Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas mamos pienas

QUOTE(damila @ 2011 10 26, 21:00)
Gal kas susiduret su tokiu dalyku: vienoje krutyje pieno daugiau, nei kitoje.
Stengiuosi is desines neistrauk iki galo, o is kaires traukiu kol tik lasa.ir toks vaizdas kad vistiek tiek ta desine daugiau pieno gamina. Santykis Desinej 100-120, o Kairej-60-80 (nakti didesnis kiekis).

O kodel jus nutaret, kad pieno abejose krutyse turi buti vienodai?? rolleyes.gif

Ar del to, kad JUS (ne jusu vaikas) nutraukiat skirtinga pieno kieki kelia jums kazkokiu nepatogumu, jauciate diskomforta ir pan.? smile.gif

Ar jusu krutys yra tokio akivaizdziai skirtingo dydzio del skirtingai besikaupiancio pieno, kad vercia jus net susirupinti sveikata? smile.gif

Kazkaip abejoju.. Todel siulau neieskot razinku ten, kur ju nera cool.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2011 10 26, 20:00)
Stengiuosi is desines neistrauk iki galo, o is kaires traukiu kol tik lasa.ir toks vaizdas kad vistiek tiek ta desine daugiau pieno gamina. Santykis Desinej 100-120, o Kairej-60-80 (nakti didesnis kiekis).

Man atrodo, kad dazniausiai taip ir buna. Man irgi taip pat budavo, kai traukdavau pienuka, tik santykio nezinau g.gif . O dabar, kai valgo, tai jauciu, kad kairiame yra maziau. Su kiek pakalbu mamytemis, visoms taip buna. As nekreipiu demesio. Man ir mano mazei gerai . Svarbiausia, kad yra pienuko ir kad uztenka smile.gif .
Atsakyti
Aciu, atsakiusioms, nes galvojau kad turetu but vienodai blush2.gif

Svarbiausia kad pienuko yra thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane irgi skirtingas pieno kiekis krutyse. Po gimdymo keleta dienu maitinau is vis tik is vienos kruties, nes kitos neeme. Ir dabar ta mazesniaja istustina per diena kokius 2 kartus. Ir tikrai neuztenka vienam maitinimui jos. Is kitos pilnai pavalgo. Galeciau ir tik is tos "gerosios" maitint, bet norisi, kad ir kitoj pienas bent kazkiek gamintusi. Man ir vaizdziai matosi, kad skirtingo dydzio krutys yra, nera labai jau grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiiggii @ 2011 11 03, 18:58)
Pas mane irgi skirtingas pieno kiekis krutyse. Po gimdymo keleta dienu maitinau is vis tik is vienos kruties, nes kitos neeme. Ir dabar ta mazesniaja istustina per diena kokius 2 kartus. Ir tikrai neuztenka vienam maitinimui jos. Is kitos pilnai pavalgo. Galeciau ir tik is tos "gerosios" maitint, bet norisi, kad ir kitoj pienas bent kazkiek gamintusi. Man ir vaizdziai matosi, kad skirtingo dydzio krutys yra, nera labai jau grazu ax.gif

Jei kuri krūtis didesnė, tai nereiškia, kad joje daugiau pieno. Pas mane kaip tik mažesnioje pieno yra daugiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ssiiggii @ 2011 11 03, 20:58)
Pas mane irgi skirtingas pieno kiekis krutyse. Po gimdymo keleta dienu maitinau is vis tik is vienos kruties, nes kitos neeme. Ir dabar ta mazesniaja istustina per diena kokius 2 kartus. Ir tikrai neuztenka vienam maitinimui jos. Is kitos pilnai pavalgo. Galeciau ir tik is tos "gerosios" maitint, bet norisi, kad ir kitoj pienas bent kazkiek gamintusi. Man ir vaizdziai matosi, kad skirtingo dydzio krutys yra, nera labai jau grazu  ax.gif

As irgi matau, kad viena didesne kita mazesne, o kai istraukiu pienuka, tai vienodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2011 10 26, 21:00)

