QUOTE(Augustė @ 2007 09 14, 10:13)
Atrodo, kad aprasei mano vaika- pas mus lygiai tokia pati
Ir mano nusistatymas leisti i mokykla 6.5 kuo toliau, tuo labiau silpsta... Galvoju, gal neforsuot ivykiu, viskas tegul eina sava eiga - kitais metais i priesmokykline grupe, po metu - i mokykla
na dar visi metai. O kas jai labai pasitems? Be to maniškei tai darželis nelabai prie širdies.
Šiandien aš apsisprendžiau ir neleidžiu oficialiai į priešmokyklinę. Ai mokėsim geriau daugiau, bet galėsim eit arba neit kitą rudenį. O vistiek mūsų daržo grupė priešmokyklinė, taip, kad kaip ir ruošiamės būt mokiniais kitais metais.
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2007 09 14, 13:03)
Na ir situacija man
Skambino darzelio aukletoja, jie grupes perskirsto, taip kad butu patogiau sudarinet priesmokykline. Dabar maniskis vyriausias nes gime gruodzio 31, kiti visi jau kitu metu. As galvoju leisti vaika i mokykla veliau, ty 7 m8 men. nes siaip jautrus vaikas, sunkiai adaptuojasi ir pan. Juk ka reiskia ta 1 diena, jei butu gimes sausio 1d, jau nebutu prie ko prikibti
O dabar direktore leido suparsti, kad reiks eiti i mokykla 6.8m. nes tais metais jam sukaks 7. Pagal istatyma taip reikia, atseit bus baudos darzeliui ir tevams, pazeidziamos vaiko teises ir pan.
Vaikui ziema sueis 4m, gal dar iki mokyklos kas nors pasikeis
Kaip man elgtis patartumet? As pati esu gimus sausi, tai pagal anuometine tvarka irgi ejau 7m 8men. Ir nesiskundziu.
Dabar truputi pasimetus
Reikia elgtis taip kaip geriau vaikui dabar. Jai jį nori kelt į kitą grupę, o jūs manot, kad jam bus sunku tai ir neleiskit. Jau vienas vaikas jiems tos grupės suformulavimui nesutrukdys. O čia tos tvarkos keičiasi ne dienom o valandom švietime, taip, kad daug laiko.
[/url]