Įkraunama...
Įkraunama...

Kada leisti vaiką į mokyklą?

A.JAN.,2007 08 02, 10:14
kaip gi yra tokiu atveju?????
Mūsų įstaigoje yra toks atvejis, rugsėjo mėnesį papasakosiu, kuo viskas baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 08 02, 10:23)
Mūsų įstaigoje yra toks atvejis, rugsėjo mėnesį papasakosiu, kuo viskas baigėsi.

Oi butinai, lauksiu.
Atsakyti
Tiesa, gal kas galite imesti to istatymo nuoroda pasiskaitymui?
Atsakyti
Priešmokyklinis ugdymas. Tos skilties du pirmi word doc.
Atsakyti
Merginos help.
Sprendžiu klausimą, ką daryt su savo sūnumi.
Šį pirmadienį nešiu pareiškimą dėl daržo. Jis gimęs 2003 m, bet leisiu i 2002 metų darželio grupę. Su vyresaniais.
vaikas labai imlus ir gudrus. Šiais metais manau leisti į grupę, o kitais į priešmokyklinę. Į mokyklą tuomet eitų 6,5 nes jei leisiu su bendraamžiais, eis 7,5. Man tai atrodo labai vėlu.
Nežinau, patarkit, kaip geriau, ir kaip manot jūs?????
Šiai dienai vaiko kalba yra puiki. Niekas netiki, kad jam tik ketveri - atrodo vyresnis.
Skaičiuoja iki šimto(išmoko savo noru), atima sudeda dešimties skaičių ribose ir tt. Bet raidės jo nejaudina - jam visiškai neįdomios - skirtingai nei skaičiai. Ir nepiešia nei namų nei žmonių, o tik kelius, mašinas, medžius saules ir kitokius dangaus kūnus.
Ar jis pritaps prie vyresnių grupės - pergyvenu, nes pas mus nedidelis miestas ir visi pažįstami ir draugai veda vaikus į jų amžiaus grupes. Ar nepadarysiu klaidos.
Plase Helpppppppppp
Atsakyti
žinai nelabai gausi čia konkretų atsakymą, nes kiek žmonių tiek nuomonių, aš kažkada irgi klausiau, vieni peikė kiti ragino, todėl teko apsispręsti pačiai, dar kalbėjau su auklėtoja.Mano dukra eis į mokykla 6,5m, jau mes su vyru taip nutarėm.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2007 08 02, 19:49)
žinai nelabai gausi čia konkretų atsakymą, nes kiek žmonių tiek nuomonių, aš kažkada irgi klausiau, vieni peikė kiti ragino, todėl teko apsispręsti pačiai, dar kalbėjau su auklėtoja.Mano dukra eis į mokykla 6,5m, jau mes su vyru taip nutarėm.

O mes dar svarstom doh.gif , ziuresim, kaip seksis siais metais darzely g.gif
Atsakyti
karosiukas,2007 08 02, 18:19
Nežinau, patarkit, kaip geriau, ir kaip manot jūs?????
Tikrai, kaip sako Hilin, niekas nieko gero čia Tau nepatars. Nematant vaiko, "nepačiupinėjus" jo, niekas nieko negali spręsti.
Jei sakai, kad tiek fizine, tiek psichine raida vaikas lenkia bendraamžius, kai jam sukaks 5-ri, konsultuokis su pediatru, su ugdančiais pedagogais, miestelio ar rajono PPT/PPC.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 08 02, 18:11)
Tikrai, kaip sako Hilin, niekas nieko gero čia Tau nepatars. Nematant vaiko, "nepačiupinėjus" jo, niekas nieko negali spręsti.
Jei sakai, kad tiek fizine, tiek psichine raida vaikas lenkia bendraamžius, kai jam sukaks 5-ri, konsultuokis su pediatru, su ugdančiais pedagogais, miestelio ar rajono PPT/PPC.

O kas tie PPT/PPC. Ir prie ko prie ugdymo pediatrai????

Ugdančių pedagogū kol kas nėra - jis iki šio rudens buvo su aukle ir bus su ja dar iki pavasario. o po to auklės atsisakysim.
Atsakyti
karosiukas,2007 08 02, 19:24
O kas tie PPT/PPC.
Pedagoginė Psichologinė Tarnyba arba Pedagoginis Psichologinis Centras.

Ir prie ko prie ugdymo pediatrai????
Tokios profesijos nėra.
Jūsų apylinkės vaikų gydytojas - Jūsų pediatras, su vaiku dirbantys pedagogai - ugdantys pedagogai.
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 08 02, 17:19)
vaikas labai imlus ir gudrus. Šiais metais manau leisti į grupę, o kitais į priešmokyklinę. Į mokyklą tuomet eitų 6,5 nes jei leisiu su bendraamžiais, eis 7,5. Man tai atrodo labai vėlu.

Man tai irgi kazkaip 7,5m. jau velokai. Atsibos jam viskas paskui. O jei laukti kol uzsimanys raides pazinti doh.gif , as dicke turejau leisti su maziuke - abi mazdaug vienodai pradejo dometis biggrin.gif . Aisku, dabar jau nepalyginsi.
Man atrodo (maniskes abi isejo/eis beveik 7m.) reikia vesti iki 7m. , nu 6,1m. gal ir anksti, bet toliau viskas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 08 02, 11:22)
Priešmokyklinis ugdymas. Tos skilties du pirmi word doc.

Nu kad ne tas matyt, ten tik apie programas, visus perskaiciau nieko neradau.
Atsakyti