Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?

Neteisinga, taip gaunas, kad isskiriam vaikus biggrin.gif . O maniskiai kartu nemiega, dar ne labai susidraugave ax.gif
Atsakyti
matau,kad esu dalyviu sarasuose,bet mano maziukes nuotraukos nera verysad.gif tik kazkoks kalnas.......
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2009 09 30, 17:42)
matau,kad esu dalyviu  sarasuose,bet mano  maziukes nuotraukos nera verysad.gif tik kazkoks kalnas.......

tai ne ten žiūri, ne savo nuotraukas visas reikia žiūrėti, o ten kur žalio fono konkursas, ir matysi bendrame sąraše.

na susirasti reikia kur tavo vaiko foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 09 30, 17:46)
tai ne ten žiūri, ne savo nuotraukas visas reikia žiūrėti, o ten kur žalio fono konkursas, ir matysi bendrame sąraše.

na susirasti reikia kur tavo vaiko foto wink.gif

radau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeive: 30 rugsėjo 2009 - 17:06
Miegaliu konkursas raso, kadnuotraukytes prima iki 2009 10 11, o jau dabar ikelti neleidzia g.gif Gal galit pagelbet??? verysad.gif
Atsakyti
Niekaip man nepavyksta ideti savomazosios nuotraukos i mieganciu mazyliu konkursa. Nesuprantu ka ne taip darau! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 10 08, 13:13)
Niekaip man nepavyksta ideti savomazosios nuotraukos i mieganciu mazyliu konkursa. Nesuprantu ka ne  taip darau! g.gif

o kas konkrečiai nesiseka?
nuotrauka atmetama, ar visai nerandate paraiškos?
Atsakyti
zinokit negali foto ikelti g.gif .Kodel???man nuotrauka atmeta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutasik: 08 spalio 2009 - 15:20
QUOTE(kutasik @ 2009 10 08, 16:20)
zinokit negali foto ikelti g.gif .Kodel???man nuotrauka atmeta.

1. nuotrauka per didelė - max 500kb turi būti.geriausiai 640*480 pikselių
2. gal nuotrauka neatitinka reikalavimų.
Atsakyti
Nesuprantu, ar mano paraiška jau priimta, ar jai kažko trūksta, jei trūksta, tai nežinau ko. Pagelbėkit, prašau unsure.gif .
Papildyta:
Jei nuotraukos statusas "nepatvirtintos", tai kaip sužinot kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 09, 17:38)
Nesuprantu, ar mano paraiška jau priimta, ar jai kažko trūksta, jei trūksta, tai nežinau ko. Pagelbėkit, prašau  unsure.gif .
Papildyta:
Jei nuotraukos statusas "nepatvirtintos", tai kaip sužinot kas negerai?

su rėmeliu jūsų foto, dėl to netinka.
Atsakyti
Dabar aišku. Mano nuotrauka yra skanuota, tai jeigu nukarpysiu tą baltą rėmelį jau bus gerai? Ar skanuotos visai netinka?
Atsakyti