Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

užmiršau ir neberandu, kiek pikselių pločio ir aukščio max gali būti nuotrauka konkursui blush2.gif ?padėkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 24 liepos 2006 - 12:45

QUOTE(rupestelis @ 2006 07 24, 13:44)
užmiršau ir neberandu, kiek pikselių pločio ir aukščio max gali būti nuotrauka konkursui blush2.gif ?padėkit 4u.gif

QUOTE(SuperMama @ 2005 02 02, 20:20)
 i 
Galima prisegti iki 500 Kb, bet ne didesnę nuotrauką!

Atsakyti
čia kaip su logo keitimu-moderatoriai rašo, kad eini ten ir ten ir taip toliau, ir net pyksta, jei žmogus vėl rašo, kad jam nesigauna, o kad ctrl +F5 reikia paspausti, tik dalyviai pasufleruoja tongue.gif biggrin.gif
tikrai esu bandžiusi ir mažesnę nuotrauką nei 500 kb dėti, bet kol neatitinka "standarto" tai yra regis 640 su 450 pikselių, tai negali įkelt, arba automatiškai suspaudžia. o kur paaiškinimai apie tai???
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 07 25, 12:32)
čia kaip su logo keitimu-moderatoriai rašo, kad eini ten ir ten ir taip toliau, ir net pyksta, jei žmogus vėl rašo, kad jam nesigauna, o kad ctrl +F5 reikia paspausti, tik dalyviai pasufleruoja tongue.gif  biggrin.gif
tikrai esu bandžiusi ir mažesnę nuotrauką nei 500 kb dėti, bet kol neatitinka "standarto" tai yra regis 640 su 450 pikselių, tai negali įkelt, arba automatiškai suspaudžia. o kur paaiškinimai apie tai???

Ctrl+F5 ir kiti klaviatūros mygtukų deriniai nėra išskirtinai mūsų forumo funkcijos. Taip yra lygiai taip pat kaip ir tarkim ctrl+C (copy) ar ctrl+V (paste) funkcijos. Jos yra bendrinės. Mūsų forumo fotokonkursuose nėra interneto ar kompiuterio pradžiamokslio, todėl ir šios funkcijos į taisykles ar kažkur kitur mes neįtraukėm.

Dėl nuotraukų dydžio. Pildant paraišką kiekvienam konkursui, po laukeliu, skirtu prikabinti nuotraukai yra tekstas:
Jei norite palikti esamą nuotrauką, palikite šį laukelį tuščiu
Jei nuotraukos aukštis ar plotis viršija 640 pikselių, ji bus automatiškai sumažinta
Maksimalus nuotraukos dydis - 500000 B

Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 25, 12:59)
Ctrl+F5 ir kiti klaviatūros mygtukų deriniai nėra išskirtinai mūsų forumo funkcijos. Taip yra lygiai taip pat kaip ir tarkim ctrl+C (copy) ar ctrl+V (paste) funkcijos. Jos yra bendrinės. Mūsų forumo fotokonkursuose nėra interneto ar kompiuterio pradžiamokslio, todėl ir šios funkcijos į taisykles ar kažkur kitur mes neįtraukėm.

Geros dienos.

ačiū, dabar jau aiškiau nei "mažiau nei 500 kb" biggrin.gif
ir Jums geros dienos 4u.gif
taip, bet ar žmogus gali žinoti, kad ctrl+F5 tai yra refresh tinka būtent atnaujinant sm logo? ta prasme nesiūlau įtraukti į taisykles, tačiau paaiškinti tai galima mirksiukas.gif manau, kad tokių pradžiamokslių nemažai atsiranda mirksiukas.gif patys moderai atsitveria tylos siena arba dar geriau-pyksta...
bet čia tik mano pamąstymai, tikrai ne priekaištai, iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 25 liepos 2006 - 13:12
ka tik prikabinau nuotrauka fotokonkursui "Vasaros peizazas". ji yra skyrelyje "Neuzpildytos". ar as jau dalyvauju konkurse? ar manoji nuotrauka atsiras prie kitu dalyviu nuotrauku? g.gif is anksto aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
Labukas kaip sumazinti nuotrauka vis ismeta kad klaida?! g.gif
Papildyta:
man jau pyktis kyla verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma @ 2006 09 16, 21:25)
Labukas kaip sumazinti nuotrauka vis ismeta kad klaida?! g.gif
Papildyta:
man jau pyktis kyla verysad.gif  g.gif
[

Apie nuotraukų redagavimą, mažinimą temą rasite skyrelyje "Dažniausiai užduodami klausimai" Ten bus aprašyta įvairių nuotraukų mažinimo būdų. Pasirinksite jį pagal turimą programą.
Atsakyti
laba.noreciau paklaust,koks yra supermamos elektroninis pasto adresas?
Atsakyti
QUOTE(laurencija @ 2006 10 24, 10:31)
laba.noreciau paklaust,koks yra supermamos elektroninis pasto adresas?

forumas@supermama.lt
Atsakyti
Pradejau pildyti anketa...viskas lyg ir gerai bet nera pas mane tokio mygtuku Dabar spauskite apačioje esantį mygtuką "Išsiųsti administratorių patvirtinimui".
o yra tik:
issaugoti pakeitimus
nesaugoti pakeitimu ir
pasalinti paraiska
kame reikalas? g.gif HELP

Papildyta:
as cia apie Pupuliuku maudyniu konkursa smile.gif
Atsakyti
spausk "Išsaugoti pakeitimus" o po to ieškok šone "Išsiųsti administratoriaus patvirtinimui"
Atsakyti