QUOTE(ingeborga2 @ 2007 08 01, 19:00)
Apie rajono poliklinikos gydytojus negaliu nieko gero pasakyti. Pati lankiausi toje poliklinikoje ilgai, bet kai suzinojau, kad laukiuosi is karto prisirasiau i kita klinika. Su Alantaite asmeniskai nebuvau susidurus, bet is kalbu
ir nenoreciau pas ja. dabar lankausi pas Bagurska ir nezinau apie ji
(is kitu) koks jis ar labai geras , ar ne, bet kaip priziurintis nestuma atrodo vidutinis.
Gimdyti irgi nesitarsiu, vaziuosiu ir tiek
. Vistiek uz mane niekas nepagimdys, o jei viskas gerai tai ir bus gerai. pinigais taip pat nezadu taskytis
jei matysiu, kad labai del manes stengesi tai duosiu, o jei ne tai ir lai isgrauzia
.Galetu aprasyti tos kur pagimde, kokia situacija dabar pas mus Panev. gimd. namuose
Aš gimdžiau liepos 22 d. Nuvedė mane į gimdyklą, o ten vonios nėra. Vyras paprašė palatos su vonia. Mus pasitikusi akušerė (pavadė berods Lašaitienė - galiu ir nusišnekėti, nes per sarėmius bandžiau įžiūrėti pavardę, tačiau nelabai kas išėjo
) mielai pervedė į kt.palatą su vonia. Apžiūrėjo gyd.Narbutienė. Bet gimdant, jei viskas puiku, juk akušerės vaikus priiminėja. O ji buvo super. Aišku, vyras paskui davė jai, sako, negi gaila. O ir priežiūra buvo maloni. Jau nuo pat pradžių. Vonia, kamuolys (nors nesėdėjau ant jo), kažkokių žvakučių atnešė. Iš pradžių sakė, kad per 5 val. nepagimdysiu, o mano Liepa gimė per 3,5 val. Gal man tiesiog pasisekė....