super tavo dukrytės
Ačiū už gražius žodžius ir pabandysim atsinaujint
Ką gi, artėja Kalėdos, tai ir mes nusprendėm eglutę papuošti Į miškų tankumyną pas patį Girinį prašyti eglutės nusprendėm deleguoti mažąją Korneliją (kaip turinčią tinkamiausią transporto priemonę )
-Bet man vienai liūdna važiuoti, gal kas palaikysit kompaniją?,-liūdnai paklausė Kornelija.
-Aš, aš noriu!- pirmoji pasisiūlė Brigita. -Bet tu gi netelpiiiii!- su ašaromis atsakė Kornelija.
Tada Kornelija nusprendė:
- Na gal tada pasiimsiu kartu lėlytę. Mama, gal tu su manim važiuosi?
-Bet man vienai liūdna važiuoti, gal kas palaikysit kompaniją?,-liūdnai paklausė Kornelija.
-Aš, aš noriu!- pirmoji pasisiūlė Brigita. -Bet tu gi netelpiiiii!- su ašaromis atsakė Kornelija.
Brigitėlei beliko tik kantriai laukti gryžtančios sesės....
Tada Kornelija nusprendė:
- Na gal tada pasiimsiu kartu lėlytę. Mama, gal tu su manim važiuosi?
Taigi... taip eglutė atkeliavo pas mus į namus, ir visa šeima ėmė ją puošti. Kornelija nešė girliandas...
žaisliukus
Neatsiliko ir Brigita :
žaisliukus
Neatsiliko ir Brigita :
Kornelija rinko tik pačius gražiausius žaisliukus ir rūpinosi, kad visi turėtų savo vietą
Rūpinosi, kad eglutė būtų labai labai graži
Neapsiėjome ir be tėčio pagalbos (kas nepuošia eglutės - tas negauna dovanų, prisakė Girinis)
Dabar beliko tik patikrinti lemputes
Taaaip, atrodo viskas tvarkoje, lemputės dega
Dabar beliko tik patikrinti lemputes
Taaaip, atrodo viskas tvarkoje, lemputės dega
Štai tokia mūsų papuošta eglutė, mmm kaip gražu
Ir dar ilgai mirksės įvairiaspalvės lemputės, nušviesdamos kelią Kalėdų Seneliui
Na o dabar greit nusiprausim ir lėksim lovytėn, nes labai labai pavargom
O mūsų namus, sapnus ir Kalėdas ištikimai saugos kalytė Lora
O mūsų namus, sapnus ir Kalėdas ištikimai saugos kalytė Lora
nu labai gražu...
nuo kada poete tapai Stiuardese?
nuo kada poete tapai Stiuardese?
Geras , kaip visad tavo fotoreportažai .
Tavo mergicų gražumėlis .
Tavo mergicų gražumėlis .
kaip faina, labai labai gfražios nuotraukitės. o ir kaip kitaip gali buti kai jose labai labai gražus vaikai, bei ju darbai.