Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(chikko @ 2007 07 31, 20:56)
Šiandieną dariausi echo pas jį ligoninėj, dar neatostogauja, gal nuo pirmadienio įšeis. O kaina 40 Lt. su nuotrauka, išsamiu paaiškinimu, be eilės. Tikrai šaunus gydytojas, bet man kažko jis per jaunas ir viskas.

Hmmm kazkaip ligonineje brangiau, nes viena karta dariausi ligonineje irgi kainavo 40lt, o vat Respublikos g. 30lt + nuotraukytes su issamiu pasakojimu mociutei kur ir kas thumbup.gif

P.S. jis gal tik taip atrodo jaunai, reiskia dar kito tokio sviesiaplaukio nematei irgi ligonineje dirba.... blush2.gif
Atsakyti
Nu velnias, aš jau apskaičiavau viską, kad jam turėtų būti kikie 30-35 m. Mokėsi jis (studijavo) 12 m. plius praktika, jei įstojo 20 m. na kažkur tiek turėtų būti. Jaunas jis man ir tiek. ne, jokio šviesaplaukio nemačiau, gal Janušauskas? bet jis atrodo su akinukais, ar čia ne tas?
Atsakyti
man atrodo Petrauskas nuo 0806 iseina atostogu, Petrauskiene irgi g.gif
Papildyta:
QUOTE(chikko @ 2007 08 01, 18:45)
Nu velnias, aš jau apskaičiavau viską, kad jam turėtų būti kikie 30-35 m. Mokėsi jis (studijavo) 12 m. plius praktika, jei įstojo 20 m. na kažkur tiek turėtų būti. Jaunas jis man ir tiek. ne, jokio šviesaplaukio nemačiau, gal Janušauskas? bet jis atrodo su akinukais, ar čia ne tas?

yra yra jaunas, bet man atrodo be akinuku buvo kai budejo vakare patologiam, fainas toks pasirode ta akimirka, bet girdejau visokiu atsiliepimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2007 07 31, 17:38)
pradejau lankytis pas panevezio gydytojus tiesa rajono nes nesenai atsikrausciau . pakliuvau aps gyd alantaite tai galiu apsakyti akd idomus zmogus turbut labai priklauso nuo savo nuotaiku. is pradziu maniau adk tarsiuos su ja bet i nestumo pabaiga nuomone pakeiciau ir nusprendziau adk vaziuosim gimdyti nesusitare su nieko nes daugiau nieko ir nepazystu. tai ziuresim kaip mums seksis. nes jau taip laukiam to finalo bet akd maziuask visai neskuba  tongue.gif  tongue.gif

Apie rajono poliklinikos gydytojus negaliu nieko gero pasakyti. Pati lankiausi toje poliklinikoje ilgai, bet kai suzinojau, kad laukiuosi is karto prisirasiau i kita klinika. Su Alantaite asmeniskai nebuvau susidurus, bet is kalbu schmoll.gif ir nenoreciau pas ja. dabar lankausi pas Bagurska ir nezinau apie ji ax.gif (is kitu) koks jis ar labai geras , ar ne, bet kaip priziurintis nestuma atrodo vidutinis.
Gimdyti irgi nesitarsiu, vaziuosiu ir tiek ax.gif . Vistiek uz mane niekas nepagimdys, o jei viskas gerai tai ir bus gerai. pinigais taip pat nezadu taskytis rolleyes.gif jei matysiu, kad labai del manes stengesi tai duosiu, o jei ne tai ir lai isgrauzia ax.gif .Galetu aprasyti tos kur pagimde, kokia situacija dabar pas mus Panev. gimd. namuose 4u.gif
Atsakyti
Petrauskas yra tikrai idealus gydytojas. Ir supratingas, ir profesionalus. Jis yra palaidojęs savo pirmagimį, todėl sugeba suprasti tokioje sunkioje situacijoje ir kitas mamas. Jis šaunus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 01 rugpjūčio 2007 - 18:03
QUOTE(inetum @ 2007 07 31, 17:38)
pakliuvau aps gyd alantaite tai galiu apsakyti akd idomus zmogus turbut labai priklauso nuo savo nuotaiku. is pradziu maniau adk tarsiuos su ja bet i nestumo pabaiga nuomone pakeiciau ir nusprendziau adk vaziuosim gimdyti nesusitare su nieko nes daugiau nieko ir nepazystu. tai ziuresim kaip mums seksis. nes jau taip laukiam to finalo bet akd maziuask visai neskuba  tongue.gif  tongue.gif

