Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

i 
nuotraukos gali būti  nepatvirtinamos dėl to, kad:

1. neatitinka temos
2. per daug sumažintos
3. uždėtas rėmelis
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 09 11, 10:33)
nuotraukos gali būti  nepatvirtinamos dėl to, kad:

1. neatitinka temos
2. per daug sumažintos
3. uždėtas rėmelis

supratau..aciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo innguta: 11 rugsėjo 2007 - 15:51
Laba, ne kartą dalyvavau fotokonkursuose, visada viskas aišku būdavo, bet šį kart puslapio apačioje nerandu eilutės ''paraiškos užpildymas''. Arba man visai gelvelė susisuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2007 09 27, 01:52)
Laba, ne kartą dalyvavau fotokonkursuose, visada viskas aišku būdavo, bet šį kart puslapio apačioje nerandu eilutės ''paraiškos užpildymas''. Arba man visai gelvelė susisuko blink.gif

Tai aišku,kad susisuko lotuliukas.gif ,visi konkursai pasibaigę,vyksta tik balsavimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 09 27, 17:36)
Tai aišku,kad susisuko lotuliukas.gif ,visi konkursai pasibaigę,vyksta tik balsavimas tongue.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 09 11, 11:33)
nuotraukos gali būti  nepatvirtinamos dėl to, kad:

1. neatitinka temos
2. per daug sumažintos
3. uždėtas rėmelis

gal mano foto neatitiko, kurio nors reikalavimo unsure.gif kad jau trečias vakaras, o vis dar nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 05 09, 22:14)
gal mano foto neatitiko, kurio nors reikalavimo  unsure.gif  kad jau trečias vakaras, o vis dar nėra  verysad.gif

Gal nepaspaudet patvirtinti? Tai dabar yra prie Neuzpildytu? Jei taip, atidarot savo nuotrauka ir paspaudziat vidurini zenkliuka prie nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 09, 21:24)
Gal nepaspaudet patvirtinti? Tai dabar yra prie Neuzpildytu? Jei taip, atidarot savo nuotrauka ir paspaudziat vidurini zenkliuka prie nuotraukos.

viską padarius buvau g.gif ji paskui buvo tarp nepatvirtintų, o dabar dingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 05 09, 22:34)
viską padarius buvau  g.gif  ji paskui buvo tarp nepatvirtintų, o dabar dingo  unsure.gif

vadinasi netinkama. Jei kyla klausimu rasykit Rustė AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 09, 21:42)
vadinasi netinkama. Jei kyla klausimu rasykit Rustė AŽ 4u.gif

einu parašyt g.gif
Atsakyti
O man neišeina sumažinti nuotraukos... verysad.gif Lietuviškas pas mane meniu..
Atsakyti
sveiki...i konkursa zalia zalia ku dairais, jau nebegalima paraiskos pildyti, arba as jos nerandu kazkur? smile.gif
Atsakyti