Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

Noanoa pritariu, kad labai kvailas mastymas kai iki 12 savaiciu nesiskaito nestumas. Labai gaila ir LT jau einama prie to. As tai galvoju, kad kaip tik iki 12 savaiciu labiausiai ir reikia tos prieziuros patarimo ir t.t. Nzn pabandyk eiti pas Petrauskus, kiek skaiciau ir pati susiduriau tai tikrai neblogi gydytojai, antra nzn sako brangininkai, bet visur echo kainuoja 40 lt, o pas ji 30....Antra mano broliene ejo pas Petrauska tai padejo daugiau nei reikejo, o jis griestai pasake tipo pas mus kainuoja tiek ir daugiau neeme!!! Tai va sekmes tau! 4u.gif
Atsakyti
As echoskopuotis lekiu pas Petrauska jei kas man neaisku.Tikrai apziuri, paaiskina, ir echoskopuoja ne minute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 07 23, 11:23)
O ka manote apie daktare Paskeviciene g.gif Ar teko susidurti  g.gif

Sveikos mergaites! As manau, kad Paskeviciene yra labai bloga gydytoja. Prikankino ji mane sociai, ji man pasirode tikra isterike ir ne profesionale. Begt reikia nuo tokiu kaip ji. Ta gydytoja(jei ja galima tokia vadint)vos neprazude mano vaikiuko.
Atsakyti
Vln dariausi echoskopa privaciai tai kainavo 80 LT, na bent nuotrauka padare biggrin.gif ir sumakalavo mane, pasakia kad mazylis dviem savaitem vyresnis negu kad mane priziurinti genekologe, tai daba pasimetus truputeli esu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2007 07 30, 09:40)
Vln dariausi echoskopa privaciai tai kainavo 80 LT, na bent nuotrauka padare biggrin.gif

Jei eini ehoskopuotis pas Petrauską, tai visada gauni nuotarukytę mirksiukas.gif O dėl svorio vaikučio - sako, kad tiksliausia būna I trimestre, nes paskui lelkos nevienodai auga, dėl to ir gali atsirasti paklaida
Atsakyti
QUOTE(allelita @ 2007 07 28, 12:58)
Turbut snekat apie ta pacia nes ji tikliai nezinau ar Irma ar Ilma, bet apie ja esu girdijusi tik gerus atsiliepimus!!!!!

Irma, tokia jauna raudonplaukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 07 29, 20:45)
As echoskopuotis lekiu pas Petrauska jei kas man  neaisku.Tikrai apziuri, paaiskina, ir echoskopuoja ne minute  mirksiukas.gif

O kur tu ten pas ji leki blush2.gif as irgi noreciau, bet girdejau, kad jis ligonineje buna ir daugiau kainuoja. Labai noreciau jo nuomones, nes einu valdiskai, tai echoskopais nelepina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 07 30, 13:07)
O kur tu ten pas ji leki  blush2.gif  as irgi noreciau, bet girdejau, kad jis ligonineje buna ir daugiau kainuoja.  Labai noreciau jo nuomones, nes einu valdiskai, tai echoskopais nelepina  ax.gif

Jis dar dirba Respublikos g. seimos klinikoje, pries buvusia moteru konsultacija. Tai mes ir gavome ir nuotraukyte ir siaip viska papasakojo!!!
Tik sake ateiti rugpjucio pabaigoje, nes atostogaus iki 26 rugpjucio. tai pabandyk gal dar neisejo atostogauti..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allelita @ 2007 07 30, 14:43)
Jis dar dirba Respublikos g. seimos klinikoje, pries buvusia moteru konsultacija. Tai mes ir gavome ir nuotraukyte ir siaip viska papasakojo!!!
Tik sake ateiti rugpjucio pabaigoje, nes atostogaus iki 26 rugpjucio. tai pabandyk gal dar neisejo atostogauti..... 4u.gif

aciuks.gif . Bandysiu nulekti, o kaina 30 lt ?
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 07 30, 18:12)
aciuks.gif . Bandysiu nulekti, o kaina 30 lt ?

Taip, 30 lt
Atsakyti
sveikos mamytes. as dar tik laukiuosi savo mazycio stebuklo nors jau turejau supti ant ranku. data buvo aspkirta liepos 28 bet va dar iki siol mamos pilvelyje gyvena. tai ir nezinau ar labai pergyventi arne nes echoskopavo mane priziurinti gydytoja tik viena karta kai buvau 18 savaites daugiau nei karto ir nesiunte. as ir nesenai tik pradejau lankytis pas panevezio gydytojus tiesa rajono nes nesenai atsikrausciau . pakliuvau aps gyd alantaite tai galiu apsakyti akd idomus zmogus turbut labai priklauso nuo savo nuotaiku. is pradziu maniau adk tarsiuos su ja bet i nestumo pabaiga nuomone pakeiciau ir nusprendziau adk vaziuosim gimdyti nesusitare su nieko nes daugiau nieko ir nepazystu. tai ziuresim kaip mums seksis. nes jau taip laukiam to finalo bet akd maziuask visai neskuba tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(allelita @ 2007 07 30, 13:43)

Šiandieną dariausi echo pas jį ligoninėj, dar neatostogauja, gal nuo pirmadienio įšeis. O kaina 40 Lt. su nuotrauka, išsamiu paaiškinimu, be eilės. Tikrai šaunus gydytojas, bet man kažko jis per jaunas ir viskas.
Atsakyti