Su Alantaite man yra tekę susidurt, kai gulėjau su gresiančiu, bet kažkaip daugiau nenorėčiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 08 01, 19:00)
Apie rajono poliklinikos gydytojus negaliu nieko gero pasakyti. Pati lankiausi toje poliklinikoje ilgai, bet kai suzinojau, kad laukiuosi is karto prisirasiau i kita klinika. Su Alantaite asmeniskai nebuvau susidurus, bet is kalbu   schmoll.gif  ir nenoreciau pas ja. dabar lankausi pas Bagurska ir nezinau apie ji   ax.gif  (is kitu) koks jis ar labai geras , ar ne, bet kaip priziurintis nestuma atrodo vidutinis.
Gimdyti irgi nesitarsiu, vaziuosiu ir tiek  ax.gif . Vistiek uz mane niekas nepagimdys, o jei viskas gerai tai ir bus gerai. pinigais taip pat nezadu taskytis  rolleyes.gif  jei matysiu, kad labai del manes stengesi tai duosiu, o jei ne tai ir lai isgrauzia  ax.gif .Galetu aprasyti tos kur pagimde, kokia situacija dabar pas mus Panev. gimd. namuose  4u.gif

gimdziau nesenai tai galiu biski papasakot.lankiausi privaciai pas gyd merki tai tikrai geras gyd. bet del gimdymo nesitariau vaziavau kai vandenys nubego ir tiek pataikiau i jo budejima ,bet kadangi buvo 6 val. ryto tai nebuvo sansu suspet pas ji ir pagimdyt tai pamainai pasikeitus atejo gyd.ovsianiene atrodo irgi visai nebloga daktare nors kai pasakiau kad jau prasideda ji paziurejus pasake kad dar ilgai nieko nebusnu tipo pabandyk stumti bet dar vaikas aukstai tai neiseis o akusere sako ziurekit jau seveliura matos va tada jau patikejo kad gimdau o galvytei ps uzgimus dingo veikla tai daktare visaip stenges isaukti saremi....zodziu uz mane niekas kitas nepagimde /vaistu nuo gimdymo irgi dar neisrado/gyd zodziai.tai pati pagimdziau pinigeliu niekam nedaviau nors slauge tiesiai sviesiai paprase bet ir tai neisdege .o akuserei uz darba atsidekojau kitaip .gyd ,kadangi nieko nedare tai nieko ir negavo o siaip tai viskas buvo normaliai net ir jei buciau davus pinigeliu tikrai kitaip nebutu . g.gif na nebent butu pagloste bet kadangi buvo vyras tai ir nereikejo kad dar kas kitas glostytu blush-anim-cl.gif2:ps.o pas gyd Alantaite tai patekt nenoreciau nes kai buvau nuvedus savo dukryte 2m tai taip grubiai apziurejo kad daugiau nereikia. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitula: 02 rugpjūčio 2007 - 12:49
sveikos gal kas galetu duoti patarima. ryte nuvaziavau i ligonine pasitikrinti nes ryte po slapinimosi nusivaliau kruvinas gleives nu kad ramiau butu nuvaziavu i ligonine ir liepe nueiti i antra auskta i patalogini skyriu tai kaip tik vedeja buvo apziuroje tai prie to paties ir mane pasodino ant kedes. apziurejo kakleli tai ismaige ji man bet nieko nepasake ir dar nusivedusi padare ultragarsa bet ir po jo pasake kad dar nesiruosi gimdyti ir vaziuok namo. bet dabar po visu tu apziuriu pradejau smarkiai kraujuoti ir kaip su kresuliukais eitu. tai va proteju ir nezinau ka daryti nes ji man pareiske kad kraujavimo nebijociau nes cia normalu bet man atrodo kad cia jau nebenormalu o gal tai turi buti po tu kedziu apziuriu nes as jau kaip keturios dienos pernesioju savo mazyli ir skausmu jokiu nejauciu kad kazkas prasidetu . bet va tas kraujavimas mane neramina. gal kam taip buvo kad po apziuros kaklelio pakraujuodavo ir baigdavosi tuom nes man cia po pirmo apziuros ant kedes kai nustate nestuma daugiau nei karto nebuvau tokiam tyrimui pasodinta ant kedes tai uz taia ir nezinau ar tai normalu ar ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetum: 02 rugpjūčio 2007 - 14:11
QUOTE(inetum @ 2007 08 02, 14:06)
sveikos gal kas galetu duoti patarima. ryte nuvaziavau i ligonine pasitikrinti nes ryte po slapinimosi nusivaliau kruvinas gleives nu kad ramiau butu nuvaziavu i ligonine ir liepe nueiti i antra auskta i patalogini skyriu tai kaip tik vedeja buvo apziuroje tai prie to paties ir mane pasodino ant kedes. apziurejo kakleli tai ismaige ji man bet nieko nepasake ir dar nusivedusi padare ultragarsa bet ir po jo pasake kad dar nesiruosi gimdyti ir vaziuok namo. bet dabar po visu tu apziuriu pradejau smarkiai kraujuoti ir kaip su kresuliukais eitu. tai va proteju ir nezinau ka daryti nes ji man pareiske kad kraujavimo nebijociau nes cia normalu bet man atrodo kad cia jau nebenormalu o gal tai turi buti po tu kedziu apziuriu nes as jau kaip keturios dienos pernesioju savo mazyli ir skausmu jokiu nejauciu kad kazkas prasidetu . bet va tas kraujavimas mane neramina. gal kam taip buvo kad po apziuros kaklelio pakraujuodavo ir baigdavosi tuom nes man cia po pirmo apziuros ant kedes kai nustate nestuma daugiau nei karto nebuvau tokiam tyrimui pasodinta ant kedes tai uz taia ir nezinau ar tai normalu ar ne

