Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

QUOTE(Pelytė76 @ 2007 02 25, 12:15)
Įdejau ir aš nuotrauką .Bet jau antra diena . kaip nepatvirtinta  blink.gif .Nesuprantu , atrodo irgi viską dariau pagal taisykles  g.gif , bet miekas jos nepatvirtina.

savaitgalis buvo, todėl ir nepatvirtinta. Nuotraukos tvirtinamos darbo dienomis.

Atsakyti
Nuotraukos tokie duomenys: 0,99MB (1,043.477 baitų) g.gif ar tokia tinka konkursui, ar per didelė?
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 01, 22:55)
Nuotraukos tokie duomenys: 0,99MB (1,043.477 baitų)  g.gif ar tokia tinka konkursui, ar per didelė?

tiko, 640x480 pixels; 32078 bytes
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 01, 23:55)
Nuotraukos tokie duomenys: 0,99MB (1,043.477 baitų)  g.gif ar tokia tinka konkursui, ar per didelė?

Va, kaip atrodo sumažinta, tai užėjo tokius kvailus klausimus uždavinėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 08, 12:42)
Atsakymą tikrai  rasite forumo skyrelyje "Dažniausiai užduodami klausimai", temoje apie nuotraukas ir jų mažinimą.
Galbūt todėl, kad spaudžiate jau pasibaigusių konkursų pavadinimus? Nes nuotrauką išsiųsti galima tik į tą konkursą, kuris vyksta šiuo metu, pvz. dabar, iki lapkričio 10 d. galima pildyti paraišką konkursui "Mažo žmogaus - maži rūpestėliai". 

sėkmės!

dar nepasibaiges konkursas o zymoskur pildyti paraiska nerandu
Atsakyti
lyg tai uzpildziau paraiska konkurseliui, prikabinau foto. o kur paziureti ar tikrai? nes kai paspaudziau "tvirtinti" liko stoveti tik baltas langas - nieko man nebeismete. tai kaip cia dabar? tai jeigu mano nuotraukele neatsiras tarp visu, vadinasi nepatvirtino? o kaip zinoti per kiek laiko turi patvirtinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucka: 04 gegužės 2007 - 17:18
nezinau kas cia darosi! man vis nesigauna ideti nuotraukele cray.gif ismeta balta lapa ir viskas! tai gal kas galit pasakyti ar taip ir turi buti... nieko nebesuprantu cry.gif
Atsakyti
turbūt mėginat prikabinti per didelę nuotrauką. paskaitykite šią temą nuo pat pradžių, ten išvardyti visi reikalavimai konkursinei nuotraukai - formatas, dydis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 05 05, 19:39)
nezinau kas cia darosi! man vis nesigauna ideti nuotraukele  cray.gif ismeta balta lapa ir viskas! tai gal kas galit pasakyti ar taip ir turi buti... nieko nebesuprantu  cry.gif

man lygiai ta pati ismeta verysad.gif ir nuotrauka tikrai nedidele verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivapach: 12 gegužės 2007 - 07:01
QUOTE(Daivapach @ 2007 05 12, 08:01)
man lygiai ta pati ismeta  verysad.gif  ir nuotrauka tikrai nedidele  verysad.gif

Jūsų nuotrauka jau prisikabino, tačiau ji prieštarauja 9-ai konkursų taisyklei - "Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas)."
Atsakyti
gal kas galetu padet ikelti nuotrauka i koki nors vaiku konkursa?niekaip neiseina,o ir nemoku nuotraukos sumazinti.
padekit!
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 07, 18:24)
gal kas galetu padet ikelti nuotrauka i koki nors vaiku konkursa?niekaip neiseina,o ir nemoku nuotraukos sumazinti.
padekit!

atsiųskit savo nuotrauką man el. paštu aureja@supermama.lt Aš sumažinsiu ir persiųsiu jums atgal tinkamo dydžio. tada pavyks prisegti savarankiškai
Atsakyti