QUOTE(Paukšte @ 2009 12 23, 16:16)
Mes iš Šiaulių, bet nieko paguodžiančio pasakyti negaliu. Maniškiui 2m ir 3 mėn, šiandien pasirodėm vienai gydytojai, nes dantukai labai baisūs - sutrupinėję, pageltę, emalis nuėjęs...
Tai pasakė kad reikia būtinai tvarkyt, o tvarko su narkoze. Šiauliuose niekas to nedaro, reikia važiuot i Kauną, Vilnių arba Klaipėda. Jei būtų vienas dantis tai tvarkytume paprastai, bet pas jį yra daugybiniai pažeidimai, reikia kad viską sutvarkytų, jei dar įmanoma.
Galvoju, juk negali 2 metų vaikui išrauti pusės dantų (kaip paskaičiau čia)? Juk jam dar negreit išaugs nuolatiniai, tai kaip vaikas kramtys?
P.S. Gudre, beje, mano irgi Ugnius

Galvoju, juk negali 2 metų vaikui išrauti pusės dantų (kaip paskaičiau čia)? Juk jam dar negreit išaugs nuolatiniai, tai kaip vaikas kramtys?
P.S. Gudre, beje, mano irgi Ugnius

Mano berniukui, kai buvo 2.5m istrauke 2 virsutinius priekinius dantis, nes buvo nuluze ir pradejo puliuot, o is krastu dar 2 nutrupejo - is pradziu nebeliko emalio, po to parudavo ir nutrupejo. Taigi, neturim 4 priekiniu. Taip pat uzblombuoti dar 5 kruminiai. Dantukus taise be jokios narkozes, praktiskai ir asaru nebuvo - lb nuostabi gydytoja