Gali but kad salinasi gleiviu kamstis ,jei jis pas tave dar neisejes g.gif
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 08 01, 17:45)

Man rodos ne Janusauskas jo pavarde ir jis be akinuku. Grazus toks vyras sviesiaplaukis tongue.gif

Inetum nzn ar cia normalu, bet galiu pasidalinti ka esu girdejusi kai gulejau ligonineje. Mano kambarioke taip pat kaip ir tu grizo is apziuros, tai ja perspejo, kad galite pakraujuoti...bet gal ir teisi seksimeske, kad salinasi kamstis g.gif Taip kad manau jei jau laikas ryt poryt vaziuosi gimdyt 4u.gif
P.S. tavo vietoje jei stipriai kraujuociau, nesigedinciau pasirodyti dar karteli gydytojai...pvz vakare nuvaziuok i priemima. Arba paprasciausiai pasiskambink i patologini ir pasiklausk!!!! Kiek supratau Paskoniene tave apziurinejo, tai pasiskambinsi ji tikrai paaiskins tik nebijok klausti! Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 08 01, 19:00)
Apie rajono poliklinikos gydytojus negaliu nieko gero pasakyti. Pati lankiausi toje poliklinikoje ilgai, bet kai suzinojau, kad laukiuosi is karto prisirasiau i kita klinika. Su Alantaite asmeniskai nebuvau susidurus, bet is kalbu  schmoll.gif  ir nenoreciau pas ja. dabar lankausi pas Bagurska ir nezinau apie ji  ax.gif  (is kitu) koks jis ar labai geras , ar ne, bet kaip priziurintis nestuma atrodo vidutinis.
Gimdyti irgi nesitarsiu, vaziuosiu ir tiek  ax.gif . Vistiek uz mane niekas nepagimdys, o jei viskas gerai tai ir bus gerai. pinigais taip pat nezadu taskytis  rolleyes.gif  jei matysiu, kad labai del manes stengesi tai duosiu, o jei ne tai ir lai isgrauzia  ax.gif .Galetu aprasyti tos kur pagimde, kokia situacija dabar pas mus Panev. gimd. namuose  4u.gif

Aš gimdžiau liepos 22 d. Nuvedė mane į gimdyklą, o ten vonios nėra. Vyras paprašė palatos su vonia. Mus pasitikusi akušerė (pavadė berods Lašaitienė - galiu ir nusišnekėti, nes per sarėmius bandžiau įžiūrėti pavardę, tačiau nelabai kas išėjo biggrin.gif ) mielai pervedė į kt.palatą su vonia. Apžiūrėjo gyd.Narbutienė. Bet gimdant, jei viskas puiku, juk akušerės vaikus priiminėja. O ji buvo super. Aišku, vyras paskui davė jai, sako, negi gaila. O ir priežiūra buvo maloni. Jau nuo pat pradžių. Vonia, kamuolys (nors nesėdėjau ant jo), kažkokių žvakučių atnešė. Iš pradžių sakė, kad per 5 val. nepagimdysiu, o mano Liepa gimė per 3,5 val. Gal man tiesiog pasisekė.... tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(rasabenas @ 2007 08 02, 19:42)
Aš gimdžiau liepos 22 d. Nuvedė mane į gimdyklą, o ten vonios nėra. Vyras paprašė palatos su vonia. Mus pasitikusi akušerė (pavadė berods Lašaitienė - galiu ir nusišnekėti, nes per sarėmius bandžiau įžiūrėti pavardę, tačiau nelabai kas išėjo  biggrin.gif ) mielai pervedė į kt.palatą su vonia. Apžiūrėjo gyd.Narbutienė. Bet gimdant, jei viskas puiku, juk akušerės vaikus priiminėja. O ji buvo super. Aišku, vyras paskui davė jai, sako, negi gaila. O ir priežiūra buvo maloni. Jau nuo pat pradžių. Vonia, kamuolys (nors nesėdėjau ant jo), kažkokių žvakučių atnešė. Iš pradžių sakė, kad per 5 val. nepagimdysiu, o mano Liepa gimė per 3,5 val. Gal man tiesiog pasisekė.... tongue.gif

Vat tokiu atveju ir norisi padekoti bigsmile.gif
Atsakyti