Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

na as nezinau kaip kitom,bet kiek paskaitau geriau kai vaikas miega salia mamos,man pvz daug patogiau rytais pamaitint ir uzmigdyt pas svae nei knapsot prie vezimelio (nes lovyte kitam kamb,tai kolkas vezime migdom)ir laukt kol i imigs...o kai salia pasiguldau jokiu bedu..iskrenta soske,idedu ir vaikas nurimsta ir uzmiega..beto jaucia mano sirdies plakima smile.gif o ryte kai tetukas iseina i darba,abi parpiam iki kol gryzta pietu thumbup.gif ir tuo dziaugiames..abi issimiegam ir pailsim clap.gif
Atsakyti
as manau, kad maziukas ir teveliai turetu miegoti atskirai... ax.gif juk pailseti tryse viennoj lovoj kazkaip sunku isivaizduoti... g.gif nors savaitgaliais megstam tryse vienoj lovoj paguleti, bet tada kai jau bunam visi prabude - maziukas per viduriuka ir zaidzia... 4u.gif man ir paciai geriau, kad mazasis pas save lovytej miega...ka po to daryt reiktu, kada jau didukas butu ir reiktu atpratinti... g.gif is savo patirties zinau mano mama ilgai vargo kol pagulde mane i kita lova... blush2.gif
Atsakyti
Suprantu mamas kurios maitina smile.gif , bet galvoju, kad saugiausia ir sveikiausia kai mažiukas miega savo lovytėje thumbup.gif.Čia mano tokia nuomonė, nors pas mus buvo visokie etapai rolleyes.gif
Atsakyti
Maniske iki 6men. miegodavo savo lovyteje,bet susirgo,karsciavo,tai migdziau prie saves blush2.gif tai taip priprato,kad paskui nenorejo gultis savo lovoje.Isgelbejo tik vezimelis,nes apie 2savaites miegojo jame,o dabar vakarais tik uzmiega,as ja perkeliu i lovyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2008 01 14, 18:55)
pas mane tas pats,nuo gimimo vargau ,ji tiesiog nemiegojo naktimis,kai atsigule salia ,miega nuo 21val iki 10val 4u.gif

ir pas mus ta pati istorija. visada buvau nusiteikus kad vaikas turi miegot savo lovytej, bet kai pirma nakti grizus visa nakti prasikankinau doh.gif paguldziau salia saves taip ir miegam tryse. uztat vaikas ismiega 10 val nakti. o paaugs pratinsiu. siaip as jau virs menesio sakau kad reikia pradet pratint prie savo lovytes blush2.gif
Atsakyti
Stengiuos migdyt atkirai lovytej. Miega. bet kai tetuko ner salia, tada man paciai lengviau, kai pasiguldau salia i didele lova. vietos uztenka, issimiegam, nes kai pabunda,juk lengviau iskart pasiimt ir pamaitint, nereik keltis.
Atsakyti
as manau kad salia turi gulet tik nuosavas vyras biggrin.gif wub.gif bet musu angelelis pirmas savaiteles isverkdavo miega vienoje lovoje. Dabar jau miega savo loveleje ir nesioziuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
As buvau nusiteikus migdyti vaikeli TIK atskirai. Po gimdymo maziuka maitindama krutimi pati uzmigdavau ir jis prisivalges taip pat uzmigdavo. Prabusdavau, kai jis vel valgyt uzsimanydavo. Tai taip ir isivaziavom, kad miegam trise jau 2-as menuo.

Bandom iskelti laikas nuo laiko ji i jo lovele, bet jis po kokiu 15 min prabunda. Truksta jam matyt mano silumos, sirdies plakimo.

Kol maitinsiu krutimi, manau, tol jis bus su mumis, o po to jau keliausim i atskira lovele. Ir jei reikes, teks graziuoju kariauti smile.gif

Kur desies ziema basas.
Atsakyti
As kaip ir dauguma mamu, buvau isitikinusi, kad vaikeliui geriausia miegoti savo loveleje, bet vaikutis pats diktuoja savo salygas 4u.gif musu mazute mazdaug iki 5 ryto miega savo loveleje, o po to pasiimu i musu lova rolleyes.gif viena karta bandziau neimti, tai teko daug kartu keltis raminti. Ech, numojau ranka ir vel pasiimu, nes antraip visi butume neissimiegoje. 4u.gif Manau, kad tiesiog reikia dziaugtis kol mazyliams reikia mamos silumos ir sirdies plakimo 4u.gif Kazkada atpras smile.gif ...
Atsakyti
Nuo gimimo nakties miegui dedavau i jos lovyte, o savojoj tik maitindavau ir uzmigdydavau, po to perkeldavau miegancia.Daznai ir pati uzsnusdavau kol migdydavau, tai iseidavo taip, kad ir pas mus lovoj miega.Nuo 2 men.tik 1 karta reikedavo keltis, bet ir tai daznai vyras atnesdavo pamaitinimui, o po to uzmigusia vel atgal.Visa laime, kad nuo 3men.pradejo ismiegoti visa nakti savo lovyteje.Is pradziu iki 6, o dabar parpia iki pat 9, ir uzmiega savo loveleje.Atrodo per pora kartu suprato, kad kai atnesam ja i jos lovyte ir po keliu min.uzgesinam sviesa reikia miegoti. 4u.gif
Atsakyti
diena miegam vezime, nakti lovytej, su mumis miega tik tokiu atveju, jei abu uzmiegam, kai valgo ryte6
Atsakyti
Mūsiškis miega tik savo lovytėj.. Mes net nepametėjom vaikiukui tokios idėjos, kad gali būti kitaip, gal todėl ir nesiveržia į mūsų lovą... Smagu jam ir savo lovytėj, juolab, kad ji priepat manęs pastatyta stovi.Pasižiūri pro grotas ir mato mus. Bet aš neteisiu ir tėvelių kurie miega kartu su mažyliais.. Juk jie tokie uniklūs, tie mūsų stebuklėliai 4u.gif
Atsakyti