aciu merginoms uz patarimus. vakar vakare pavyko prisiskabinti budinciai gydytojai tai pasake normalu kad pakraujuotum bet kadangi man tas pakraujaviams buvo vos ne kaip kraujo nuleidimas tai zinot tai ir isigandusi gerai buvau siadien atrodo tik siek tiek pateplioja bet nors nebera to kraujavimo tai jau rami siek tiek sedziu. bet tu va saremeliu vis nesulaukiu nors jau eina sesta diena po termino mamos pilve matyt geriau
o su antru tuom aukstu tai papasakosiu savo vakarykscius isgyvenimus. kadangi as kai atejau pasitikrinti mane ta vedeja pavadino mergina is gatves nes atejau pasitikrinti kad ramiau butu. o ji tuo tarpu apziurinejo savo palatas dar. beziurint mus visas ant tos kedes pasirode dar viena is gatves apziurai nes kiek supratau ji turejo gimdyti rugpjucio 1 tai nesulaukusi atejo irgi su klausimais. tai vedeja ir ja dar geranoriskai prieme.po kedes apziuros nusivede mus visas ir ligones ir mes dvi is gatves i ultragarso perziura ir kaip tik mane apziurint atejo sesele ir pranese kad atejo dar keleta merginu is gatves nori kad jas apziuretu. tai ka jus manot ta vedeja ir sako tai seselei vyk jas lauk cia ne apziuros kabinetas as cia visu nepriimsiu. tegu eina pas savo gydytojus ir viskas. tai as siek tiek nustebusi buvau. tai kam mums gydytojai liepia jei kas neaisku is kart vykti i ligonine kad mus ten apziuretu. tai kuom baigesi anu merginu apziurejimas nezinau nes mane apziurejusi liepe vykti namo nes as dar neisruosiu gimdyti. tai as ir isejau
bet padariau isvada kad geriausia bet kokiu atveju kviesti greitaja i namus ir tada jau niekur niekas nesides ir privales apziureti ir tau paaiskinti ar gerai ar ne nes kadangi dabar dauguma gydytoju atostogauja visi pykti ir pervarge. cia tik mano nuomone bet kai su tokiu atveju susiduri pirma karta lieki siek tiek nesusipratusi tai kur galiausiai mums reikia kreiptis jei ne i ligonine.
QUOTE(inetum @ 2007 08 03, 14:58)
aciu merginoms uz patarimus. vakar vakare pavyko prisiskabinti budinciai gydytojai tai pasake normalu kad pakraujuotum bet kadangi man tas pakraujaviams buvo vos ne kaip kraujo nuleidimas tai zinot tai ir isigandusi gerai buvau siadien atrodo tik siek tiek pateplioja bet nors nebera to kraujavimo tai jau rami siek tiek sedziu. bet tu va saremeliu vis nesulaukiu nors jau eina sesta diena po termino mamos pilve matyt geriau
o su antru tuom aukstu tai papasakosiu savo vakarykscius isgyvenimus. kadangi as kai atejau pasitikrinti mane ta vedeja pavadino mergina is gatves nes atejau pasitikrinti kad ramiau butu. o ji tuo tarpu apziurinejo savo palatas dar. beziurint mus visas ant tos kedes pasirode dar viena is gatves apziurai nes kiek supratau ji turejo gimdyti rugpjucio 1 tai nesulaukusi atejo irgi su klausimais. tai vedeja ir ja dar geranoriskai prieme.po kedes apziuros nusivede mus visas ir ligones ir mes dvi is gatves i ultragarso perziura ir kaip tik mane apziurint atejo sesele ir pranese kad atejo dar keleta merginu is gatves nori kad jas apziuretu. tai ka jus manot ta vedeja ir sako tai seselei vyk jas lauk cia ne apziuros kabinetas as cia visu nepriimsiu. tegu eina pas savo gydytojus ir viskas. tai as siek tiek nustebusi buvau. tai kam mums gydytojai liepia jei kas neaisku is kart vykti i ligonine kad mus ten apziuretu. tai kuom baigesi anu merginu apziurejimas nezinau nes mane apziurejusi liepe vykti namo nes as dar neisruosiu gimdyti. tai as ir isejau
bet padariau isvada kad geriausia bet kokiu atveju kviesti greitaja i namus ir tada jau niekur niekas nesides ir privales apziureti ir tau paaiskinti ar gerai ar ne nes kadangi dabar dauguma gydytoju atostogauja visi pykti ir pervarge. cia tik mano nuomone bet kai su tokiu atveju susiduri pirma karta lieki siek tiek nesusipratusi tai kur galiausiai mums reikia kreiptis jei ne i ligonine.
