QUOTE(ingute11 @ 2007 12 05, 16:06)
Sveikos mamytes,
Paskaiciau ir visai pasimeciau, mano vaikas gimes sausio men. tai jeigu as ji vesiu 6.8 tai bus per anksti
, as manau kad jeigu leisiu 7.8, tai kaip ir veloka
, ka jus apie tai manot?
mano dukra gimus gruodzio vidury, leidau 6,9 men manau kad 7.9men kazkaip per daug butu buve, nors yra jos klaseje berniukas uz ja vyresnis metais ir 2 dienom. Manau kada nuspresi tada ir gerai.
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 05, 17:47)
pritariu labai net, as leidau savo dukra nuo 7 metu, nors itikinejo man darzeli, kad ji sugebes nuo 6 metu, net iki konfliktu buvo daeje, bet sakiau, kad eis nuo 7 metu ir taskas. Gal ir gabi ir protinga, bet tokio amziaus vaikai greit pavargsta. Buvau sutikus mamas , kurios leido i mokykla nuo 6 metu, labai gailisi.Sedi su savo vaikais ir ruosia pamokas
O as nepritariu, is kur galit zinoti kad gerai padaret jei neleidot anksciau, o gal butu buve taip pat labai gerai. Nes as irgi nezinau kaip butu buve jei buciau leidusi dar po metu, dabar nesigailiu kad leidau, gal buciau nesigailejusi kad ir veliau butu pradejusi lankyt mokykla, o pamokas paruosia kuo puikiausiai pati tikrai man nereikia sedet prie jos.