zinot, mamytes, kurioms sekmingai sekasi zindyti, NA NE VISU LELIUKAMS TAI PAVYKSTA. mano mazius IMA kruti, bet jis is jos nepavalgo. jau ligonineje supratom, deja velokai...kai maziuka pasvere ir paaiskejo, kad nuo gimimo svorio jis nukrito beveik 600g (sakysit normalu nukrist, bet ne tiek

), pablogejo leliuko kraujas, ir isvis, pas mane pienas bega kibirais, o vaikas badauja (cia net gydytojai diagnozavo). maziukas musu taip nusilpes buvo, kad jau net rekt is alkio nebepajege...kai pamaciau toki savo vaika, supratau, kad nusispjaut man i visus pamokymus del naturalaus maitinimo, man svarbu vaikas PAVALGES butu. gi ne misineliais maitinu, o jei reikes, ir tu imsiuos. taip kad, mamytes, kurios nematet is alkio nuleipusio savo vaiko, nepasakokit man, kaip svarbu imti kruti.
sitas klausimas musu seimoje jau aptartas ir isgvildentas iki galo. vakar bandziau visa diena dar pakankint vaika, vos ne istisai prie kruties kabejom, o po visko dar susveite 100ml nutraukto pieno. vadinasi, kabek nekabejes, vaikas NEPAVALGE is tos kruties. daugiau as nezaisiu. diskusija ta tema baigta.
laukiu patarimu, ka daro nutraukinejancios mamytes