visai schmoll.gif
musu dukra nuo pirmuju dienu atsikrauste i musu lova, ir ne valandeles negulejo savo lovytej iki 1.5 m. ir apskritai ant ranku gyveno. rytais jei spedavai anksciau pabust - tai skaityk pasiseke doh.gif . ir ka tu jai padarysi jei klykia ne savo balsu - gal kankinti ir kankintis reikejo doh.gif ?! ir tai guledama salia musu baisiausiai jautriai miegojo. yra visokiu vaiku, ir jeigu taip nuskilo su ramiu vaiku tai dar nereiskia kad busi tokia kategoriska su antru ir t.t..... pvz. maniske tik 4 metu pirma kart pasake kad jau nori miegucio blink.gif . o va antroji miega (savo lovytej) ir valgo. pavalgo pasidairo ir vel kaip angeliukas miega. bet tai dar nereiskia kad bus visada biggrin.gif
2.o kas del smileysex.gif - tai seimai kaip tik i nauda - pasijauti kaip pazinties pradzioj. tik pries tai nuo tevu slepiesi, o db nuo vaiku lotuliukas.gif blush2.gif egzotika lotuliukas.gif . o vaikai taip greit auga kad ne nepajunti kaip ir vel tai pradedi daryti lovoje.
3. jei negeri , nevartoji vaistu ar narkotiku - vaika nuspausti praktiskai neimanoma!!!
4. leliukams prakaitas nesmirda, greiciau jau atvirksciai tongue.gif
5. jau geriau mamos bacilos nei sterili aplinka. ankciau ar veliau daug nesvaresni dalykai i burna keliaus
Atsakyti
QUOTE(Anoushka @ 2008 10 01, 14:11)

tai aišku, ir dar žėėė, kiek pinigų kainuoja tas vaikas, pampersai, drabužėliai, po to gimtadieniai, kišenpinigiai.. jomajo.. doh.gif

o aš šiandien pabudau šalia savo vaiko ir ilgai ilgai žiūrėjau į jį miegantį, jaučiau jo rankytes ir kojytes prie mano šono. Mielos tokios, putlios, o lūpytės vis žįsti bando, per miegus wub.gif
kiek pasiraivė, atmetė rankytes kryžiuku, ir toliau pučia. Girdžiu jo tylų alsavimą, matau iš taip arti arti jo odelę, kokia lygi, nuostabi, ir švelni be galo.

Ir pati vėl prisnūdau... jaučiu, kad jis jau bunda. Aš už jį greičiau prabudau. Ir stebiu... vos vos atsiveria akytės - aaaa, valio, mama šalia, - nusišypso savo gražia bedante šypsena ir pradeda akimis ieškoti krūties. Na suprantat, pusryčiai į lovą rolleyes.gif
Taip supratingai pažvelgia savo akytėmis man kaktą, po to akis, po to žvilgsnis leidžiasi žemiau, ir apsistoja ties krūtine. Kažkuri juk turi duoti pienuko. matyt pagalvoja ir vėl sugrįžta savo žvilgsniu į mano akis wub.gif nu susiprask, mama ax.gif
susipratau rolleyes.gif pažindo ir vėl užsnūdo.

O čia ir brolis beatlekiąs doh.gif tai greitai evakavaus į virtuvę laugh.gif pusryčių.

mano draugė laukiasi savo pirmo vaiko. Irgi sako - na jau ne, tikrai nemiegos mūsų lovoj. Pripras, bus bėdos atpratint.
Tik iš kur tokia patirtis? g.gif Juk tai jos pirmas vaikas.

darykit, mamos taip, kaip širdis, nuojauta sako. Tik noriu pasakyti, kad prarandat daug teigiamų emocijų, daug tylaus monologo su savimi, kol jūsų vaikutis miega šalia.

"Normaliai" išsimiegot negalėsit? Baikit irnesakyk.gif jūs niekad daugiau "normaliai" neatsipalaiduosit, jeigu turit vaikų ir jie jums rūpi.

