Na, nuostabi pasakaite! Mamytes kurybingumas Tik kazkodel pacios nuotraukytese pritruko... O gal nepadejai eglutes puost? tai dabar ir dovanu nei is Girinio, nei is Kaledu senio negausi!
šaunuolė mamytė labai šaunus reportažas...
Kaip visada labai darbscios ir grazios marteles
O mamka liks be dovanu, eglutes gi nepuose isivaizduoju kaip Senis apsidziaugs lengvesni maisa nesdamas
O mamka liks be dovanu, eglutes gi nepuose isivaizduoju kaip Senis apsidziaugs lengvesni maisa nesdamas
Ačiū, kad užsukat
Na tikiuosi ir aš gausiu dovanų Aš kasdien eglutę laistau ir spyglius siurbliuoju Ir laiškus kalėdų seniui į paštą visad nunešu O praeitais metais, tai Kalėdų senis dovanas po visus namus išmėtė, matyt maišas buvo prakiuręs, lipo pro langą, tai sujaukė užuolaidas ir kėdes išvartė Matyt skubėjo labai
Na tikiuosi ir aš gausiu dovanų Aš kasdien eglutę laistau ir spyglius siurbliuoju Ir laiškus kalėdų seniui į paštą visad nunešu O praeitais metais, tai Kalėdų senis dovanas po visus namus išmėtė, matyt maišas buvo prakiuręs, lipo pro langą, tai sujaukė užuolaidas ir kėdes išvartė Matyt skubėjo labai
QUOTE(Stiuardese @ 2005 12 15, 17:25)
Ačiū, kad užsukat
čia tai gera mintis kaip dovanas padėt.
Pas jus laaaabai smagu ir laaaabai gražu
AČIŪ
Labai grazi eglute ir pasakaite, Kaledu Senelis turetu but laaaaaaaaaabai dosnus!
Labai grazu
Kalėdų Senelis jau buvo O štai tokia pirmoji Kornelijos dailės pamoka (Kalėdų Senelio dovanas naudojam pagal paskirtį )
Spalva kažkokia ne tokia
O dabar bandom dešine
O jūs pamatysit vėliau ką nupaišiau
Pradžiai pabandom kaire
Spalva kažkokia ne tokia
O dabar bandom dešine
O jūs pamatysit vėliau ką nupaišiau
nai nai kaip graziai kaledas atsventet