Mes tai kaip ir apsisprendėm nevest šiemet. Vesim kaip bus 7,5. Visgi ne skaitymas ir rašymas yra esmė, o mokėjimas pasirūpinti savim. O to dar reik labai pasimokyt. Aš tai manau, kad tikrai nėra ko skubėt. Ir, kad mokyklą baigs vyresnė, tai aš tik džiaugiuosi dėl to.
O jūsiškiai ar nori į mokyklą?Manoji tai sako neisiu,nors darželį lanko noriai
Maniškė lyg ir norėjo, bet kai pažįstamo prigąsdino, kad sunku bus, tai dabar nebenori.
Žadam eit kitais metais 7m.3mėn.
Žadam eit kitais metais 7m.3mėn.
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 03 03, 11:35)
O jūsiškiai ar nori į mokyklą?Manoji tai sako neisiu,nors darželį lanko noriai
Mūsiškė irgi norėjo norėjo, bet mes kažkaip persigalvojom ir jai noras prapuolė. neisim bendru sutarimu musėt
labas va turiu 5 metu vaiki liepa jam 6 metai tai jau parasiau parsyma i paruosiamaja klase nes yra judrus jam reik veiklos o ten ras ko nori tikiuosi bus uzsiemes nebus tiek laiko siutimams es jau ture satsakomybe kazkokia nesti susipazins su moklyklos aplinka jos tvarka bet kaip greit uzaugo nu jis irgi ir riades pazysta ier skaicius ir atminty gera turi tai ko ji laikyti namie tegul keliauja
Tiek šnekam nuo kelių leisti vaiką į mokyklą, o ar numatę į kurią mokyklą leisit vaiką? Nes man kažkaip problematiškiau atrodo tai, kurią mokyklą pasirinkti Gal yra tokia tema, aš kol kas neradau
Pas mus mokykla viena ,tai tokios problemos nėra Mat randamės nedideliam miestely,žinoma galima būtų leist į miesto mokyklą (nuo mūsų tik 8km.),bet manau kuo arčiau ,tuo geriau bus dukrai
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 05, 08:41)
labas va turiu 5 metu vaiki liepa jam 6 metai tai jau parasiau parsyma i paruosiamaja klase nes yra judrus jam reik veiklos o ten ras ko nori tikiuosi bus uzsiemes nebus tiek laiko siutimams es jau ture satsakomybe kazkokia nesti susipazins su moklyklos aplinka jos tvarka bet kaip greit uzaugo nu jis irgi ir riades pazysta ier skaicius ir atminty gera turi tai ko ji laikyti namie tegul keliauja
Tai kad nuo 6 vaikai ir eina į paruošiamąją.
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 05, 08:41)
Tai, kad paruošiamoji, tai tas pats darželis
Na judriam vaikui tai kančia bus tokia veikla kaip mokykla, kur reikia ramiai sėdėt ir mokytis.
QUOTE(Kotik @ 2008 03 06, 12:32)
As noreciau dukra leisti i parosiamaja klase,bet kad pas mus mokyklose nera
O darželyje?