O tas "normaliai" tai jau tikrai - normaliai?
Atsakyti
As irgi uz tai kad vaikas turi miegoti savo loveleje. Aisku nera kur detis jei nakti pabunda ir verkia mano maze, tada jau tenka salia pasiguldyt, bet siaip tai lova yra vyrui ir zmonai lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau seniai įrodyta ir patvirtinta, kad vaikui bent iki metu geriausia miegoti su mama (kas norės informacijos ta tema, ras, ir gan nemažai). smile.gif Aišku, kad atsiranda visaip manančių, bet mano patirtis patvirtino - ir vaikui buvo gerai kartu miegot, ir man 10 kartų patogiau. smile.gif Kiekviena šeima savo gyvenimą tvarkosi pati, ir čia aišku, kiekvienos šeimos reikalas - kam su kuo geriau miegoti, bet nustebino šioje temoje dažnas argumentas - mol, lova tik vyrui ir žmonai. Na, ok, lova vyrui ir žmonai, o fantazija tada kam? g.gif Bent jau aš tarp miegamojo lovos ir išradingumo linkus rinktis pastarąjį. smile.gif Juolab, kad prabėgs tie pirmieji metai, kas gi čia tėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 14:30)
tai aišku, ir dar žėėė, kiek pinigų kainuoja tas vaikas, pampersai, drabužėliai, po to gimtadieniai, kišenpinigiai.. jomajo..  doh.gif

o aš šiandien pabudau šalia savo vaiko ir ilgai ilgai žiūrėjau į jį miegantį, jaučiau jo rankytes ir kojytes prie mano šono. Mielos tokios, putlios, o lūpytės vis žįsti bando, per miegus  wub.gif
kiek pasiraivė, atmetė rankytes kryžiuku, ir toliau pučia. Girdžiu jo tylų alsavimą, matau iš taip arti arti jo odelę, kokia lygi, nuostabi, ir švelni be galo.

Ir pati vėl prisnūdau... jaučiu, kad jis jau bunda. Aš už jį greičiau prabudau. Ir stebiu... vos vos atsiveria akytės - aaaa, valio, mama šalia, - nusišypso savo gražia bedante šypsena ir pradeda akimis ieškoti krūties. Na suprantat, pusryčiai į lovą  rolleyes.gif
Taip supratingai pažvelgia savo akytėmis man kaktą, po to akis, po to žvilgsnis leidžiasi žemiau, ir apsistoja ties krūtine. Kažkuri juk turi duoti pienuko. matyt pagalvoja ir vėl sugrįžta savo žvilgsniu į mano akis  wub.gif  nu susiprask, mama ax.gif
susipratau rolleyes.gif  pažindo ir vėl užsnūdo.

O čia ir brolis beatlekiąs doh.gif  tai greitai evakavaus į virtuvę laugh.gif pusryčių.

mano draugė laukiasi savo pirmo vaiko. Irgi sako - na jau ne, tikrai nemiegos mūsų lovoj. Pripras, bus bėdos atpratint.
Tik iš kur tokia patirtis? g.gif  Juk tai jos pirmas vaikas.

darykit, mamos taip, kaip širdis, nuojauta sako. Tik noriu pasakyti, kad prarandat daug teigiamų emocijų, daug tylaus monologo su savimi, kol jūsų vaikutis miega šalia.

"Normaliai" išsimiegot negalėsit? Baikit irnesakyk.gif jūs niekad daugiau "normaliai" neatsipalaiduosit, jeigu turit vaikų ir jie jums rūpi.

wub.gif kaip miela wub.gif

o aš su saviškėm miegojau iki 4-5mėn nes mums abiems taip būdavo patogiau ir mieliau wub.gif O vėliau be didelių problemų visi į savo lovytes smile.gif

O vyrai gali ir palaukti, nieko neatsitiks:irnesakyk:
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 10 03, 17:04)
wub.gif  kaip miela  wub.gif

o aš su saviškėm miegojau iki 4-5mėn nes mums abiems taip būdavo patogiau ir mieliau wub.gif  O vėliau be didelių problemų visi į savo lovytes smile.gif

