Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(ramune.v @ 2009 02 20, 14:46)
Sveikos mergytes. Mums dabar 31sav. ziurinejames kaip ir kas nes visai nepatyrusi siuose reikaluose. Norejau paklausti del pinigeliu, kiek ir kam bei kada reiktu duoti.
Zinau, kad del tos vienvietes palatos tai reik sneket su akusere gimdykloje, o tas 50lt oficialus ar kaip? blush2.gif
Kiek paprastai duodama ginekologui per gimdyma (arba greiciau po jo) jei cezaris ir jei ne?
Kiek akuserei?

Perskaityk sia tema nuo pradziu. Atrodo buvo apie tai rasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2009 02 20, 15:46)
Sveikos mergytes. Mums dabar 31sav. ziurinejames kaip ir kas nes visai nepatyrusi siuose reikaluose. Norejau paklausti del pinigeliu, kiek ir kam bei kada reiktu duoti.
Zinau, kad del tos vienvietes palatos tai reik sneket su akusere gimdykloje, o tas 50lt oficialus ar kaip? blush2.gif
Kiek paprastai duodama ginekologui per gimdyma (arba greiciau po jo) jei cezaris ir jei ne?
Kiek akuserei?

gimdziau gruodzio men. Vienviete palata pasiule akusere gimdykloj. Mokejau 40 ll uz para. susimoki kai isleidzia jau namo. jei kas nors nakvoja palatoje , tuomet kaina apie 50 lt.
oficialiai susimoki, reikia eiti i ligonines buhalterija berods ir kvita israso.
akuserei 100 lt daviau, nuostabi yra Rasuole.
Atsakyti
QUOTE(aklor @ 2009 02 20, 19:07)
gimdziau gruodzio men. Vienviete palata pasiule akusere gimdykloj. Mokejau 40 ll uz para. susimoki kai isleidzia jau namo. jei kas nors nakvoja palatoje , tuomet kaina apie 50 lt.
oficialiai susimoki, reikia eiti i ligonines buhalterija berods ir kvita israso.
akuserei 100 lt daviau, nuostabi yra Rasuole.

Yra skirtingos palatos mirksiukas.gif
paprastoj,jei nori kad nieko salai neguldytu 30lt, vienviete 40 lt, o liuksas 50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aklor @ 2009 02 20, 20:07)
nuostabi yra Rasuole.

Super akusere thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 12, 02:21)
gimdziau neperseniausiai...
gimdziau 18 val ir sunkiai...niekam nieko nedaviau...visa laika buvo vyras su manimi...akuseres pavardes nepamenu...bet daktaras buvo pats nuostabiausias pasaulyje Jankauskas.....personalas tiesiog fantastiskas...palaike moraliskai labai... po gimdyvinese palatose vaiku rupinasi labai gerai...daktares geros sesutes taip pat...tik va man nepasiseke...mano palatos daktaras buvo Bagurskas...besilaukdama vaiksciojau taip pat pas ji...man jis ziauriai nepatiko...jokio rupescio...tik visa laika kazkokie priekaistai...jokiu pamokymu, jokiu patarimu is jo puses visai nebuvo..nors daug kas labai giria ji, bet man tai tikras lavonas jis...

Papildyta:
sveikutės aš taip pat gimdžiau Panevežy gydytojas buvo Jankauskas tai kam jau teks pas ji gimdyti tai tikrai labai labai geras gydytojas ko nepasakysi apie Biržų ginekologijos gydytojus visos Biržietės kurios gal paskaitisit saugokitės A Kazakevičiutės ir per daug nepasitykėkite B Kvedaravičienę žinau ka sakau verysad.gif
Atsakyti
Už liuksinę palatą mokama oficialiai, prieš dvejus metus 50 Lt buvo, tai pasaka tiesiog, mano vyras visas tris paras buvo su manimi, kartu nakvodavo, atskiras dušas, plati gera lova, kas yra labai didelis privalumas miegant su leliuku, yra TV, šaldytuvas, virdulys, geras pervystymo stalelis, šalia kriauklė leliukui numaudyti. Po gimdymo mane atvežė į tą bendrą dvivietę palatą doh.gif tai vos neapsiverkiau, lova siaura, metalinė, šalia kita maytė irgi visa susigrūdusi su verkiančiu leliuku, ten apie poilsį ar miegą kartu su vaiku kalbos negalėjo būti, tada iškart pasiprašėm į tą mokamą palatą. Tai seselė pradėjo vaidinti kad ji užimta, gal ji ten ko nors tikėjosi tongue.gif bet mes pareikalavom ir tada ji -niu paieškosiu, paieškosiu ir žinoma buvo laisva.
Šiaip Panevėžio gimdymo namuose viskas OK, tik nervija tos valytojos, kurios atsibaladoja su kibirais nuo 7 val. ryto, be jokio pasibarbenimo ir dar grindis praplovusios lenda vaiko apžiūrėti ir dar mamytei paaiškinti kaip ir ką daryti biggrin.gif o gydytojai tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gimdžiau prie Petrauskienės tai pasaka, o ne gydytoja thumbup.gif ir švelni ir su jumoru (kas man labai prie širdies) ir akušerė faina pasitaikė, net nežinau tokia pagyvenusi...
Atsakyti
o gal kuri žino anesteziologo ir kokios nors akušerės kontaktus? smile.gif
Atsakyti
Sveiko,gimdziau ir as jau:) panevezio gimdymo namuose...vasario 26...is ligonines isvykau kovo 11 d. deja buvo komplikaciju ,dare abrazija,labai gaila,daug streso uzturejau sad.gif
Atsakyti
O as girdejau kad Pnevezyje tikrai geri gimydmo namai,ir daktarai taip pat.Manau verta i Pa biggrin.gif nevezi vaziuoti gimdyti ir is kitu miestu.
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2009 03 13, 17:49)
O as girdejau kad Pnevezyje tikrai geri gimydmo namai,ir daktarai taip pat.Manau verta i Pa biggrin.gif nevezi vaziuoti gimdyti ir is kitu miestu.

Ukmergėje fantastiškos sąlygos ir aptarnavimas- net iš Vilniaus lekia smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti