o su antru tuom aukstu tai papasakosiu savo vakarykscius isgyvenimus. kadangi as kai atejau pasitikrinti mane ta vedeja pavadino mergina is gatves nes atejau pasitikrinti kad ramiau butu. o ji tuo tarpu apziurinejo savo palatas dar. beziurint mus visas ant tos kedes pasirode dar viena is gatves apziurai nes kiek supratau ji turejo gimdyti rugpjucio 1 tai nesulaukusi atejo irgi su klausimais. tai vedeja ir ja dar geranoriskai prieme.po kedes apziuros nusivede mus visas ir ligones ir mes dvi is gatves i ultragarso perziura ir kaip tik mane apziurint atejo sesele ir pranese kad atejo dar keleta merginu is gatves nori kad jas apziuretu. tai ka jus manot ta vedeja ir sako tai seselei vyk jas lauk cia ne apziuros kabinetas as cia visu nepriimsiu. tegu eina pas savo gydytojus ir viskas. tai as siek tiek nustebusi buvau. tai kam mums gydytojai liepia jei kas neaisku is kart vykti i ligonine kad mus ten apziuretu. tai kuom baigesi anu merginu apziurejimas nezinau nes mane apziurejusi liepe vykti namo nes as dar neisruosiu gimdyti. tai as ir isejau

bet padariau isvada kad geriausia bet kokiu atveju kviesti greitaja i namus ir tada jau niekur niekas nesides ir privales apziureti ir tau paaiskinti ar gerai ar ne nes kadangi dabar dauguma gydytoju atostogauja visi pykti ir pervarge. cia tik mano nuomone bet kai su tokiu atveju susiduri pirma karta lieki siek tiek nesusipratusi tai kur galiausiai mums reikia kreiptis jei ne i ligonine.