O vyrai gali ir palaukti, nieko neatsitiks:irnesakyk:

drinks_cheers.gif mes ir miegojom iki 4 menesiu, user posted imageo dabar puikiausiai miegam savo lovytej,nors visi sake prisipratinsi poto savo lovytej nemiegos, ne velnio rolleyes.gif puikiausiai miegojo jau pirma karta,user posted imageDabar buvom isvyke teko kartu miegot tai nenoreciau daugiau,nes jau ir spardosi,miegodamas sukasi vartosi ir tt
Atsakyti
is delies sutinku su ta puse kuri pries..., turbut todel, kad drauge taip prisipratino, kad vaiko migdymas yra didziausia kancia... unsure.gif dukryte mamos net teciui pavydi, neleidzia jam kartu miegoti blink.gif blink.gif nu bet cia jau zinoma labai retas atvejis kad taip butu... visada stengiuosi migdyti dukryte jos lovyteje, taciau kartais miegam kartu (kei MB naktinej dirba), del tu priezasciu, kurias isvardino naitas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 02, 08:06)
1.o as nepritariu visai  schmoll.gif
musu dukra nuo pirmuju dienu atsikrauste i musu lova, ir ne valandeles negulejo savo lovytej iki 1.5 m. ir apskritai ant ranku gyveno. rytais jei spedavai anksciau pabust - tai skaityk pasiseke doh.gif . ir ka tu jai padarysi jei klykia ne savo balsu - gal kankinti ir kankintis reikejo  doh.gif  ?! ir tai guledama salia musu baisiausiai jautriai miegojo. yra visokiu vaiku, ir jeigu taip nuskilo su ramiu vaiku tai dar nereiskia kad busi tokia kategoriska su antru ir t.t..... pvz. maniske tik 4 metu  pirma kart pasake kad jau nori miegucio blink.gif . o va antroji miega (savo lovytej) ir valgo. pavalgo pasidairo ir vel kaip angeliukas miega. bet tai dar nereiskia kad bus visada biggrin.gif
2.o kas del smileysex.gif  - tai seimai kaip tik i nauda - pasijauti kaip pazinties pradzioj. tik pries tai nuo tevu slepiesi, o db nuo vaiku lotuliukas.gif  blush2.gif  egzotika lotuliukas.gif . o vaikai taip greit auga kad ne nepajunti kaip ir vel tai pradedi daryti lovoje.
3. jei negeri , nevartoji vaistu ar narkotiku -  vaika nuspausti praktiskai neimanoma!!!
4. leliukams prakaitas nesmirda, greiciau jau atvirksciai tongue.gif
5. jau geriau mamos bacilos nei sterili aplinka. ankciau ar veliau daug nesvaresni dalykai i burna keliaus

sveikinu su dukrytes gimimu 4u.gif mirksiukas.gif sekmes smile.gif :rolleyes
user posted image

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 11:30)
tai aišku, ir dar žėėė, kiek pinigų kainuoja tas vaikas, pampersai, drabužėliai, po to gimtadieniai, kišenpinigiai.. jomajo..  doh.gif

o aš šiandien pabudau šalia savo vaiko ir ilgai ilgai žiūrėjau į jį miegantį, jaučiau jo rankytes ir kojytes prie mano šono. Mielos tokios, putlios, o lūpytės vis žįsti bando, per miegus  wub.gif

Ir pati vėl prisnūdau... jaučiu, kad jis jau bunda. Aš už jį greičiau prabudau. Ir stebiu... vos vos atsiveria akytės - aaaa, valio, mama šalia, - nusišypso savo gražia bedante šypsena ir pradeda akimis ieškoti krūties. Na suprantat, pusryčiai į lovą  rolleyes.gif
Taip supratingai pažvelgia savo akytėmis man kaktą, po to akis, po to žvilgsnis leidžiasi žemiau, ir apsistoja ties krūtine. Kažkuri juk turi duoti pienuko. matyt pagalvoja ir vėl sugrįžta savo žvilgsniu į mano akis  wub.gif  nu susiprask, mama ax.gif
susipratau rolleyes.gif  pažindo ir vėl užsnūdo.

O čia ir brolis beatlekiąs doh.gif  tai greitai evakavaus į virtuvę laugh.gif pusryčių.

Tik iš kur tokia patirtis? g.gif  Juk tai jos pirmas vaikas.

kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti