Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(chikko @ 2007 08 20, 01:07)
Tai jei reikėtų duoti, net nebežinočiau kuriai, tai aš mokėjau gydytojui, taip, viską atliko akušerės, bet šalia stovėjo gyd. ir nesitraukė nė per žingsnį. Dar mane mokino kaip stumti reikia. Ai, vadinasi laikai keičiasi doh.gif  blush2.gif

As kai gimdziau pries 11 metu, tai buvau jauna, naivi ax.gif . Net nezinau gydytojo pavardes pas ka gimdziau lotuliukas.gif . Prie manes buvo viena akusere, kuri pasiliko po darbo pamainos, kad sulauktu mano finiso ax.gif tai uz tai as jai atsidekojau. Gydytojui nieko nedaviau, nors pasirodo, kad uz tai jog jis mane PATS siuvo turejau duoti ( tai suzinojau veliau is personalo). Ka as zinau kas is tikruju turejo siuti, o kas ne blush2.gif Ai , galu gale jiems ant kaktu nesurasyta lotuliukas.gif ir neimu i galva. Va dabar busiu protingesne, nors pavarde gyd. suzinosiu biggrin.gif , o su davimu, pagyvensim pamatysim cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
buvau siandien echo darytis, papuoliau pas Valikonyte jei neklystu. Ziauroka tokia pasirode, nieko beveik nepaaiskino.. verysad.gif Padare echo per 2 min. ir pasake, kad viskas gerai, daugiau nieko.. net monitoriu pati paprasiau atsukti, nes nusukus i save buvo! unsure.gif nusivylus isejau..taip norejau lialiu pamatyti, o nieko nemaciau...
Atsakyti
Sveikos visos ax.gif

QUOTE(-Linute- @ 2007 08 20, 16:01)
Sveikos  4u.gif
buvau siandien echo darytis, papuoliau pas Valikonyte jei neklystu. Ziauroka tokia pasirode, nieko beveik nepaaiskino..  verysad.gif Padare echo per 2 min. ir pasake, kad viskas gerai, daugiau nieko.. net monitoriu pati paprasiau atsukti, nes nusukus i save buvo!  unsure.gif nusivylus isejau..taip norejau lialiu pamatyti, o nieko nemaciau...

as tokiu atveju nueiciau privaciai gal ar pas kita gydytoja, nes jei man neramu ir niekas man nieko neaiskina tai geriau save nuraminti o nekankinti abejonemis cool.gif

as tai siandien buvau pas LORa, tai paziurejo viskas gerai, girdziu gerai, kvepuoju gerai smile.gif gerklyte irgi gerai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mazoji_deiva,2007 08 21, 10:43]
Sveikos visos ax.gif
as tokiu atveju nueiciau privaciai gal ar pas kita gydytoja, nes jei man neramu ir niekas man nieko neaiskina tai geriau save nuraminti o nekankinti abejonemis cool.gif

na, taip, bet kad nelabai sveika tas echo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2007 08 21, 12:03)

O kam kenkia g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2007 08 21, 13:03)

na seip kitoms daro kiekvieno apsilankimo metu ir nieko, o jei vienu daugiau padarysi nieko blogo manau nenutiks, daug blogiau jei nervuoses, manau tai labiau kenkia unsure.gif
Papildyta:
beje as eisiu ir privaciai ir pas savo gydytoja echo daryti.pas mano gydytoja toks caro maro ruriko laiku tas aparatas poliklinikoje, tai jauciu rimatys ji ten, tai tam kad buciau ramesne nueisiu pas azystama gydytoja tai ta man viska papasakos ir parodys, kad nebutu jokiu abejoniu smile.gif
Papildyta:
beje -Linute- nezinai dar ko lauki?
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2007 08 21, 15:40)
beje -Linute- nezinai dar ko lauki?

gal tu ir teisi blush2.gif 4u.gif nezinau, ko laukiu, nes kai paklausiau, ar nesimato lyties,tai sake gal mergaite, bet siaip nieko nesimato.. blink.gif Ai, svarbiausia, kad sveikas lelius, bent tiek pasake thumbup.gif
Bet reiks bandyt registruotis pas Petrauska.. wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Šiaip patarčiau eiti echo darytis pas Petrauską. Nėštumo metu lankiausi Nemuno poliklinikoje, tai mano ginekologė pati sakė "Tik prašykis vaikeli, kad užregistruotų tave pas Petrauską, o ne pas mergaites" biggrin.gif Aišku, teko laukti vos ne mėnesį, nes vietos užkaltos, bet aš niekur neskubėjau. Galiu pasakyti, kad jis pataikė abiejų vaikų lytis. O ir nuotraukytes davė... Ir aiškino, ką ten tas echoskopas rodo, nors ne viskas man ten buvo aišku... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabenas @ 2007 08 21, 16:35)
Sveikutės,
Šiaip patarčiau eiti echo darytis pas Petrauską. Nėštumo metu lankiausi Nemuno poliklinikoje, tai mano ginekologė pati sakė "Tik prašykis vaikeli, kad užregistruotų tave pas Petrauską, o ne pas mergaites" biggrin.gif  Aišku, teko laukti vos ne mėnesį, nes vietos užkaltos, bet aš niekur neskubėjau. Galiu pasakyti, kad jis pataikė abiejų vaikų lytis. O ir nuotraukytes davė... Ir aiškino, ką ten tas echoskopas rodo, nors ne viskas man ten buvo aišku... lotuliukas.gif

Taip, Petrauskas gerai echo daro, Valikonytė niekada nesicackina, bet po gimdymo ji mus gerai prižiūrėjo, o dar šlykštesnė yra Alantaitė.. Petrauskas dar nesugadintas, bet ir Ovsianienė gerai daro echo, ir Bogurskas
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2007 08 21, 16:34)
gal tu ir teisi  blush2.gif  4u.gif  nezinau, ko laukiu, nes kai paklausiau, ar nesimato lyties,tai sake gal mergaite, bet siaip nieko nesimato..  blink.gif Ai, svarbiausia, kad sveikas lelius, bent tiek pasake  thumbup.gif
Bet reiks bandyt registruotis pas Petrauska..  wub.gif

na svarbiausia nusiraminti ir dziaugtis laukimu, nors ir man nevisada taip iseina blush2.gif daba as nekantriai laukiu savo echo, labai jau leliu savo noriu pamatyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Padekit isspresti dilema laukiuosi pirmagimio biggrin.gif ginek bijau kaip velnio reikia pasirinkti daktare o as neissirenku patarkit kur geriau ir kuri geriau
Su kuria gine galima kaip su zmogum sutart ir viska kas rupi suzinot? biggrin.gif
Dekui is anksto
Atsakyti
o kap del tos epidurines nejautros???? nelabai pasitikiu pnv daktarais schmoll.gif gal kas gali pasidalinti patirtimi?
Atsakyti