Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

QUOTE(gustema @ 2009 01 30, 17:40)
Noriu sudalyvauti fotokonkurse "Sniego karalystėje", bet nerandu paraiškos.

reikia eiti ten kur visos nuotraukos ir pačioje apačioje kairėje pusėje bus paraiška
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 01 30, 18:47)
reikia eiti ten kur visos nuotraukos ir pačioje apačioje kairėje pusėje bus paraiška

[QUOTE]
O pas mane kažkodėl nėra paraiškos. Pačioje apačioje kairėje mano nikas, o dešinėje - "Aptarimas".
Atsakyti
[quote=gustema,2009 01 30, 19:04]
[QUOTE]
O pas mane kažkodėl nėra paraiškos. Pačioje apačioje kairėje mano nikas, o dešinėje - "Aptarimas".
[/quote]
jei neklystu tai paraiška turėtų būti viršuje mirksiukas.gif kairėje pusėje
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 30, 20:10)
jei neklystu tai paraiška turėtų būti viršuje  mirksiukas.gif kairėje pusėje

[QUOTE]
O pas nėra nei viršui, nei apačioj.
Atsakyti
QUOTE(gustema @ 2009 01 30, 19:14)
O pas nėra nei viršui, nei apačioj.

nu tada net neįsivazduoju mastau.gif šiaip tai nėra nustatyto žinučių skaičiaus tai turėtų būti unsure.gif

Ruste turiu klausimuką ax.gif Žinau kad vienas vartotojas gali dėti tik vieną nuotrauką. Mano sesuo taip pat yra SM prisiregistravus, tik pas ją interneto nėra. Ar gali ji atėjusi iš mano kompo prisijungusi su savo niku įkelti nuotrauką? Ar nebus paskui tokios situacijos kad sutaps IP?
Atsakyti
QUOTE(gustema @ 2009 01 30, 19:04)

paraiška yra tiek viršuje, tiek apačioje smile.gif

Pirmiausia pažiūrėkite kuriame konkurse esate, nes panašu, kad įėjote į senesnį konkursą, kuris pasibaigęs.

Antra priežastis , kad jau paspaudėte pildyti paraišką, ir neužpildėte iki galo, bet aš jau visas patikrinau, ir taip nėra.

apačioje prisegiau kaip turi atrodyti paraiškos nuoroda.

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 30, 19:18)
nu tada net neįsivazduoju mastau.gif šiaip tai nėra nustatyto žinučių skaičiaus tai turėtų būti  unsure.gif

Ruste turiu klausimuką  ax.gif Žinau kad vienas vartotojas gali dėti tik vieną nuotrauką. Mano sesuo taip pat yra SM prisiregistravus, tik pas ją interneto nėra. Ar gali ji atėjusi iš mano kompo prisijungusi su savo niku įkelti nuotrauką? Ar nebus paskui tokios situacijos kad sutaps IP?

realiai galima taip, dažnai būna, kad du nariai dalyvauja iš to pačio kompiuterio (seserys, kaimynės), tačiau visada tai yra tikrinama.

malonu, kad pasirūpinote apie tai mane informuoti aciuks.gif
Atsakyti
Pagaliau gavosi išsiūsti paraišką. Ačiū už kantrybę ir patarimus.
Bet praeitą kartą tikrai pas mane paraiškos nerodė.
Atsakyti
Klausykit, o jei aš , nežinodama, kaip reikia dalyvauti konkurse, patalpinau savo nuotrauką tame forume, apie žieminį konkursą, ar aš jau su savo ta pačia nuotrauka negaliu dalyvauti konkurse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 02 01, 19:21)
Klausykit, o jei aš , nežinodama, kaip reikia dalyvauti konkurse, patalpinau savo nuotrauką tame forume, apie žieminį konkursą, ar aš jau su savo ta pačia nuotrauka negaliu dalyvauti konkurse?  g.gif

Su ta pačia nuotrauka nebegali schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri mamytė galėtų man pagelbėti ir sumažinti man nuotraukėlę. Neturiu programos o taip norėčiau sudalyvauti konkurse. Aęiū labai už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 03 16, 10:40)
Sveikos, gal kuri mamytė galėtų man pagelbėti ir sumažinti man nuotraukėlę. Neturiu programos o taip norėčiau sudalyvauti konkurse. Aęiū labai už pagalbą.

kaip mažinti nuotraukas yra spec tema
http://www.supermama...howtopic=281931
Atsakyti
Sveiki! pas mane toks klausimas????
Konkursia nuo vieno dalivio gali dalivauti tik viena nuotrauka, o jeigu as turiu du vaikus tai jau negaleciau skirtingas nuotraukas idieti broliuko ir sesutes?
Aciu! 4u.gif
Atsakyti