Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

as ir vel su klausimais ax.gif savo nuotraukele sumazinau iki 640-480 dydzio, pavadinima rasau lietuviskomis raidemis, bet vis man rodo, kad ji ideta tarp neuzpildytu g.gif kaip tai gali buti? jau viska isbanziau cray.gif na paaiskinkit jus man fool.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 27, 14:32)
<span style='color:red'>Dėmesio!</span> Gauname daug nuotraukų kurios yra pernelyg sumažintos, todėl dar patiksliname reikalavimus nuotraukos dydžiui:

plotis - 200 pixelių/taškų
aukštis - 200-270 pixelių/taškų

Jei nuotrauka bus mažesnė arba didesnė - jos patalpinti negalėsime.

Taip pat gauname nemažai nuotraukų, ant kurių užrašyti sunkiai įskaitomi vardai bei amžius. Kad nuotrauka patektų į rubriką "Dienos mažylis", užrašas turi būti aiškus ir ryškus.

Laukiame kokybiškų ir reikalavimus atitinkančių nuotraukų!

turiu technini klausima, kaip parasyti kompiuteriu ant nuotraukos varda ir kiek metu? 4u.gif Noreciau issiusti dienos mazylis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2007 06 27, 14:47)
turiu technini klausima, kaip parasyti kompiuteriu ant nuotraukos varda ir kiek metu? 4u.gif  Noreciau issiusti dienos mazylis blush2.gif

reikia spec. programėlės, kad būtų galima redaguoti nuotraukas.
manau apie tai galima būtų rasti informacijos skyrelyje "Mamos kompiuteris"
Atsakyti
O kaip dabar siusti nuotraukele Dienos Mažyliui ax.gif Ir ar gali buti nuotrauka iš senesniu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Viskas parašyta čia.... http://www.supermama...howtopic=201964
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 08 01, 21:46)

Aš čia jau skaičiau,bet va dabar niekaip nerandu kur konkurso to pradžia blush2.gif ax.gif
Atsakyti
As issiunciau nuorauka Dienos mazyliui pres gera savaite, bet iki siol jos nera. O gal buvo , o as praziopsojau, o gal dar bus.... Gal galima butu kur archyva paziureti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 08 02, 09:07)
As issiunciau nuorauka Dienos mazyliui pres gera savaite, bet iki siol jos nera. O gal buvo , o as praziopsojau, o gal dar bus.... Gal galima butu kur archyva paziureti? 4u.gif

O kam tu ja siuntei g.gif As nieko nesuprantu kur ja siust blush2.gif
Atsakyti
Uzeikit i pagrindini puslapi. Desyneje puseje pamatysite labai garzus vaikucius. Ju nuotraukos kiekviena diena keiciasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 08 02, 10:07)

Kiek žinau archyvą dar tik mąsto padaryt,o jei išsiuntei prieš savaitę,lauk dar kokį mėnesiuką,nes yra labai daug mažylių nuotraukų,kurios dar tik talpinamos nuo konkurso pradžios.Apie tai buvo rašoma kažkurioje temoje,neatsimenu tik kur. g.gif
Atsakyti
bandau ikelti nuotrauka i nauja konkursa, bet po kurio laiko ji vel atsiranda prie neuzpildytu..nesuprantu ka ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 09 11, 12:07)
bandau ikelti nuotrauka i nauja konkursa, bet po kurio laiko ji vel atsiranda prie neuzpildytu..nesuprantu ka ne taip darau  g.gif

gal netinkama nuotrauka ir jos nepatvirtina, man irgi taip vakar buvo, tai ieskau kitos fotkes ax.gif
Atsakyti