Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

QUOTE(indi_111 @ 2008 06 24, 13:37)
sveiki...i konkursa zalia zalia ku dairais, jau nebegalima paraiskos pildyti, arba as jos nerandu kazkur? smile.gif

Jau nebegalima.Vyksta balsavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2008 06 24, 13:37)
sveiki...i konkursa zalia zalia ku dairais, jau nebegalima paraiskos pildyti, arba as jos nerandu kazkur? smile.gif

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 24, 14:37)
Jau nebegalima.Vyksta balsavimas mirksiukas.gif

teisingai, nuotraukas tvirtiname iki 17h paskutinę dieną.
šiame konkurse tai buvo iki 21d 17h, o nuo 22d prasidėjo balsavimas.

nuotraukas konkursui reikia siųsti iš pradžios, tada dar spėsite pakoreguoti nuotrauką, pakeiti pavadinimą ar dar kažką.

prasidėjus balsavimui to daryti negalėsite :0
Atsakyti
Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt schmoll.gif schmoll.gif
Noredama padaryt siokiu tokiu pakeitimu, paprasiau moderatoriu isimt nuotraukyte, o dabar nerandu, kur galiu idet nauja??? Kaip ir daugelis rasiusiu, nesugebu rast "Paraisku pildymo", galbut jis man jau isjungtas?
Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu doh.gif
is anksto aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Babusia @ 2008 08 11, 16:18)
Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt  schmoll.gif  schmoll.gif
Noredama padaryt siokiu tokiu pakeitimu, paprasiau moderatoriu isimt nuotraukyte, o dabar nerandu, kur galiu idet nauja??? Kaip ir daugelis rasiusiu, nesugebu rast "Paraisku pildymo", galbut jis man jau isjungtas?
Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu  doh.gif
is anksto aciu  4u.gif

Visgi matau atstatyta senaja nuotrauka, aliarmas kol kas be reikalo
Atsakyti
QUOTE(Babusia @ 2008 08 11, 17:21)
Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt  schmoll.gif  schmoll.gif
Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu  doh.gif
is anksto aciu  4u.gif
Papildyta:
Visgi matau atstatyta senaja nuotrauka, aliarmas kol kas be reikalo

nelabai supratau jūsų problemos.
jūsų nuotrauka dalyvauja konkurse.

jei dar kažkas negerai, parašykite man asmeniškai, pabandysim išspręsti problemas smile.gif
Atsakyti
Bandžiau į konkursą "Lygink ir laimėk" įdėti nuotrauką, pas mane kompas rodė, kad ji yra 471 KB, o kai įdėjau pamačiau kad pas jus ją vertina kaip 520x640, 68786 baitų unsure.gif Tai dabar man pasitvirtins ta nuotrauka ar kaip, o apkarpyti daugiau nebeleidžia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 08 12, 21:43)
Bandžiau į konkursą "Lygink ir laimėk" įdėti nuotrauką, pas mane kompas rodė, kad ji yra 471 KB, o kai įdėjau pamačiau kad pas jus ją vertina kaip 520x640, 68786 baitų  unsure.gif Tai dabar man pasitvirtins ta nuotrauka ar kaip, o apkarpyti daugiau nebeleidžia mastau.gif

Viskas gerai, mačiau kad patvirtinta 4u.gif
Atsakyti
O kai nuotrauka patvirtinama, atsiunčiate žinutę, ar reikia kantriai tikrinti konkurso nuotraukų galeriją? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuostabumelis @ 2008 10 24, 12:18)
O kai nuotrauka patvirtinama, atsiunčiate žinutę, ar reikia kantriai tikrinti konkurso nuotraukų galeriją? wub.gif

nesiunčia niekas jokių žinučių.

nuotrauka jei patvirtinta matoma tarp visų dalyvaujančiųjų štai čia: http://www.supermama...c...ew&conid=87

jei nematoma, tai netinkama tada.

labai retai kada siunčiu AŽ, kad nuotrauka netinka, nes yra tokių, kurios deda nuotrauką 15 kartų ir niekaip nesupranta, kad jei atmesta tai netinkama.
Papildyta:
šiaip labai dažnai narės net nepasiunčia nuotraukos tvirtinimui. (reikia paspausti ant šauktuko geltoname skritulyje)

aš tokių netvirtinu jei jos neužpildytos, nes negaliu žinoti, ar narė užmiršo ją pasiųsti ar kažką derina dar, pavadinimą galvoja.
Atsakyti
Sakykit, o Dienos mažyliui dar galima siųst nuotraukas, ar jau nebe- niekur nerandu info. Gal žiopla esu? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 12 lapkričio 2008 - 15:56
sveiki
sakykit, as dabar nusiunciau foto vaiko kaledu fotokonkursui, paspaudziau patvirtinimui, kada tiketis kad ji bus patvirtinta?
dabar ja matau tik as, tarp nepatvirtintu...aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 12 12, 09:35)
sveiki
sakykit, as dabar nusiunciau foto vaiko kaledu fotokonkursui, paspaudziau patvirtinimui, kada tiketis kad ji bus patvirtinta?
dabar ja matau tik as, tarp nepatvirtintu...aciu  4u.gif

jei nuotrauka tinkama, tada ji būna patvirtinama dar tą pačią dieną, greičiausiai į vakarą, bet jei netinka, aš perkeliu į "neužpildytas" ir tada galima nuotrauką pakeisti.

būtent jūsų nuotrauka jau dalyvauja.

--------------------------

jei nuotrauka yra kelis kartus perkeliama į "neužpildytas" reiškia tikrai netinkama, ir reikia keisti, dažniausiai autorės nesupranta ir bando dėti dar kelis kartus tą pačią, kol pasibaigia laikas, o tada ašaros, kodėl nepatvirtino nuotraukos...
Atsakyti
Noriu sudalyvauti fotokonkurse "Sniego karalystėje", bet nerandu paraiškos.
Atsakyti