Įkraunama...
Įkraunama...

Kada leisti vaiką į mokyklą?

QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 11, 23:02)
Tai kad uždariusi savo vaikų kaip ir nelaikau  mirksiukas.gif Abu vaikai lanko darželį ir viskas su jais  thumbup.gif . O darželyje būti galės, nes ir pati auklėtoja klausė manęs, kada ketinu vyresnįjį leisti į mokyklą.

Jo jo, auklėtoja turi paskutinį žodį, tskant. Viršininkė vadinasi lotuliukas.gif .
Vaikas gimęs 2002 metais (nesvarbu-sausio ar gruodžio mėn), kitais metais-t.y. 2009 žygiuos į m-klą ir joks darželis jo nelaikys. Nebent sakau, rasite labai mėgstančią rizikuoti darželio direktorę cool.gif
Atsakyti
Aš savo dukriuką vesiu į mokyklą kaip bus 7 metukai.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 11, 22:54)
Jo jo, auklėtoja turi paskutinį žodį, tskant. Viršininkė vadinasi  lotuliukas.gif  .
Vaikas gimęs 2002 metais (nesvarbu-sausio ar gruodžio mėn), kitais metais-t.y. 2009 žygiuos į m-klą ir joks darželis jo nelaikys. Nebent sakau, rasite labai mėgstančią rizikuoti darželio direktorę  cool.gif

Man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes dukryte leisim i mokykla 7 metuku, ner kur skubet. beje jai tik lapkriti sueis 7, mokykla prades lankyti 6. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 11, 23:54)
Jo jo, auklėtoja turi paskutinį žodį, tskant. Viršininkė vadinasi  lotuliukas.gif  .
Vaikas gimęs 2002 metais (nesvarbu-sausio ar gruodžio mėn), kitais metais-t.y. 2009 žygiuos į m-klą ir joks darželis jo nelaikys. Nebent sakau, rasite labai mėgstančią rizikuoti darželio direktorę  cool.gif

Tskant jūs mums irgi ne viršininkė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 12, 11:01)
Tskant jūs mums irgi ne viršininkė  tongue.gif

Tai kad aš į tokias ir netaikau tongue.gif
Tik labai keista, kai žmogus kažką girdėjęs iš gandų, kažką iš auklėtojos dėsto tai kaip visuotinę tiesą. Paskui kitos prisikaičiusios irgi eis į darželį reikalauti, kad vaiką dar metus ten leistų laikyti. Man tai kas-galit dėl manęs vaiką leisti kad ir 10-ies metų į pirmą klasę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 11:43)
Tai kad aš į tokias ir netaikau  tongue.gif
Tik labai keista, kai žmogus kažką girdėjęs iš gandų, kažką iš auklėtojos dėsto tai kaip visuotinę tiesą. Paskui kitos prisikaičiusios irgi eis į darželį reikalauti, kad vaiką dar metus ten leistų laikyti. Man tai kas-galit dėl manęs vaiką leisti kad ir 10-ies metų į pirmą klasę  4u.gif

Gerb. Nome, 4u.gif
Nu, tikrai ne pyktis čia užsukau g.gif . Tiesiog pasakiau savo nuomonę ir viskas. Reik mokėt ir kitus išklausyt. Kažkaip jūs linkusi įpiršt savo nuomonę pašiepdama ir užgauliodama verysad.gif . Ir ne gandais vadovaujuos, žinau konkrečius vaikus, kuriems priklausė palei jūsų taip mėgstamą įstatymą eit 6 m., bet išėjo 7. O štai čia prieštaraujate pati sau, kad jums "tai kas":

Vaikas gimęs 2002 metais (nesvarbu-sausio ar gruodžio mėn), kitais metais-t.y. 2009 žygiuos į m-klą ir joks darželis jo nelaikys.
O paskui atsakote:
Man tai kas-galit dėl manęs vaiką leisti kad ir 10-ies metų į pirmą klasę

Jeigu jums būtų tas pats, tai nenurodinėtumėt, kad tas ir anas vaikas eis tada ar tada. tongue.gif Nu, garbės žodis, kaip diktatorė. doh.gif

Tai va, truputį apsižodžiavom bash.gif ir gal baigiam friends.gif?

bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 12, 18:18)
Jeigu jums būtų tas pats, tai nenurodinėtumėt, kad tas ir anas vaikas eis tada ar tada.  tongue.gif Nu, garbės žodis, kaip diktatorė.  doh.gif

Kaip aš galiu kam nors ką nors nurodinėti g.gif . Čia juk virtualus pasaulis lotuliukas.gif . Ir net realiam žmogui aš nieko negaliu nurodinėti ie nenurodinėju.
O tas įstatymas yra toks koks yra-nei jis mano mėgstamas, nei nemėgstamas.
Gerai-baigiam.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 18:24)
Gerai-baigiam.

Niu, ir gerai mirksiukas.gif clap_1.gif Neapkenčiu pyktis blink.gif bye1.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif maniškiui keturi, tai apie mokyklą nuo šešių nei pagalvot negaliu schmoll.gif jis labai tingi mokytis, net elementariausių dalykų(nors ir moka jau daug), bet viskas per derybas ir nesusikalbėjimą, baisu kas bus toliau.... g.gif
o gal kaip tik jam anksčiau reikia, baissu ir pagalvot , kaip bus mokykloj verysad.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
mano bernui rugseji bus 5.5 m
kaip jus galvojat ar turetu jis eiti i paruosiama grupe nuo rugsejo?
nes aukletoja sako nem jis neis dar liks darzelio paprastoj grupej
kurioj ir 4 m ir 5 m ir ziema jam sueis 6 tai bus grupej tarp 4 m ir 5 metu vaiku
g.gif
as galvoju kad geriau leisti i paruosiama nuo rugsejo ir 6.5 jau eitu i 1 klase, nes ziema jam 7 m sueis
a jei nesiseks per metus paruosiamoj, tai gal geriau du metus parusoiamoj pabuti, nei kad du metus gautusi su 4-5 metu vaikuciais
nes tarp jaunesniu matau kad jis tiesiog "durneja"
g.gif
Atsakyti
Priešmokyklinis ugdymas teikiamas tik 1 metus-neapsigaukit auklėtojų pažadais, kad vaikas 2 metus galės lankyti priešmokyklinio ugdymo grupę. Parašykit tikslią vaiko gimimo datą, mama_gulbe, tada bus aiškiau, kas ir kaip
Atsakyti