Sveikos wink.gif
As taip pat is desines visuomet nutraukiu daugiau nei is kaires.
Pienuka traukiu kas 12 val. 9 val ryte ir 21 val vakare. nusitraukiu 0.5 litro per viena traukima is abieju (.)
Pieno kiekis visiskai nemazeja, jo net padaugejo. Taip mazyle maitinu jau 3 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 05 lapkričio 2011 - 22:22
Nu kai paskaitai čia, tai galima pagalvoti, kad daugelis čia esančių mamyčių nusitraukinėja pieną tam, kad galėtų kelioms dienoms ar savaitėms su tėtuku pabėgti prie jūros ar šiaip paatostogauti. Ar kuo dažniau išeiti, papramogauti.
Kam jums tie vaikai, jei ieškot progų numest juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bebenčiukė @ 2011 11 06, 10:39)
Nu kai paskaitai čia, tai galima pagalvoti, kad  daugelis čia esančių mamyčių nusitraukinėja pieną tam, kad galėtų kelioms dienoms ar savaitėms su tėtuku pabėgti prie jūros ar šiaip paatostogauti. Ar kuo dažniau išeiti, papramogauti.
Kam jums tie vaikai, jei ieškot progų numest juos?  g.gif

Nevisos juk nusitraukia tam, kad pabėgtų, yra ir dirbančių mamų,kurios uždirba šeimai pinigėlius kai tuo tarpu tėvelis būna su vaikučiu, kitoms patogiau, o jei ir nori trumpam pailsėti nėra taip blogai, ypač jei jauti jog kokia depresija kabinasi ar prikibo, juk vaikučiui reikia sveikos mamytės, nieko čia smerktino nematau. Daug geriau kelias dieneles atsigauti ir vaikiuką palikt priežiūrai žmogaus kuris gerai juo pasirūpins, nors aišku niekas kitas nepasirūpis geriau nei mama, negu kažką negero padaryt vaikučiui ar palikt jį vaikų namuose... Nors aš asmeniškai tik kelias valandas tegaliu būti be savo lėlytės smile.gif
Atsakyti
ga,ir as nusitraukiu,nes dirbti turiu kelias valandas.O kad pailset nori mama,irgi nieko smerktino. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bebenčiukė @ 2011 11 06, 11:39)
Nu kai paskaitai čia, tai galima pagalvoti, kad  daugelis čia esančių mamyčių nusitraukinėja pieną tam, kad galėtų kelioms dienoms ar savaitėms su tėtuku pabėgti prie jūros ar šiaip paatostogauti. Ar kuo dažniau išeiti, papramogauti.
Kam jums tie vaikai, jei ieškot progų numest juos?  g.gif

Neskaiciau visos temukes ar yra cia tokiu mamyciu, kurios nori numesti savo vaikucius kitiems? g.gif Juk nusitraukinejam pienuka ne delto, kad nenorim buti su vaiku. Yra begales priezasciu, vienos mamos dirba, kitoms neiima kruties ir t.t. Paprasciausiai kiekviena mama zino kaip jai ir jos mazyliui geriausia ir nereikia is karto pulti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 06 lapkričio 2011 - 17:41
Sveikos, mamytės!
pasidalinkite savo patirtimi- dabar mažyliui mėnuo, nuo antros savaitės maitinams nutrauktu pienuku, nes mažylis nuolat "žaisdavo" su krūtimi, likdavo napavalgęs, vienas maitinimas užtrukdavo apie 3-4 val. Apie kažkokį miegą tik svajot... doh.gif Dabar pradėjau bijoti, kad mažėja pienuko. Traukiu maždaug 8-10 kartų per parą- iš viso nutraukiu apie litrą pienuko. Vienu kartu gaunasi nutraukti tik 60-80 ml. (dienos metu), naktį traukiant- maždaug po 150 ml. Gaila, tik paskutines dienas pradėjau stebėti kiek nutraukiu- prieš savaitę buvome išvykę visi atostogų pas tėvus, tai buvo ir kas padeda, su vaikeliais pabūna, pieno kaskart nusitraukdavau po 120 ml.
Kiek suvalgo jūsų mažuliai, ką darot, kad pieno nemažėtų (manau, kad nusitraukinėju pakankamai dažnai...) ? Kasdien mažyliui duodu ir žįsti krūtį- jis puikiai ryja, traukia godžiai, tačiau po kokių trijų minučių ima ir užmiega, tad kaip minėjau, valgymas žiauriai ilgai užtrunka, o galų gale visvien vaikas būna alkanas ir primaitinu nutrauktu pienuku.
Būsiu jums labai dkinga už patarimus ir nuomones 4u.gif Noriu savo pienuku maitinti mažylį kuo ilgiau... smile.gif
Atsakyti