Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas mamos pienas

QUOTE(Obelėlė @ 2011 08 05, 23:19)
Pieno yra,  ypac nakti, tai mazyle net springsta.o dienom tai ciulpia ir ciulpia, galvoju naktim nusitraukinesiu ir dienom duosiu ta pienuka..

tuomet ,matyt,problema pientraukyje,kazka,galbut,blogai sudedi,arba brokuotas jis...is mano pazystamu,visos,kurios turejo,nebuvo problemu su juo.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2011 08 05, 23:23)
tuomet ,matyt,problema pientraukyje,kazka,galbut,blogai sudedi,arba brokuotas jis...is mano pazystamu,visos,kurios turejo,nebuvo problemu su juo.

paskaitau mamu pokalbiu kad per 10-15 min nusitraukia po 120 ml tai net pavydu skaityt, o man neisieina unsure.gif
Atsakyti
Bandyk pries nutraukiant ismasazuoti kruti ir tada traukti,atsipalaiduok.man buna,kad kokias kelias minutes traukiu,o nebega,ir tik po kurio laiko "uzsipompuoja" 4u.gif
Atsakyti
pažystama sake jog reikia traukti piena kas 3val o jus kas kiek traukiat?
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 08 22, 11:27)
pažystama sake jog reikia traukti piena kas 3val o jus kas kiek traukiat?

As tai traukdavau diena kas 3 val. Traukdavau po kiekvieno valgymo - nesvarbu ar diena - naktis. Per para traukdavau apie 8 kartus, tai ir iseitu kas 3 val. blush2.gif O jei kas nors sutrukdydavo, tada ir kas 2 val., nes labai norejau, kad pienuko daugetu. Bet galiu pasakyti, kad nors ir labai naktimis norejau miego, bet labai saziningai darbavausi. Ir galiu tik pasidaziaugti, kad ir dabar pienelio turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2011 08 23, 14:27)
As tai traukdavau diena kas 3 val. Traukdavau po kiekvieno valgymo - nesvarbu ar diena - naktis. Per para traukdavau apie 8 kartus, tai ir iseitu kas 3 val.  blush2.gif  O jei kas nors sutrukdydavo, tada ir kas 2 val., nes labai norejau, kad pienuko daugetu. Bet galiu pasakyti, kad nors ir labai naktimis norejau miego, bet labai saziningai darbavausi. Ir galiu tik pasidaziaugti, kad ir dabar pienelio turiu smile.gif

Aš naktimis netraukiu pienuko jau gal nuo 5 mėn. ir pienuko tikrai nė kiek nesumažėjo mirksiukas.gif . Tiesiog ryte nutraukiu dvigubą porciją.
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2011 08 23, 17:22)
Aš naktimis netraukiu pienuko jau gal nuo 5 mėn. ir pienuko tikrai nė kiek nesumažėjo mirksiukas.gif . Tiesiog ryte nutraukiu dvigubą porciją.

As traukiau tik pirmus 2 men., veliau mergaite valgo pati is (.). Valgo kada nori ir kiek thumbup.gif
Atsakyti
Skubiai dovanojam mamos piena.
Atsiemimo vieta Grigiskes.
Gimdymas ivyko 2011.08.25
Galim duot viena karta per para.
Salyga MEDELA pieno maiseliai.

TEL: 868559887
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2011 08 23, 17:22)

aš nakti traukiu viena, du kartus kaip išeina bet irgi tarpas 3 valandas, buvo tokia situacija jog pradėjo žiaurei skaudėti dešinia krūti paskui praejo o ir pienuko sumažejo.. būtent toj krūti.
Atsakyti
Man taip pat budavo sunku nusitraukt pieneli, kankindavausi kol gerai uztaikydavau krutine, kol pasidarydavo vakumas. O pasirodo, pries uzdedent pientrauku (mano AVENT) reikia pirstu nubraukt link vidaus ta gumele, prie kuriuos glaudziasi krutine, kad gerai priglusti prie pacio pientraukio. Turbut aiskiai parasiau... smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. permečiau temute, bet lyg nemačiau. Tai klausimėlis ar normalu palikus pienelį šaldytuve jo nusistovėjimas, na gaunas toks viršuj sluoksnis, kaip paprastam pienuke grietinėlės?
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2011 09 20, 12:17)
Sveikutės. permečiau temute, bet lyg nemačiau. Tai klausimėlis ar normalu palikus pienelį šaldytuve jo nusistovėjimas, na gaunas toks viršuj sluoksnis, kaip paprastam pienuke grietinėlės?

Tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti