Įkraunama...
Įkraunama...

Stiuardesės Kornelija

Na, nuostabi pasakaite! wub.gif Mamytes kurybingumas thumbup.gif Tik kazkodel pacios nuotraukytese pritruko... unsure.gif O gal nepadejai eglutes puost? tai dabar ir dovanu nei is Girinio, nei is Kaledu senio negausi! schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėliukė: 14 gruodžio 2005 - 11:07
šaunuolė mamytė thumbup.gif labai šaunus reportažas...
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip visada labai darbscios ir grazios marteles wub.gif ax.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
O mamka liks be dovanu, eglutes gi nepuose g.gif isivaizduoju kaip Senis apsidziaugs lengvesni maisa nesdamas tongue.gif
Atsakyti
Ačiū, kad užsukat wub.gif

Na tikiuosi ir aš gausiu dovanų tongue.gif Aš kasdien eglutę laistau ir spyglius siurbliuoju blush2.gif Ir laiškus kalėdų seniui į paštą visad nunešu blush2.gif O praeitais metais, tai Kalėdų senis dovanas po visus namus išmėtė, matyt maišas buvo prakiuręs, lipo pro langą, tai sujaukė užuolaidas ir kėdes išvartė tongue.gif Matyt skubėjo labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2005 12 15, 17:25)
Ačiū, kad užsukat  wub.gif

Na tikiuosi ir aš gausiu dovanų  tongue.gif Aš kasdien eglutę laistau ir spyglius siurbliuoju  blush2.gif Ir laiškus kalėdų seniui į paštą visad nunešu  blush2.gif O praeitais metais, tai Kalėdų senis dovanas po visus namus išmėtė, matyt maišas buvo prakiuręs, lipo pro langą, tai sujaukė užuolaidas ir kėdes išvartė  tongue.gif Matyt skubėjo labai  bigsmile.gif

čia tai gera mintis kaip dovanas padėt. thumbup.gif
Atsakyti
Pas jus laaaabai smagu thumbup.gif ir laaaabai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
AČIŪ wub.gif
Atsakyti
Pasijutau tikrojeKalėdinėje pasakaitėje newyear.gif Kaip gražiai visa šeimynėlė (mamytę užskaitom wink_3.gif ) atrodo wub.gif Po tokių drabų dovanų tikrai kalnas priklauso 000054.gif Dosnaus senelio santa2.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazi eglute ir pasakaite, Kaledu Senelis turetu but laaaaaaaaaabai dosnus!
Atsakyti
Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Kalėdų Senelis jau buvo thumbup.gif O štai tokia pirmoji Kornelijos dailės pamoka (Kalėdų Senelio dovanas naudojam pagal paskirtį tongue.gif )

Pradžiai pabandom kaire

user posted image
Spalva kažkokia ne tokia g.gif user posted image

O dabar bandom dešine user posted image

O jūs pamatysit vėliau ką nupaišiau tongue.gif user posted image
Atsakyti
nai nai kaip graziai kaledas atsventet thumbup.gif
Atsakyti