QUOTE(Rucelie @ 2005 03 16, 09:32)
mergaites, as cia ne tam tema atidariau, kad diskutuociau - krutis ar buteliukas

deja, kitos iseities mes neturim, o patikekit, bandem
as traukiu rankomis, bandziau ir aventa, bet man rankomis geriau ir greiciau gaunasi. bet mano mazgius buna kad visa diena nemiega, va tada ir kyla problema, kada nutraukti, jei jis jau gatavo pageidauja

dabar uzlinko, tai nubegau traukt, proga pasinaudojus, bet po poros valandu vel reikes, o jis aisku nemiegos

va cia tai problema...nakti tai issprendziam normaliai, as truputi nutraukiu, paskui ta truputi vyras ima maitinti, o as toliau traukiu,. ir gerai, issisukam

bet diena
Nepyk, Rucelie, as vistiek parasysiu: butu man vienodai, tai tyleciau, bet jauciu solidaruma su visom mamytem ir norisi joms padeti. mano draugei mazius pora menesiu neeme kruties. nusitraukinejo maitino ir vis siulydavo. verke ir isgyveno, o jis viena diena capt ir pagriebe. taip kad cia tavo uzssipyrimo reikalas - tu ji mokysi vaikscioti, kalbeti, o cia pirmoji tavo pamoka jam: ismokti zysti. Tai ir pamoka tau

. Ir ramiai ramiai pagalvok, gal tavo galvoje tupi kazkokia mintis (abejone, baime ar pan.), kuri ir stabdo tavo kudikeli paimti kruti.
Labai gerai, jei salia taves butu sekmingai zindziusi moteris ir tave palaikytu, neleistu nusivilti, ikveptu tikejimo, kad viskas bus gerai ir problemos laikinos.
Nepyk, Rucelie, bet is tikruju labai noriu ir linkiu, kad tau pasisektu