QUOTE(Nome @ 2007 08 09, 09:21)
Ir mane tai labiausiai erzina toks požiūris: "Valstybinės mokymo įstaigos yra konclageriai, vaikų kankinimo įstaigos, ir visas kitas pasaulyje esantis blogis, o vat privačios mokyklos-tai jau išganymas". Ir jei dar toks požiūris perduodamas vaikui, tai aš patyliu
Siūlau eiti į privačią m-klą, kad greit pamatytumėte, kas yra kas
.
na..nereikia taip erzintis... na, aš neišskiriu privačių mokyklų, man bendrai kolektyvizacija nepriimtina, tik aš galvoju, kad privati-šiek tiek geriau
apie privačias mokyklas yra įvairių nuomonių. na...aš norėčiau pabandyti. man imponuoja mažesnės grupės ir, bent jau kaip aš įsivaizduoju, didesnis dėmesys vaikui. man pačiai labai nepatinka minios, niekad nepatiko masiniai koncertai, etc.... vaikui aš to neperduodu-nuoširdžiai norėčiau, kad nebūtų toks išrankus kaip aš, bet matyt jis iš prigimties toks irgi...užsidengdavo ausis darželyje
na, taip pat dėl kaip rašote vaikų santykių-tas pats juk ir valstybinėse mokyklose...
požiūris į mokytojus-juk valstybinėse tikrai ne geresnė situacija, aš turiu pedagogės diplomą, bet man tikrai neužtektų drąsos eiti dirbti su šiuolaikiniais vaikais, nesvarbu, privačioje ar valstybinėje įstaigoje..jei jūs tikrai ten dirbate, pagarba