Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

QUOTE(Svyturys29 @ 2009 10 16, 14:08)
Kazkokia nesamoninga diskriminacija  blink.gif  Tipo jei jau naujokas, tai balsuot negali  unsure.gif  Taip iseina, kad nauji nelaukiami  g.gif

čia ne diskriminacija, čia padaryta taip, kad nariai nepasijunginėtų naujais nikais ir nebalsuotų už savo nuotraukas.

parašykite 25 komentarus temose, kur jie skaičiuojasi, pabendraukite, ir galėsite balsuoti, laiko juk dar yra wink.gif
Atsakyti
A tada gerai smile.gif
Atsakyti
Na gal ne čia parašiau , bet man toks klausimėlis iškilo blush2.gif sakykim,kaip pvz.: mes namuose esam trys moterys ..aš,sesuo ir mama..visos sėdim prie to pačio kompiuterio,esam užsiregistravę skirtingais nick'ais.. ax.gif tai jei jos prabalsuotų už mano įdėtą nuotrauką , tai jau būtų negerai , ar ne? schmoll.gif skaitytusi , kaip vienas asmuo , nes iš to pačio kompiuterio.. g.gif (čia tik kaip pvz. pateikiau.. ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmoshke @ 2009 10 16, 15:18)
Na gal ne čia parašiau , bet man toks klausimėlis iškilo  blush2.gif sakykim,kaip pvz.: mes namuose esam trys moterys ..aš,sesuo ir mama..visos sėdim prie to pačio kompiuterio,esam užsiregistravę skirtingais nick'ais.. ax.gif tai jei jos prabalsuotų už mano įdėtą nuotrauką , tai jau  būtų negerai , ar ne?  schmoll.gif skaitytusi , kaip vienas asmuo , nes iš to pačio kompiuterio.. g.gif (čia tik kaip pvz. pateikiau..  ax.gif )

nelabai gerai.
bet 3 balsai dažnai nieko nelemia, jie tai būtų 50 balsavusiųjų iš visno kompiuterio tada būtų jau įtarimas, kad kažkas ne taip.

Atsakyti
Laba diena, gal galetumete paaiskinti, kodel man niekaip neiseina sudalyvauti fotokonkuse? Fotokonkursas iki 10.25 dienos o man neismeta nuorodos kad pildyti paraiska. Kaip galeciau dalyvauti ir ikelti nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2009 10 17, 16:47)
Laba diena, gal galetumete paaiskinti, kodel man niekaip neiseina sudalyvauti fotokonkuse? Fotokonkursas iki 10.25 dienos o man neismeta nuorodos kad pildyti paraiska. Kaip galeciau dalyvauti ir ikelti nuotrauka?

nes konkursas turi 2 etapus: I - nuotraukų priėmimo ir II - balsavimo už nuotraukas. Prasidėjus balsavimo etapui, nuotraukos nebepriimamos. Kiekvieno konkurso aprašyme matyti iki kurios dienos priimamos nuotraukos. Šiuo atveju spalio 12 d. prasidėjo balsavimas, o baigsis 25 d.
Šiuo metu galima siųsti foto į Mažųjų talentų konkursą. Paraiškos priimamos iki lapkričio 13 d.
Atsakyti
Laba diena, noriu dalyvauti naujame "Gerber" konkurse, užpildžiau anketą, įkėliau nuotrauką, bet ji yra skyrelyje "Neužpildyta". Kodėl? Foto formatas netinkamas ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2009 11 24, 11:26)
Laba diena, noriu dalyvauti naujame "Gerber" konkurse, užpildžiau anketą, įkėliau nuotrauką, bet ji yra skyrelyje "Neužpildyta". Kodėl? Foto formatas netinkamas ar kaip?

Ir man niekaip nesigauna del formato, kad ir kiek deciau nuotrauku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(admin*1 @ 2005 01 20, 11:30)
1. Fotokonkursų adresas: http://www.supermama.lt/foto/

2. Spauskite konkurso, kuriame norite dalyvauti, pavadinimą.

3. Suraskite eilutę: Paraiškos užpildymas ir paspauskite. Užpildykite, prikabinkite nuotrauką  .jpg formate.

Nuotraukų pavadinimus rašykite su lietuviškais simboliais" ąčęėįšųūž". Kitaip netvirtinsime.

4. Nuotrauka atsiras konkurse, kai bus patvirtinta fotokonkursų administratorių.
Jei kils klausimų, būtinai rašykite čia.  smile.gif

Ar galima dalyvauti TIK su vienu patiekalu?
Papildyta:
QUOTE(Remigute @ 2009 11 25, 15:52)

O gal is viso negaliu dalyvauti, nes esu naujoke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2009 11 25, 14:53)
Papildyta:

O gal is viso negaliu dalyvauti, nes esu naujoke unsure.gif

visada dalyvaujama tik su viena nuotrauka, šiuo atveju vienu receptu.

naujokai dalyvauti gali, tik balsuoti leidžiama nuo 25 žinučių.
Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2009 11 24, 11:26)

g.gif man lygiai tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukasvvv @ 2009 11 29, 14:21)
g.gif  man lygiai tas pats  g.gif

o pasiuntėte patvirtinimui?

gali būti neatitinka nuotrauka temos, vaikas joje nevalgo, arba laiko tik šaukštą.
Atsakyti