Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas mamos pienas

QUOTE(ada21lt @ 2010 08 07, 10:54)
Siaip kava mazina skyscius organizme, kofeinas pereina ir per pienuka, vaikelis irzlesnis gali buti, alergizuoja,kaip beja ir sokoladas, juodos arbatos poveikis panasus tik silpnesnis, nes ir turi kofeino, tai jau maitinant reiktu keisti i arbata, kokia kmynu, krapu seklu taip pat gerai mazins pilvuko negalavimus 4u.gif Ir siaip vanduo gerai, sriubos. nereikia persistengti , svarbu pakankamai gerti , bet ne prievartauti saves. Jei nusitraukinejat , tai butina daryti nors kart nakti arba duoti vaikeliui zysti, nes nakti labai reguluojasi pieno gaminimas 4u.gif O kad buti zvalesniai tinka dusas, zali vaisiai ir darzoves, miegoti su vaiku keik galima ilgiau diena 4u.gif

Miegoti diena gerai, siandioen su mazyle priguliau,taciau kas kitus darbus nudirbs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 07, 16:54)
Miegoti diena gerai, siandioen su mazyle priguliau,taciau kas kitus darbus nudirbs? g.gif

O kokie jau tie darbai g.gif dabar tau svarbiausias darbas zindyt kudiki biggrin.gif paciai pavalgyt ir pamiegot. visa kita gali atlikti ir artimi zmones, vyras , mama,, drauges ar pan. Juk tikriausiai yra kazkas salia, kas gali padeti. Cia juk tik pirmiems menesiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 08, 12:21)
O kokie jau tie darbai g.gif dabar tau svarbiausias darbas zindyt kudiki  biggrin.gif paciai pavalgyt ir pamiegot. visa kita gali atlikti ir artimi zmones, vyras , mama,, drauges ar pan. Juk tikriausiai yra kazkas salia, kas gali padeti. Cia juk tik pirmiems menesiams  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 08, 12:21)
O kokie jau tie darbai g.gif dabar tau svarbiausias darbas zindyt kudiki  biggrin.gif paciai pavalgyt ir pamiegot. visa kita gali atlikti ir artimi zmones, vyras , mama,, drauges ar pan. Juk tikriausiai yra kazkas salia, kas gali padeti. Cia juk tik pirmiems menesiams  4u.gif

Na taip tu teisi, bet nemegstu kitu zmoniu pagalbos prasytis ax.gif
Atsakyti
tada kiti darbai palauks smile.gif .o artimiesiems malonu tau padeti,ir kuo toliau,tuo lengviau bus
Atsakyti
Sveikutes,

Nesuprantu, kaip jums pavyksta su tuo Avent mechaniniu pientraukiu kanors istraukt. man nieko nesigauna su juo, kazkaip tas vakumas neitraukia normaliai, vis oro atsiranda ir pienukas nebega... gal pas mane krutine per maza jam.. o noriu prisikaupti pienelio banka, nes nuo rudens i mokslus teks iskeliauti. su rankom bandziau traukti, tai per 40min. vos isvargau 40ml, kai krutis kieta nuo pieno buvo. o mazyle pati valgo ir pavalgo, svorio po 1kg per men. priaugam. nesuprantu nieko...
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2010 08 10, 12:54)
Sveikutes,

Nesuprantu, kaip jums pavyksta su tuo Avent mechaniniu pientraukiu kanors istraukt. man nieko nesigauna su juo, kazkaip tas vakumas neitraukia normaliai, vis oro atsiranda ir pienukas nebega... gal pas mane krutine per maza jam.. o noriu prisikaupti pienelio banka, nes nuo rudens i mokslus teks iskeliauti. su rankom bandziau traukti, tai per 40min. vos isvargau 40ml, kai krutis kieta nuo pieno buvo. o mazyle pati valgo ir pavalgo, svorio po 1kg  per men. priaugam. nesuprantu nieko...

