Įkraunama...
Įkraunama...

Kada leisti vaiką į mokyklą?

QUOTE(Ragaina @ 2008 01 11, 23:58)
deja paruosiamukai o ne priesmokyklinukai smile.gif

Deja, bet ne. Kaip šnekamojoj kalboj juos vadinat-ne taip ir svarbu, esu girdėjusi ir nulinukais vadinat. iš tiesų vadinasi PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO GRUPĖS.
Kadangi pati esu su tuo, kad ir netiesiogiai, bet labai glaudžiai susijusi, todėl taip užtikrintai ir rašau.
Atsakyti
na nebesigincykim smile.gif ne tame esme kaip juos kur vadina 4u.gif mano visa kalba buvo apie tai,kodel isleidau savo 5meti vaikuti i mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2008 01 12, 00:36)
na nebesigincykim smile.gif ne tame esme kaip juos kur vadina  4u.gif  mano visa kalba buvo apie tai,kodel isleidau savo 5meti vaikuti i mokykla smile.gif

drinks_cheers.gif , nebesiginčykim dėl to kaip vadinasi.
O jeigu jau visai teisybės ieškot, tai ir 5 metų vaikui negalima (turiu omeny paga teisės aktus) eiti į m-klą. Na nebent nuėjus į 1 klasę iki naujų metų sueitų 6 metai. Kitaip tikų vaikų negali priimti į m-klą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 12 sausio 2008 - 13:02
ne ne..jis pirmaja klase startuos budamas 6m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2008 01 12, 13:31)
ne ne..jis pirmaja klase startuos budamas 6m smile.gif

Tada tvarkoj viskas su tuo vaikiu biggrin.gif
Atsakyti
zinoma tvarkoj smile.gif tieisog musu pediatre,ir siaip daugelis pagyvenusiu tetuliu mane baisingai keikia doh.gif doh.gif doh.gif kodel 5metis jau mokykla lanko o nebe darzeli... o as matau daugybe UZ ... kadangi ju klaseje ne tik suolai lenta ir mokytoja... gale klases yra zaidimu kampelis,kur jie turi ir galybe pagalveliu,ir minksta kampa... pavargusiems leidzia mokytoja "paminkyti" pagalvyciu kalna arba tiesiog paguleti..paskaito jiems knygeles sugulusiems ant kilimo ant pagalvyciu.. beje vaikelis mokykloje buna iki 12:30 o darzelyje budavo iki 17 val.. darzelyje pavargdavo labiau..nes ten ir mazesniu vaiku budavo grupeje..ir daug asaru kaikuriems,kai kurie daug pesdavosi,kiti daug lakstdavo..zodziu chaosas tai kone nuolat.. ir dometis mokslu vaikas pradejo kartu su metais vyresniu broliuku smile.gif o mokykloje juos moko jog jie yra jau mokykloje,o ne darzelyje,todel smagiau butu jeigu taip nebelakstytu ir nebetriuksmautu kaip mazyliai dar nesuprantantys kad ramybeje lengviau ismokti geru dalyku smile.gif tai labai patiko mano vaikams smile.gif o tuomet tuo labiau ir man 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!! 4u.gif
o as savo vaika i mokykla iseidau 4 m.dabar jam 5 ir jis jau pirmokas.mes gyvename Londone,o cia vaikuciai anksciau pradeda eiti.
Atsakyti
Sveikutes, mums jau seseri o lapkriti sukaks 7m, tai jau busim pirmokai.. smile.gif nenorejom sunelio leist anksciau, nes dar visai vejai galvelej uzia biggrin.gif 4u.gif manau kad tokio amziaus dazniausiai eina.
Atsakyti
pats dazniausias atvejis-kai vaikutis startuoja 6,taciau iki nauju jam sueina 7 wink.gif)
Atsakyti
As pati isejau i mokykla budama 7, bet lapkriti sukako 8, tai kazkaip nors buvau imli, bet man patiko mokytis, kad ir daug buvau pazengus. Bet va merginas noreciau leisti anksciau i mokykla, manau bus normalu 6 ir po nauju sueis 7. Tik kadangi svietimo ir ugdymo istemoje nieko nenutuokiu tai norejau paklausti gal kas patars. kada reik vaikuciui parinkti mokyklele ir r ja uzrasyti, bijau praziopsoti priemimus gerose mokyklose. Tikrai i vietine, salia kurios gyvename neleisiu.
Atsakyti
as perejau kelias ir issirinkau viena mazdaug kovo menesi.l.tuomet po malonaus pokalbio su pavaduotoja,susitareme jog telefonu arba pastu jau informuos kai suburs klases,ir pakvies i pirmaji susitikima su mazyliu mokytoja../birzeli/ o rugseji jau startavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele25 @ 2008 01 15, 12:26)
Sveikos mamytes!! 4u.gif
o as savo vaika i mokykla iseidau 4 m.dabar jam 5 ir jis jau pirmokas.mes gyvename Londone,o cia vaikuciai anksciau pradeda eiti.

Teisingai cia UK, vaikai nuo 4-5 metuku pradeda eiti i pirma klase, va as ir galvoju ar ne per anskti? g.gif Juk neissedes jie 9-15 val.
Kai mano sunui sukako 4m, daktare padare vosokiu tyrymu (ar zino spalvas, figuras ir t.t.), ir pasake, kad jis jau pasiruoses eiti i pirma klase doh.gif doh.gif
Atsakyti