Norėčiau sudalyvauti konkurse, bet dalyvio paraiškos nurodytoje vietoje nerandu. Buvau įėjusi į paraiškas, o po to išėjau iš paraiškų lango, gal dėl to ?
QUOTE(N.E.D.A @ 2007 01 18, 18:37)
o kaip apskritai prie zinutes prideti foto ar tam reik albumo kokio
jeigu kalba eina apie fotokonkursų nuotraukas, kai jas komentuojame, tuomet reikia atsistoti su pele ant nuotraukos, nuspausti dešinį klavišą ir atsidarys lentelė, kurioje pasirenkate "Properties". Paspaudus atsidaro langas, kuriame rasite eilutę Adress [URL]: http://..................................................
Nusikopijuokite šią eilutę. Tada rašote komentarą, paspaudžiate komentaro lange esantį mygtuką IMG ir atsidariusiame langelyje įklijuojate nusikopijuotą nuotraukos adresą. soaudžiate OK. Ir skelbiate komentarą.
Papildyta:
QUOTE(lyra @ 2007 01 18, 17:51)
Norėčiau sudalyvauti konkurse, bet dalyvio paraiškos nurodytoje vietoje nerandu. Buvau įėjusi į paraiškas, o po to išėjau iš paraiškų lango, gal dėl to ?
taip, dėl to. kai bent kartą atsidarote paraiškos langą, bet jo neužpildote ir neišsiunčiate, ji atsiduria kategorijoje "Neužpildytos". Šiuo metu ištryniau visas tokias "neužpildytas" tuščias paraiškas, dabar vėl matysite galimybę iš naujo pildyti paraišką.
nu mamos gal galit man paaiskinti, kame reikalas...ikelia mano foto i Neuzpildytas ir vsio....nesuprantu...viskas lyg o.k Kaip elgtis ???
Kvailas klausimas, bet kaip pasidaryti lietuviska srifta?
Jau dedu trečią nuotrauką, ir vis nepatvirtina jos, šiandien įdėjau, buvo prie nepatvirtintų, už 10min. pažiūrėjau ir neradau savo nuotraukos nei konkurso galerijoje, nei prie neužpildytų,kas negerai? Nuotrauka tikrai nėra per didelė, nes ją sumažinau ir tikrai pagal visas taisykles viską padariau
QUOTE(Daluzele @ 2007 02 12, 19:49)
Eik į skyrelį -mamos kompiuteris-tenai tokių gudrybių gali išmokt
QUOTE(Daluzele @ 2007 02 12, 20:49)
i | pamėginkite "lietuvybę" susirasti pagal šias instrukcijas: 1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Jeigu kalbų sąrašiuke nėra lietuvių kalbos, spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" taip pat Lithuanian (tada lietuviškos raidės bus viršuje ant skaičių). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai. Jeigu nepasiseka, atliekat tolimesnius punktus. 2) Einat į šį puslapiuką ir parsisiunčiate "Windows 98 priedai" (jeigu pas jus Windows 98), "LithWinNT 4.14" (jeigu pas jus Windows NT), "LithWin Millennium" (jeigu pas jus Windows ME), "LithWin 2000" (jeigu pas jus Windows 2000) arba "LithWin XP" (jeigu pas jus Windows XP). 3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip. 4) Einate į katalogą, kuriame yra išarchyvuoti failai. Du kartus spaudžiate ant failų Go.inf ir LitWin98.inf (arba LitWinNT.inf/LitWinMl.inf/LitWinXP.inf/LitWin2k.inf). Jeigu išmes kokį langą, spauskite OK arba Yes :) 5) Pakartoti 1 punktą. |
QUOTE(Moncike @ 2007 02 20, 13:36)
Jau dedu trečią nuotrauką, ir vis nepatvirtina jos, šiandien įdėjau, buvo prie nepatvirtintų, už 10min. pažiūrėjau ir neradau savo nuotraukos nei konkurso galerijoje, nei prie neužpildytų,kas negerai? Nuotrauka tikrai nėra per didelė, nes ją sumažinau ir tikrai pagal visas taisykles viską padariau
Įdejau ir aš nuotrauką .Bet jau antra diena . kaip nepatvirtinta .Nesuprantu , atrodo irgi viską dariau pagal taisykles , bet miekas jos nepatvirtina.
Nesupratau, kodėl mano foto nepatvirtino? Gi ten ir vanduo, ir kilobaitų ne per daug...
Čia atmetinėjama be paaiškinimų ar jų reikia specialiai užklaust?
Čia atmetinėjama be paaiškinimų ar jų reikia specialiai užklaust?