Ar gerai prispaudi? Ar tie pientraukio iskilimai silikoniniai (tokie burbuliukai) uzsideda normaliai ant kruties? Labai maza tavo krutine?
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2010 08 10, 12:54)
Sveikutes,

Nesuprantu, kaip jums pavyksta su tuo Avent mechaniniu pientraukiu kanors istraukt. man nieko nesigauna su juo, kazkaip tas vakumas neitraukia normaliai, vis oro atsiranda ir pienukas nebega... gal pas mane krutine per maza jam.. o noriu prisikaupti pienelio banka, nes nuo rudens i mokslus teks iskeliauti. su rankom bandziau traukti, tai per 40min. vos isvargau 40ml, kai krutis kieta nuo pieno buvo. o mazyle pati valgo ir pavalgo, svorio po 1kg  per men. priaugam. nesuprantu nieko...

Nuo krūtinės dydžio tikrai niekas nepriklauso. Tu pieno nepritrauki daug todėl, kad jo gaminasi tiek kiek suvalgo dukrytė. Kadangi dukrytę maitini pilnai tai jo ir negali pritraukti daug. Jei nori prikaupti atsargas tai vis traukiant pientraukiu pienelio padaugėtų ir užtektų ir mažylę pamaitint ir atsargų prikaupt. Kantrybės. Čia mano nuomonė, gal kitos galvoja kitaip g.gif
O pientraukį pirkai naują? Jei dėvėtą, tai gali būti viena detalė susidėvėjus (guminis ratukas), jei turi atsarginę pabandyk pasikeist.
Atsakyti
QUOTE(Vasarele @ 2010 08 10, 16:07)
Nuo krūtinės dydžio tikrai niekas nepriklauso. Tu pieno nepritrauki daug todėl, kad jo gaminasi tiek kiek suvalgo dukrytė. Kadangi dukrytę maitini pilnai tai jo ir negali pritraukti daug. Jei nori prikaupti atsargas tai vis traukiant pientraukiu pienelio padaugėtų ir užtektų ir mažylę pamaitint ir atsargų prikaupt. Kantrybės. Čia mano nuomonė, gal kitos galvoja kitaip  g.gif
O pientraukį pirkai naują? Jei dėvėtą, tai gali būti viena detalė susidėvėjus (guminis ratukas), jei turi atsarginę pabandyk pasikeist.

o jei maniskei maza pienuko, ir ji rekia, as primaitinu misineliais, tai kodel tada jo nedaugeja.Tai man tada duoti zisti kruti, nors tik lasas pienuko isbega? unsure.gif
Papildyta:
kaip man elgtis, kad pienuko daugetu?
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2010 08 10, 15:57)
Ar gerai prispaudi? Ar tie pientraukio iskilimai silikoniniai (tokie burbuliukai) uzsideda normaliai ant kruties? Labai maza tavo krutine?

Kaip sekasi jums su pientraukiu?gal jau daugiau pienuko pritraukiate?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 10, 22:21)
Kaip sekasi jums su pientraukiu?gal jau daugiau pienuko pritraukiate?

Labas,

Is tiesu daugiau pienuko, nors ir nezymiai, bet jau pritraukiu apie 100 ir daugiau ml per 30-40 min. Geriu daug arbatu (kakavos su pienu ir tos hipp) ir vandens. Pastebejau, kad buna dienu, kai pieno maziau, ir neaisku, nuo ko cia priklauso.

alici, o gal tu pientraukyje ta gumini ratuka ne is tos puses idejai???
Atsakyti
kaip man elgtis, kad pienuko daugetu?
[/quote]

Pamaitinus krūtimi nusitraukti pieną pientraukiu. Sekančiu maitinimu sumaitinus vaikui gal jau ir mišinuko nereiktų. O jei dar trūksta pienuko, tai duok ir mišinuko, bet nedaug kad po kurio laiko vėl norėtų žįsti krūtį.
Atsakyti