Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(Jakatta @ 2009 01 11, 23:43)
Norejau paklaust ar yra palata su vonia, kurioje gimdyt butu galima??? Kiek tokia kainuoja???

Viena tokia yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2008 12 22, 17:48)
Sveikos mamytės,
Gal kuri galite rekomenduoti akušerę gerą gimdymo namuose? Man dar daugiau nei pora mėnesiukų liko, bet jau domėtis pradėjau  g.gif

Pati abu savo vaikus gimdžiau prie akušerės Ramunės Žekevičiūtės.Jau per pirmą gimdymą, kuris vyko prieš 6 metus, jinai man labai patiko.Buvau labai nustebusi, kai ir dabar, gimdžiau lapkričio pradžioj, vėl patekau pas ją.Tik pirmą gimdžiau pas Bagurską, o antrą- pas Petrauską.Tiek vienas, tiek kitas visiškai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Norejau paklaust ar yra palata su vonia, kurioje gimdyt butu galima??? Kiek tokia kainuoja???

Palatos tai tikrai nera biggrin.gif ,yra gimdykla nr.5 smile.gif ,ji nieko nekainuoja ...jei papulsi tai papulsi,arba po blatu gausi smile.gif

Raudona Braske,del palatos tarkis kai tik atsidursi gimdykloi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 19 sausio 2009 - 16:29

Ps. Kazka girdejau, tik dabar galvoju ar nieko nemaisau.  g.gif

aš gimdžiau toje gimdykloje su vonia, netyčia papuoliau, bėda tik kad, kai akušerė siūlė man vonią jokios vonios jau nebenorėjau biggrin.gif tai va geriau būtų kita gimdžius ten - nors būt pasinaudojus smile.gif
Atsakyti
O as esu nusiteikusi pries panevzio gimdymo skyriu. Todel abi savo dukreles gimdziau pasvalyje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealiai "siltas" personalas, maloni ir jauki aplinka. Uz gimdyma niekam pinigu nedaviau, kad manim gerai rupintusi, o sokinejo kaip apie princese blush2.gif thumbup.gif O savo gyd. su bet kokiom problemom galiu skambinti nors ir nakti, ji visada isklausys ir patars thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arijjana @ 2009 01 21, 15:14)
O as esu nusiteikusi pries panevzio gimdymo skyriu. Todel abi savo dukreles gimdziau pasvalyje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nerealiai "siltas" personalas, maloni ir jauki aplinka. Uz gimdyma niekam pinigu nedaviau, kad manim gerai rupintusi, o sokinejo kaip apie princese blush2.gif  thumbup.gif O savo gyd. su bet kokiom problemom galiu skambinti nors ir nakti, ji visada isklausys ir patars thumbup.gif

Na bet jei butu buve kokios problemos visvien butu teke i Panevezy vaziuot....nera cia jau taip blogai kaip prisigalvojat doh.gif ,personalas liuks ,bent jau prie kurio teko man gulet,palatos atnaujintos....o pinigu ir as niekam nedaviau tongue.gif
Atsakyti
taigi geriausia namie gimdyt bigsmile.gif Kam jus i ta PAsvali dar varot? Ar taip prastai gyvenat, kad pasvalio ligonine grazesne atrodo? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos:) noretau psklaust kam teko uztureti cezari panevezio gimdykloj? kaip,kas,patenkintos ar ne...kur vyra padeda...
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 25, 13:44)
sveikos:) noretau psklaust kam teko uztureti cezari panevezio gimdykloj? kaip,kas,patenkintos ar ne...kur vyra padeda...

Kadangi pas man buvo ne planinis cezaris tai vyras lauke gimdykloje....o kuo cia po jo reik likt patenkintai /nepatenkintai tai biski nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 25, 15:44)

Paskauitykite kelis puslapius atgal ir rasite info apie cezari. Nes tikrai yra. Tik netingekite paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arijjana @ 2009 01 21, 15:14)
O as esu nusiteikusi pries panevzio gimdymo skyriu.

o galim paklaust kodėl g.gif patirtis nekokia ar šiaip unsure.gif

man tai absurdas atrodo trenktis ten į kažkokį Pasvalį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calykusu: 25 sausio 2009 - 20:51
QUOTE(arijjana @ 2009 01 21, 16:14)
O as esu nusiteikusi pries panevzio gimdymo skyriu. Todel abi savo dukreles gimdziau pasvalyje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nerealiai "siltas" personalas, maloni ir jauki aplinka. Uz gimdyma niekam pinigu nedaviau, kad manim gerai rupintusi, o sokinejo kaip apie princese blush2.gif  thumbup.gif O savo gyd. su bet kokiom problemom galiu skambinti nors ir nakti, ji visada isklausys ir patars thumbup.gif

ispustas tas pasvalio reikalas-super panevezyje, dziaugiuosi , kad ten gimdziau. nei kam kisau, nieko, o sokinejo super (gal tiesiog taip pataikiau), be to pakako pasakyti, kad negeri kazkur tais pojuciai-padare visus reikiamus tyrimus, paskyre vaistu, patarimu milijona gavau, vaizdines medziagos parode-kuri is tiesu padejo, nes su pirmu vaiku tai buvau zalia zalia, tad kai gime maze, tai viskas is naujo mokytis, o jau kolektyvas man koks pasitaike super wub.gif
nebent kokia komanda ne ta pataiko, bet dazniausiai buna manau, kad klientes ateje sio reikalo pradeda aiskinti, "strointi", reguliuoti, tada gal ir susipyksta. as atejau darbo padaryti, paskutine atejau, pirma isejau, pirma k matyta gyd mane isglostinejo, ramino, moke, akusere irgi nereali wub.gif
o pasvalys, tai tikrai reikalas ispuciamas, ten taip pat kaip pnvz, tik , kad jei rimtas reikalas-tada veztu i pnvz. o ar susitarsi, ar ne-sekme ne is to.
as pnvz ir iki gimdymo gulejau-tai ten ir superinis kolektyvas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamilyte9: 27 sausio 2009 - 13:50