QUOTE(Olesta @ 2008 08 16, 14:00)
Labutis, man irgi įdomu, tik ne tiek daug, nes mano situacija kiek kitokia, bet aš irgi antrą kartą

, o mano trimetukė nuo rugsėjo 1 d. eis į darželį, vyras nuves, o aš turėsiu vakarais su mažiuku ją parsivesti, nors darželis arti, bet netikiu, kad nebus tokių dienų, kad būtent tuo metu, kai mums reikės nueiti pasiimti sesutės, mažiukas neįsigeis valgyti

pirmąją maitinau tik krūtimi ir tik pieno perteklių nutraukusi pildavau į kriauklę

užtat mergaitė neėmė niekada soskės ir nemokėjo gerti iš buteliuko, o dabar nežinai, kaip čia bus, ir kaip reikėtų daryti? Nusitraukti, įsipilti į buteliuką ir važiuoti į darželį? O pašildžius kur, į termosiuką kokį įsidėti, nu rebusas man gyvas, gal ir kvailai atrodo nuo šono paskaičius, bet tiesiog neturiu tokios patirties, gal patyrusios mamos padėtų savo patarimais?

zinau tik tiek, kad vaikas is buteliuko paragaves is kruties nelabai ir nores... pajus, kad jam lengviau gerti ir nesistengs zysti...
Papildyta:
[quote=tagitana,2008 08 15, 23:54]
Pirmiausia noreciau info apie pientraukius, su kuriais greiciausiai nusitraukia pienuka. Nes as koki turejau tai man jis netraukdavo, tik dar labiau nuo jo krutis pradedavo skaudeti, o su rankom taip pat pirma men. negalejau prisiliesti prie krutines. Pieno tai daug buvo.
pirmas mano pientraukis buvo avent isi (rankinis) istraukdavo piena tikrai labai gerai,bet as su juo desne ranka susigadinau:nuo pastovaus ir vienodo ritmisko veiksmo sanari pradejo nerealiai skaudeti, nykscio pajudinti visai negalejau, kai jau nesugebejau sakocio per sventes atsipjauti, nes peilio rankose neislaikiau, tai pradejau elektrinio dairytis. issirinkau medelos elektrini, tiko pagal kaina(apie165lt). na jis istraukia truputi prasciau, bet man nepamainomas. krutis pamasazuoji daugiau, kad geriau nusitrauktu, kai jau atrodo, kad pienas nebega ir vel trauki.
Antra tai, kokiuose induose juos laikote. Kiek supratau is ankstesniu komentaru, saldytuve galima laikyti iki 3dienu. Kai reikia issiimi pasildai ir sumaitini?
laikydavau saldytuve iki 2 paru,o pildavau i stiklinius buteliukus uzsukamus.. pvz kubus ar timbark sulciu maza buteliuka nusiperki issivirini isgerusi ir pienuka i ji
Trecias dalykas kuris rupi, taikas kiek laiko reiktu nutraukineti, jei gerai isivaizduoju, taireiktu kuo reguliariau ir pirmus menesius tankiau, kad daugiau pienuko gamintusi? Jei klystu paneikit?
geriausia jeigu nereciau kaip kas 3 val... paskui po truputi gali pradeti mazeti pieno.
Jei dar ka svarbaus tureciau zinoti apie nutraukima pienuko, mielai paskaitysiu, tik rasykit
pries menesines mazeja pieno... man kazkur likus 1 sav iki menesiniu sumazedavo pieno(apie 100ml per para).. susirgus atsistatydavo per pirmas dvi dienas...
PAVASARIS.... greitai prades teketi upeliai,pas vaikus snargliai,o pas vyrus seiles