Konkursas tikrai naujas-"Tu mano širdyje",bet paraiškos jame dalyvauti kažkodėl nėra
QUOTE(pipima @ 2005 12 01, 18:58)
Konkursas tikrai naujas-"Tu mano širdyje",bet paraiškos jame dalyvauti kažkodėl nėra
taip nebūna, kad paraiškos nebūtų. jos ieškoti reikia puslapyje www.supermama.lt/foto paspaudus konkurso pavadinimą atsidarys langas, kurio kairėje pusėje viršuje virš nuotraukų matysite užrašą "pildyti konkurso paraišką"
Jos gali nerodyti tik tuo atveju, jei jau kartą paspaudėte tą užrašą, bet nieko nedarėte, nuotraukos neprikabinote, tuomet išsisiuntė tuščia neužpildyta paraiška.
As labai atsiprasau, bet mano kompiuteris neturi lietuvisku raidziu......... ji pirkau ne LT , o tai reiskia kad is musu atimama bet kokia galimybe dalyvauti konkursuose
QUOTE(Paranormali @ 2005 12 02, 13:47)
As labai atsiprasau, bet mano kompiuteris neturi lietuvisku raidziu......... ji pirkau ne LT , o tai reiskia kad is musu atimama bet kokia galimybe dalyvauti konkursuose
tikrai neatimama, tokiais atvejais moderatoriai tiesiog pataiso tekstą Dalyvaukit drąsiai
As negaliu ideti nuotraukos del per didelio formato.Ka daryti?
QUOTE(jolitag @ 2005 12 16, 00:03)
As negaliu ideti nuotraukos del per didelio formato.Ka daryti?
tau reikia per paint shopa ja sumazinti,ten kai atidarysi nuotrauka virsui yra image ir ten gali ja sumazint o jai negalesi,tai gali man nuotrauka atsiust per emaila ir tau ja padarisiu!emailas jaigu ka rasi mano profilija
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 02, 21:20)
Pastebėjau, kad daug kam nepavyksta prikabinti nuotraukų, nes bandote prisegti milžiniško dydžio foto - po 1-1.5 Mb. Galima prisegti iki 500 Kb, bet ne didesnę nuotrauką!
O kaip gi tuos Mb sumazint?As internate naujoke,man cia tamsus miskas.O vaikucio nuotrauka issiust noriu.
QUOTE(jolitag @ 2005 12 15, 23:50)
O kaip gi tuos Mb sumazint?As internate naujoke,man cia tamsus miskas.O vaikucio nuotrauka issiust noriu.
paskaitykit konkursų taisykles, ten 7-oje taisyklėje yra ir nuoroda įdėta:
Jei jūsų nuotrauka yra didesnė, būtinai ją sumažinkite, kitaip dalyvio paraiškos nepavyks užpildyti (yra ne vienas būdas nuotraukoms mažinti, apkirpti. Apie tai daug informacijos rasite va čia .
sėkmės
Nelabai supratau ar mano nuotrauka dalyvaus konkurse ar ne išsiunčiau tik rodo kad nepatvirtinta, o iš naujo priregistruot jau neduoda
QUOTE(Rituxx @ 2006 06 20, 12:22)
Nelabai supratau ar mano nuotrauka dalyvaus konkurse ar ne išsiunčiau tik rodo kad nepatvirtinta, o iš naujo priregistruot jau neduoda
jau patvirtinta, ir ją galima rasti tarp kitų nuotraukų galerijoje.
Tiesiog ji kurį laiką buvo tarp dar nepatvirtintų konkursui nuotraukų, kol moderatorius jas peržiūrėjo ir tinkamas patvirtino.
QUOTE(medasta @ 2005 11 04, 16:58)
Kodėl atsivertus fotokonkursų puslapį (supermama.lt/foto) ,paspaudus konkurso pavadinimą, į kurį noriu siųsti nuotrauką, atsivertus nuotraukų galerijai, dežinėje viršuje nepamatau užrašo "Dalyvavimo konkurse paraiška"?
ir as to nematau,nors konkursas dar tikrai nepasibaiges!sakykit ,kaip pakliuti i jusu konkursiuka1
Papildyta:
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 01, 18:27)
taip nebūna, kad paraiškos nebūtų. jos ieškoti reikia puslapyje www.supermama.lt/foto paspaudus konkurso pavadinimą atsidarys langas, kurio kairėje pusėje viršuje virš nuotraukų matysite užrašą "pildyti konkurso paraišką"
Jos gali nerodyti tik tuo atveju, jei jau kartą paspaudėte tą užrašą, bet nieko nedarėte, nuotraukos neprikabinote, tuomet išsisiuntė tuščia neužpildyta paraiška.
ir kagi daryti tada?
pas mane taip pat nera lietuviskos abeceles.atsiprasau