QUOTE(gintute.j @ 2008 05 09, 11:18)
viduriai ir dabar uzkieteje - geria vaistukus. o kazko pradejom ieskoti, nes nebegalejau kitaip - klykimas pastovus, suvalgydavo iki 5 men apie 500 ml. pieno per para, svoris neaugo ( dabar metu laiko sveria 8 kg...). Na vienu zodziu kosmaras absoliutus. Viduriai gali uzkieteti, jei maisto truksta - pav. mazai MP suvalgo. o dabar jau viska manoji valgo, ir vistiek neprakakoja be vaistu - tai cia tikriausiai AS pasekme. jei neramu - pasidaryk paseli ismatu, galima mokama [pasidaryt, apie 50 lt.kainuoja. blogiau nebus, nes as jau kaip vargau iki tu puses metu, tai kad buciau anksciau susiprotejusi...
Kiek laiko vaikuciui Jusu ?
As irgi nusitraukinėju jau ketvirtą mėnesį. Mažoji valgė iš krūties 1,5 mėn, paskui pradėjo streikuoti kažko- paima būdavo krūtį ir rėkia, nevalgo, makaluojasi. Bandžiau dar kovoti su ja, 2 ar 3 savaites prasikankinom, bet galų gale pradėjau nusitraukinėt. Labai jinai nevalgi pas mane. Kai pradėjau nutraukinėt, pienuko visai nedaug tenutraukdavau- per tą jos nevalgymą matyt sumažėję buvo, paskui nusitraukinėjant atsirado daugiau. Ir dabar nutraukto pienuko išgeria vos kokius 500 ml per parą, nors mums jau 5 mėn.(Sveriam 6 kg) Tiesa, bandau jau ir košeles duot, bet jei per piktumus sumaitinu kokį 50-60 ml per dieną, tai čia jau gerai būna...
Dabar galvoju- gal ir pas mus tas bjaurybė stafilokokas? Svorio mes ir nedaug priaugam 300-500 g per mėn. tiktai.
Kažin kur tuos tyrimus daro dėl stafilokoko? Kažkaip mūsų gydytoja mano mažės nevalgyme ir mažame svoryje problemos neįžvelgia, bet tai juk turi būt kažkur priežastis...?
Papildyta:
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 25, 19:49)
Kiek laiko galima nutraukta pieneli laikyti kambario temp.?Tarkim turiu omeny valanda, 2 ar 3?Nes taip buna kad nusitraukiu o maziukas dar miega kokia valanda.Tai nzn ar reikia deti i saldytuva, ar galiu laikyti kambario temperaturoje?
Aš tai kambario temperatūroj laikau pienelį iki 6 val. ir nieko.....