Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

netiko pagal taisykles , o ne per gražios doh.gif

komentarų nerašau, kaip jum atrodo, kaip surašyti 50čiai netikusių foto dėl ko jos netiko, kai dar panašiai tiek reikia peržiūrėti ir patvirtinti?

šį darbą atlieku viena.
Atsakyti
Rizikuoju užsitraukti nemalonę, bet manau būtų mandagu atsakyti toms 50-čiai pilvotų moteriškių, kuo neįtiko jų nuotraukos 4u.gif Na, dabar rizikuoju užsitraukti dar didesnę nemalonę, tad pasakysiu tik savo pavyzdžiu ax.gif jei žinau, kad neužteks laiko kažkokiai užmačiai, tai tiesiog neapsiimu jos įgyvendint. Dabar gi toks pasakymas, kad nespėjama labai keistai skamba. Kokia tada prasmė kažką organizuoti, jei tam nėra nei laiko, nei, atrodo, noro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2010 04 22, 19:02)
Rizikuoju užsitraukti nemalonę, bet manau būtų mandagu atsakyti toms 50-čiai pilvotų moteriškių, kuo neįtiko jų nuotraukos 4u.gif  Na, dabar rizikuoju užsitraukti dar didesnę nemalonę, tad pasakysiu tik savo pavyzdžiu ax.gif jei žinau, kad neužteks laiko kažkokiai užmačiai, tai tiesiog neapsiimu jos įgyvendint. Dabar gi toks pasakymas, kad nespėjama labai keistai skamba. Kokia tada prasmė kažką organizuoti, jei tam nėra nei laiko, nei, atrodo, noro  4u.gif

visada galima parašyti man ir paklausti kas negerai wink.gif

dauguma taip padaro, pakeičia nuotraukas ir spėja sudalyvauti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2010 04 22, 20:02)
Kokia tada prasmė kažką organizuoti, jei tam nėra nei laiko, nei, atrodo, noro  4u.gif

Neiškokit sliekų.

Niekur nenurodyta, kad moderatorius turi dar ir asmeniškai "pasiteisint" dėl to, kad atmeta. Atmeta - reiškia netiko. O paklausi asmeniškai - visada atsako.

QUOTE(Aurėja @ 2005 09 23, 11:36)
7. Kodėl administratoriai atmetė mano nuotrauką, kuo ji netiko?
Arba nuotrauka neatitiko bendrųjų foto konkursų reikalavimų, arba neatitiko konkretaus konkurso aprašymo bei taisyklių.  Jei matote, kad jūsų nuotrauka po 1-3 dienų atsidūrė skyrelyje "Neužpildytos", vadinasi ji nepatvirtinta. Todėl reikia dar kartą įsiskaityti į konkurso aprašymą, taisykles (gal ką praleidote) ir susipažinti, jei dar to nepadarėte, su bendrosiomis taisyklėmis jos yra skelbiamos štai čia. Tuomet susiraskite kitą nuotrauką, kuri atitinka temą, tvarką, taisykles ir iš naujo pildykite paraišką.

Taisyklės sako štai ką
4. Administracija neprivalo:
Aiškinti priežastis, kodėl atliko vienokius ar kitokius veiksmus.

Su geranoriškumu, gėriu, grožiu ar tinkamu pareigų neatlikimu tai niekaip nesusiję. Jei paaiškina, pasakyt ačiū o ne spaust, kad neva privalo. Neprivalo. O jei paklausi asmeniškai, jau kas kas, bet Rustė visada atsako. O kad atmetus staiga imtų siuntinėt pasiaiškinimus kodėl atmetė - būtų nesąmonė. Kiek jums teko matyti konkursų, kur organizatoriai aiškintųsi kodėl dalis darbų atmesta? Paprastai būna taip, kad tie, kurių atmesta pirma patys turėtų pasigilinti kokių konkursui keliamų reikalavimų neįveikė.

+ nemanipuliuokit "pilvotumu".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 balandžio 2010 - 22:24
QUOTE(Rustė @ 2010 04 22, 22:58)
visada galima parašyti man ir paklausti kas negerai wink.gif

dauguma taip padaro, pakeičia nuotraukas ir spėja sudalyvauti wink.gif

wink.gif
smile.gif+2010 04 22, 23:19-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 22, 23:19)
Neiškokit sliekų.

Niekur nenurodyta, kad moderatorius turi dar ir asmeniškai "pasiteisint" dėl to, kad atmeta. Atmeta - reiškia netiko. O paklausi asmeniškai - visada atsako.
Taisyklės sako štai ką
4. Administracija neprivalo:
Aiškinti priežastis, kodėl atliko vienokius ar kitokius veiksmus.

Su geranoriškumu, gėriu, grožiu ar tinkamu pareigų neatlikimu tai niekaip nesusiję. Jei paaiškina, pasakyt ačiū o ne spaust, kad neva privalo. Neprivalo. O jei paklausi asmeniškai, jau kas kas, bet Rustė visada atsako. O kad atmetus staiga imtų siuntinėt pasiaiškinimus kodėl atmetė - būtų nesąmonė. Kiek jums teko matyti konkursų, kur organizatoriai aiškintųsi kodėl dalis darbų atmesta? Paprastai būna taip, kad tie, kurių atmesta pirma patys turėtų pasigilinti kokių konkursui keliamų reikalavimų neįveikė.