tai cia jau Paskoniene pavare, ane? pati grizau is patologijos pries 2 d., tai tiek vaizdu prisiziurejau bet kai esu susitarus su akusere del gimdymo,tai viskas vyksta kitaip kai is gatves atvaziuojam
...dilema Tas ir yra, kad nera kur kreiptis!!! Svarbiausia jei ir noretumej pasikonsultuoti, pvz kur as lankausi gydytoja dirba tik karta savaiteje...jei noretum pasikonsultuoti nebutu kaip. Bet man pasiseke, kad ta ginekologe net savo telefona, dave jei kila kokiu klausimu visada maloniai paaiskina ir telefonu
QUOTE(rasabenas @ 2007 08 02, 19:42)
Aš gimdžiau liepos 22 d. Nuvedė mane į gimdyklą, o ten vonios nėra. Vyras paprašė palatos su vonia. Mus pasitikusi akušerė (pavadė berods Lašaitienė - galiu ir nusišnekėti, nes per sarėmius bandžiau įžiūrėti pavardę, tačiau nelabai kas išėjo ) mielai pervedė į kt.palatą su vonia. Apžiūrėjo gyd.Narbutienė. Bet gimdant, jei viskas puiku, juk akušerės vaikus priiminėja. O ji buvo super. Aišku, vyras paskui davė jai, sako, negi gaila. O ir priežiūra buvo maloni. Jau nuo pat pradžių. Vonia, kamuolys (nors nesėdėjau ant jo), kažkokių žvakučių atnešė. Iš pradžių sakė, kad per 5 val. nepagimdysiu, o mano Liepa gimė per 3,5 val. Gal man tiesiog pasisekė....
man akusere irgi sake, jei tik nebus uzimta, bus galima vonia isbandyt
Papildyta:
QUOTE(allelita @ 2007 08 03, 16:43)
...dilema Tas ir yra, kad nera kur kreiptis!!! Svarbiausia jei ir noretumej pasikonsultuoti, pvz kur as lankausi gydytoja dirba tik karta savaiteje...jei noretum pasikonsultuoti nebutu kaip. Bet man pasiseke, kad ta ginekologe net savo telefona, dave jei kila kokiu klausimu visada maloniai paaiskina ir telefonu
turiu ir as savo gines tel., pasikonsultuoju, kartais pati pasikviecia i stacionara, apziuri bet dabar atostogu iseina, tai tikrai nesinori trukdyt visi mes zmones
mano gydytoja irgi dirba tik du kartus i savaite o jokio telefoniuko nedave tik uzrasytas ant korteles moteru konsultacijos. o kai ten paskambini liepia skambinti i ligonine tai taip ir gaunasi uzburtas ratas
nežinau kaip jūsų ginės, bet maniškė (Vingilienė) man aiškino taip, nes ji dabar atostogose, jei kas negerai,ar suskaus ar neduok Dieve kraujas pasirodytų, atvažiuok pas seselę (kur aš prirašyta toje poliklinikoje) ir prašyk siuntimo į ligoninę, visada jį gausi ir nebus jokių nesusipratimų tarp tavęs ir ligoninės.
