matau,kad esu dalyviu sarasuose,bet mano maziukes nuotraukos nera tik kazkoks kalnas.......
QUOTE(sidabrine lape @ 2009 09 30, 17:42)
matau,kad esu dalyviu sarasuose,bet mano maziukes nuotraukos nera tik kazkoks kalnas.......
tai ne ten žiūri, ne savo nuotraukas visas reikia žiūrėti, o ten kur žalio fono konkursas, ir matysi bendrame sąraše.
na susirasti reikia kur tavo vaiko foto
QUOTE(Rustė @ 2009 09 30, 17:46)
tai ne ten žiūri, ne savo nuotraukas visas reikia žiūrėti, o ten kur žalio fono konkursas, ir matysi bendrame sąraše.
radau
Miegaliu konkursas raso, kadnuotraukytes prima iki 2009 10 11, o jau dabar ikelti neleidzia Gal galit pagelbet???
Niekaip man nepavyksta ideti savomazosios nuotraukos i mieganciu mazyliu konkursa. Nesuprantu ka ne taip darau!
QUOTE(Bridget @ 2009 10 08, 13:13)
Niekaip man nepavyksta ideti savomazosios nuotraukos i mieganciu mazyliu konkursa. Nesuprantu ka ne taip darau!
o kas konkrečiai nesiseka?
nuotrauka atmetama, ar visai nerandate paraiškos?
zinokit negali foto ikelti .Kodel???man nuotrauka atmeta.
QUOTE(kutasik @ 2009 10 08, 16:20)
zinokit negali foto ikelti .Kodel???man nuotrauka atmeta.
1. nuotrauka per didelė - max 500kb turi būti.geriausiai 640*480 pikselių
2. gal nuotrauka neatitinka reikalavimų.
Nesuprantu, ar mano paraiška jau priimta, ar jai kažko trūksta, jei trūksta, tai nežinau ko. Pagelbėkit, prašau .
Papildyta:
Jei nuotraukos statusas "nepatvirtintos", tai kaip sužinot kas negerai?
Papildyta:
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 09, 17:38)
Nesuprantu, ar mano paraiška jau priimta, ar jai kažko trūksta, jei trūksta, tai nežinau ko. Pagelbėkit, prašau .
Papildyta:
Papildyta:
su rėmeliu jūsų foto, dėl to netinka.
Dabar aišku. Mano nuotrauka yra skanuota, tai jeigu nukarpysiu tą baltą rėmelį jau bus gerai? Ar skanuotos visai netinka?