+ nemanipuliuokit "pilvotumu".

O tamstos kas nors klausė? Ar tamsta priklauso tai kategorijai kur visuomet ieško "sliekų" ir išdygsta kurstyt konfliktų. Ar tai kategorijai, kuri būtinai turi pareikšti savo nuomonė visais įmanomais klausimais?. Tą kultinę frazę, kad niekas nieko niekam neprivalo, ypač moderatoriai ar adminai, aš žinau. Tieisog pats principas knisa ir aš tai pasakiau... ir dar pakartosiu "jei kažkas tave vargina, tai tiesiog neapsiimk", o ne verkšlenk, kad "jūsų daug, o aš viena".
Kadangi pati išprovokavai Off Topic, tai dėl "manipuliavimo pilvais" tiesiog pasakysiu, jei neteko susidurti, kad pilvotos moterys tiesiog jautresnės viskam, jų hormonai neįtikėtina iršiame kontekste būtent tai ir turima omenyje.
Diskusija su tamsta baigta cool.gif
Atsakyti
bandau ikelti foto i konkursa,,selmiska sukuosena,,niekaip nesiseka .patarkit
Atsakyti
QUOTE(nierce @ 2010 04 29, 17:02)
bandau ikelti foto i konkursa,,selmiska sukuosena,,niekaip nesiseka .patarkit

o kas konkrečiau neišeina?
rašo per didelė, ar neužsipildo paraiška?
Atsakyti
Sveiki,

Noriu dalyvauti konkurse, ikeliu nuotrauka, nusiunciu patvirtinimui. Bet po kurio laiko mano parai6kos stasusas "NEUZPILDYTOS". Ka tai reiskia? Ka man dar reikia padaryti?

Aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Kodėl neina išsiųsti paraiškos?

Nuotraukyte 439kB dydžio, "jpg" formato, bet paspaudžiu "išsaugoti pakeitimus" išmeta puslapį:
"KLAIDA
Puslapis nurodytu adresu negali būti atsiųstas
Bandant atsiųsti puslapį: http://www.supermama.lt/foto/index.php?

Gautas klaidos pranešimas:

Atsakymas nulinis
Squid negavo jokių duomenų šiai užklausai"
--------------------------------------------------------------------------------

Generated Tue, 04 May 2010 11:24:24 GMT by proxy.supermama.lt (squid/2.6.STABLE21)

Kodėl taip darosi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irena S. @ 2010 05 04, 11:01)
Sveiki,

Noriu dalyvauti konkurse, ikeliu nuotrauka, nusiunciu patvirtinimui. Bet po kurio laiko mano parai6kos stasusas "NEUZPILDYTOS". Ka tai reiskia? Ka man dar reikia padaryti?

Aciu uz atsakyma.  4u.gif

1. gal nepasiuntėte jos patvirtinimui
2. gal aš dar nepatvirtinau (dabar tik ką jau viską sutvarkiau)
3. gal nuotrauka neatitinka temos ir buvo atmesta kaip netinkama.

QUOTE(Mazulike @ 2010 05 04, 14:35)
Kodėl neina išsiųsti paraiškos?

Nuotraukyte 439kB dydžio, "jpg" formato, bet paspaudžiu "išsaugoti pakeitimus" išmeta puslapį:
"KLAIDA
Puslapis nurodytu adresu negali būti atsiųstas
Bandant atsiųsti puslapį: http://www.supermama.lt/foto/index.php?

Gautas klaidos pranešimas:

Atsakymas nulinis
Squid negavo jokių duomenų šiai užklausai"
--------------------------------------------------------------------------------

Generated Tue, 04 May 2010 11:24:24 GMT by proxy.supermama.lt (squid/2.6.STABLE21)

Kodėl taip darosi?
user posted image

pagal jūsų nuotraukos dydį ir jūsų nario statusą turėtumėte galėti užpildyti paraišką.
bandykite atsijungti iš forumo, ir pasijungti dar kartą ir pildyti iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 05 04, 14:59)
1. gal nepasiuntėte jos patvirtinimui
2. gal aš dar nepatvirtinau (dabar tik ką jau viską sutvarkiau)
3. gal nuotrauka neatitinka temos ir buvo atmesta kaip netinkama.
pagal jūsų nuotraukos dydį ir jūsų nario statusą turėtumėte galėti užpildyti paraišką.
bandykite atsijungti iš forumo, ir pasijungti dar kartą ir pildyti iš naujo.

Dėkui už patarimą...Pabandžiau viska padaryti, kaip sakete ir net keletą kartų ir vis viena tas pats - meta ta balta puslapi su užrašais "Klaida ir t.t." Bandžiau ir ištrinti paraišką ir iš naujo pildyti - tas pats ir ko tik nedariau smile.gif

Gal dar turite kokių pasiūlymų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulike @ 2010 05 04, 23:55)
Dėkui už patarimą...Pabandžiau viska padaryti, kaip sakete ir net keletą kartų ir vis viena tas pats - meta ta balta puslapi su užrašais "Klaida ir t.t." Bandžiau ir ištrinti paraišką ir iš naujo pildyti - tas pats ir ko tik nedariau smile.gif

Gal dar turite kokių pasiūlymų?  g.gif

Jau išsiaiškinau kur bėda, o viskas dėl to,kad prieš įkeldama ją pervadinau blush2.gif
Atsakyti