QUOTE(n-e-r-i @ 2011 09 26, 22:35)
Sveikos, maitinu savo mažylę krūtimi jau 8mėn ir labai džiaugiamės. Bet tenka grįžti į mokslus. Tai dabar suku galvą kaip pasielgti... Gal kas esate su panašia situacija susidūrusios ir galėsite patarti.
Išvažiuoju kartą per savaitę visai dienai ir su mažyle nesimatom 12h

Pamaitinu išvažiuodama ir grįžus. Tačiau tame tarpe dar būna 3-4 valgymai. O man pačiai krūtys tiesiog sprogsta nuo pieno

Tai teko nusitraukti ir išpilti lauk. O tuo tarpu mažylė valgė namie mišinuką... Kažkaip negerai...
Dabar galvoju ar negalima būtų man nusitraukti pieno, visą dieną laikyti rankinėje (keliauju, todėl apie šaldytuvą galiu tik svajoti), o grįžus užšaldyti šaldiklyje kitai savaitei maitinimui... Ar čia nerealu taip? Pieno nešiojimas kokias 6val rankinėje mane neramina...
Kitas variantas savaitės bėgyje bandyti nusitraukti. Bet tarp maitinimų nelabai daug pas mane telieka

Tektų kaupti po truputį. O išvažiavus nusitraukti pieną ir išpilti lauk? O ir ar nesutriks pieno gamyba?
Ką galėtumėte patarti?
Sveika,
o kodel nutraukta pienuka pylei lauk? Mano berniukui jau greitai bus metukai. pas mane nuo pat gimimo yra ritualas kaupti pieno atsargas saldiklyje. turiu Avent tuos indelius. ju yra desimt, tai jie visuomet ir buna kameroje. ir galiu pasakyti, kad labai dziaugiuosi. va, dalyvavome vestuvese. palikau mazyli parai vyro sesei. ir liuks viskas isejo. vaikui nereikia jokiu misinuku, gauna pienuko. as, zinoma, nusitraukiu tuo laikiu kai ji maitinciau, bet ta pienuka jau ispylinejau. ir siaip jei isienu susitikti su draugem, vyras visuomet gali vaikuciui duoti mamos pienuko.
kai buni isvykusi, zinoma, kad turi nusitraukineti, nes tuomet organizmas gaus signala, kad nebera paklausos. kaip zinia, pienukas normalioje temperaturoje gali buti sesias val. As tavo vietoje daryciau taip. kai nusitraukineji isvykoje, ta pienuka ir laikyk rankineje. grizusi sumaitink is buteliuko ta senesni pienuka, o sviezu nusitrauk ir kaupk ir kai busi isvykusi, nereikes mazylei misinuko

mano sunelis misinuko niekada neragavo... as dedu i saldytuva, ir maisau keliu nusitraukimu pienuka i viena inda, kol tas prisikaupia. bet zinoma, pries tai visi indeliai pastovi saldytuve, kad butu vienodai atsale.
Pabandyk ir pamatysi viskas gausis. jei as matau, kad kazkada kita savaite reikes pienuko, tai pvz darau taip. ateina laikas maitinti, reiketu maitinti is desines (.), bet as maitinu is kaires, o pienuka is desines nusitraukiu ir i saldytuva
Sekmes tau ir tavo dukrytei