As is viso pasimetus . Man buvo paskirtas laikas pas gine rugpjucio 2 diena. Nuejau, o man registraturoje sako, ko jus norejot . Sakau, kad nurodytu laiku atejau apziurai (siaip man 35 sav). Jos man ramiu balsu sako gyd atostogauja. Sakau gal akusere yra, sako irgi atostogauja . Tipo, jei kas nors bus blogai ateikit pas savo seimos gydytoja . Visa men nebuvus , man tikrai ydomu kas pas mane gerai, o kas ne ir kraujo tyrimai turejo buti padaryti (siaip jis ne koks) . Finalas toks, kad dabar net nenutuokiu kada man ten vel apsilankyti, gi dar ir ant kedes antra karta nesodino .Nebezinau ka daryti
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 08 08, 10:23)
As is viso pasimetus . Man buvo paskirtas laikas pas gine rugpjucio 2 diena. Nuejau, o man registraturoje sako, ko jus norejot . Sakau, kad nurodytu laiku atejau apziurai (siaip man 35 sav). Jos man ramiu balsu sako gyd atostogauja. Sakau gal akusere yra, sako irgi atostogauja . Tipo, jei kas nors bus blogai ateikit pas savo seimos gydytoja . Visa men nebuvus , man tikrai ydomu kas pas mane gerai, o kas ne ir kraujo tyrimai turejo buti padaryti (siaip jis ne koks) . Finalas toks, kad dabar net nenutuokiu kada man ten vel apsilankyti, gi dar ir ant kedes antra karta nesodino .Nebezinau ka daryti
Kartais ne pas kokia Senkiene cia taip?
Nieko kito nelieka, kaip eiti privaciai pasitikrinti, arba bandyti registruotis bendra tvarka pas koki gydytoja. Uzjauciu.
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 08 08, 11:23)
As is viso pasimetus . Man buvo paskirtas laikas pas gine rugpjucio 2 diena. Nuejau, o man registraturoje sako, ko jus norejot ......
...hmmm keista, kad tave priziurinti gydytoja neperspejo, kad iseina atostogauti Jo belieka registruoti is naujo arba eiti privaciai..
QUOTE(lietutis @ 2007 08 08, 14:00)
Kartais ne pas kokia Senkiene cia taip?
Nieko kito nelieka, kaip eiti privaciai pasitikrinti, arba bandyti registruotis bendra tvarka pas koki gydytoja. Uzjauciu.
Cia rozyno klinikoje pas Bagurska. Net nebezinau ka daryti, pasimetus. Kad ir kitur eiti, atrodo, kiek nedaug laiko turiu .Uzsirasiau pas Petrauska echoskopui, bet tai bus tik 29 diena.
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 08 08, 11:23)
O man taip pat buvo Nemuno poliklinikoje. Ateinu pas Vingelenę, pradarau kabineto duris, ten tuščia. Na, gal pasitarimas, gal kavą kur geria.... Sėdžiu, laukiu kol grįš. O priešais Astrausko durys. Išeina jo seselė ar akušerė ir sako, kad manoji daktarė atostogauja Bet man pasisekė, priėmė Astrauskas, tai yra popierius moterytė užpildė ir išleido. O ant kėdės Vingelienė tikrino pirmą kartą nustatant nėštumą ir paskutinę (po 2 dienų pagimdžiau). Jei jautiesi puikiai, nėra ko "TEN" landžioti
Pasirodo, kad ir valdiskai gali buti zmoniskai .Siandien ryte paskambino akusere ir paprase, kad atvykciau i klinika, mat ji atejo per atostogas, kad keles apziureti . As zinoma nulekiau, tai ji pamatavo spaudima, pilvuka ismatavo, pasisveriau, pasake tyrimuku rezultatus ir as viskuo patenkinta . Dar sio men pabaigoje sake dar karta ateiti, kai jau bus mano gydyt.grizes is atostogu . Issisprende mano problema .