Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(Tiara two in one @ 2008 08 29, 23:45)
Drauge pasakojo, kad Vokietijoje yra labai populiaru apskritai miegot su kudikiu. Ju argumentai:
1. teveliai geriau issimiega, kadangi vaikeliui uzsimanius valgyt, jis pats susiranda papuka, mamytei nereikia keltis, budintis. (cia aisku tinka maitinanciom krutimi, o klausimas ar tikrai issimiegi kai pasonej gleznas leliukas kutinejas g.gif );
2. vaikelis geriau miega, nes jauciasi saugus, artimas. (kazi o tai tada kaip su ciuzinuku - pirkt 2X2metru kokosini lotuliukas.gif ?)
Niu daugiau nepamenu, nes vokieciuose apie tai visa paskaita desto. Kita savaitele einu i paskaita (Lietuvoj smile.gif ) apie vaikelio miegojima kartu, idomu ka ten apie tai pasakys g.gif

Nu baisu ir prasižiot, nes čia dauguma prieš miegojima su vaiku vienoje lovoje, bet būtent šiais principais vadovaidamiesi mes taip ir darome 2.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
As tai esu pries miegojima su vaiku, jau nuo dvieju savaiciu miegojo kitam kambari, kambariai yra vienas priesai kita - tai ir taip viska girdedavau. Ir dabar jau yra 9 men. ir labai esu patenkinta, kad vaikas miega atskirai
Atsakyti
mazoji su mumis miegojo 1 men, o poto jau kraustesi i savo kabari...ir ji geriau daug miega, ir mamyte su teveliu gali pasidziaugti... ir tikrai esu patenkinta kad mazoji greit priprato prie savo loveles, o rytais kai atsikelia tai po pusryciu jau su mumis tinginiauja vienoj lovytej thumbup.gif
Atsakyti
Mažoji užmiega savo lovytėje, bet dažniausiai atsibunda kartu su manim. Jei nerami, blaškosi, tai ir miegoti eina mano lovoje.
Atsakyti
Mazulka miega savo lovoje, tik kartais po skiepu ar pan. pasiimam su Teciu ja i lova, bet ir tai buvo kokie 3 kartai...
Atsakyti
o mes miegam visos trys vienoje lovoje ir tuo labai esam patenkintos. visada jaučiu kada vyresnėlė nusiklosto, mažylė pati naktį pasiima valgyt. be to vyresnėlė nesijaučia nuskriausta, kad atsiradus mažylei būtų iškraustyta i savo lovą. patogu svečiuose - vaikas pripratęs kartu miegot jaučiasi saugus ir ne savo aplinkoje. kol kas minusų nematau
Atsakyti
QUOTE(SM*AI*VY*SA.E @ 2008 09 26, 18:18)
o mes miegam visos trys vienoje lovoje ir tuo labai esam patenkintos. visada jaučiu kada vyresnėlė nusiklosto, mažylė pati naktį pasiima valgyt. be to vyresnėlė nesijaučia nuskriausta, kad atsiradus mažylei būtų iškraustyta i savo lovą. patogu svečiuose - vaikas pripratęs kartu miegot jaučiasi saugus ir ne savo aplinkoje. kol kas minusų nematau

bigsmile.gif o tai tevelis kur miega?
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 09 26, 18:44)
bigsmile.gif o tai tevelis kur miega?

deja, mūsų tėvelis tik savaitgaliais su mumis būna sad.gif . tada jis miega su vyresnėle, aš su mažyle. o kai vyresnėlė užmiega, kuriam laikui persikrausto pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 08 30, 17:30)
mazoji su mumis miegojo 1 men, o poto jau kraustesi i savo kabari...ir ji geriau daug miega, ir mamyte su teveliu gali pasidziaugti... ir tikrai esu patenkinta kad mazoji greit priprato prie savo loveles, o rytais kai atsikelia tai po pusryciu jau su mumis tinginiauja vienoj lovytej  thumbup.gif

o kaip del maitinimo? AR KELIES MAITINT TAM TIKROMS VALANDOM?ar pati pareiskia nora? beje,ar savo pienu maitini?
Atsakyti
aš miegu su savo mažę,gal nuo tada kai jai buvo 3mėn.buvo susisukus į kaldros užvalkalą ir vos neužduso verysad.gif bandau pratinti vėl prie lovytės ax.gif
Atsakyti
mes vis dar miegam kartu, ir manau miegosim iki metu,Maitinti lengviau, dukryte ramesne.
Atsakyti
Kadangi turejome tik viena kambari, tai zuikis miegojo su mumis kambaryje, bet savo lovoje. Vyro nebuvo kur isvaryti tongue.gif na o visi kartu netilpdavome, juolab vyras per nakti 100 kartu apsivercia, tai bijojome, kad neuzgautu netycia. Bet dienos metu daznai pasiimdavau su savim paguleti ant lovos, ant jos ir zaisdavome, na o miegucio savo lovyteje darem.
Atsakyti