Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(gupke @ 2008 12 21, 02:23)
Kaip jums Paskoniene?Teko girdeti, kad ji visai nieko... g.gif

As pas Paskoniene tai tik patologiniam gulejau - man ji labai patiko - daug sneka - pasako viska kas yra, nereik pest po zodi, kaip is Vilimienes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gupke @ 2008 12 21, 03:23)
Kaip jums Paskoniene?Teko girdeti, kad ji visai nieko... g.gif

As pas ja lankausi ir jau 2 kartus pataloginiam pas ja gulejau, siaip ji tikrai labai maloni tik labai greitai kalba, reikia spet pagaut apie ka biggrin.gif Is pradziu tai buvau labai gera nuomone apie ja susidarius bet paskutini karta kai pataloginiam gulejau(apie 3 savaites) tai puse to laiko niekaip neisejo patepti tai po kokio pusantros savaites jin man jau taip nebesisypsojo schmoll.gif tai tik nutaikiau momenta ax.gif .... ir vel sypsena iki ausu biggrin.gif
Sita dalyka kazkuri mamyte irgi yra visai neseniai komentavusi smile.gif
Bet girdejau kad cezarius tai thumbup.gif daro.
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2008 12 20, 12:48)
Aš gimdžiau prie Jankausko, nei tepiau, nei žadėjau tept. Nei aš to gydytojo mačiau normaliai - tik per pirminę apžiūrą, ir kai jau gimdžiau palaikė raką ant pilvo ir viskas smile.gif
Mano nuomone, tai jei jau yra noras mokėt pinigus, tai geriau akušerei, juk ji dirba pagrindinį darbą, jei gimdymas normalus. ax.gif

sveikutės, manau kad akušerės nuspielno padėkos. o gydytojui, tai net nežinau ar reiktų, nes jie tik pastovi, na ir jei kas neaišku akušerei, tai ją patikslina. dar pasižiūri kiek kakliukas atsidaro. nebent grestu komplikacijos...
Atsakyti
Aš kiek žinau Vilimienę - tai ji super gydytoja, o Paškonienė man nelabai patiko... Reik ją labai gerai suprasti ir perprasti jos pokštus bei pasisakymus... doh.gif O Janušauskas lyg ir nieko... Bet nesijausčiau tvirtai per gimdymą... O kai buvau tarusi su Vilimienę - tai buvo visą laiką su manimi ir padėjo, o po to akušerė perėmė visą "vairą". Tai ja likau tikrai patenkinta... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kaip @ 2008 12 22, 02:34)
sveikutės, manau kad akušerės nuspielno padėkos. o gydytojui, tai net nežinau ar reiktų, nes jie tik pastovi, na ir jei kas neaišku akušerei, tai ją  patikslina. dar pasižiūri kiek kakliukas atsidaro. nebent grestu komplikacijos...

Aš su tavim tikrai nesutikčiau... g.gif Reikia, kad gydytoja būtų per gimdymą- nes nežinai kaip kiekvieną minutę gali pasisukti...
Ji yra ne veltui gydytoja ir tikrai žymiai daugiau moka nei akušerės...
Bet čia tik tai mano nuomonė
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Gal kuri galite rekomenduoti akušerę gerą gimdymo namuose? Man dar daugiau nei pora mėnesiukų liko, bet jau domėtis pradėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2008 12 22, 16:48)
Sveikos mamytės,
Gal kuri galite rekomenduoti akušerę gerą gimdymo namuose? Man dar daugiau nei pora mėnesiukų liko, bet jau domėtis pradėjau  g.gif

Kuncienė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2008 12 22, 18:48)
Sveikos mamytės,
Gal kuri galite rekomenduoti akušerę gerą gimdymo namuose? Man dar daugiau nei pora mėnesiukų liko, bet jau domėtis pradėjau  g.gif

Lašelienė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 22 gruodžio 2008 - 18:58
Gimdziau budint Jankauskui bei akuserei Uzkurelienei (vardo kazkaip niekaip neisidemejau). Jankauskas labai patiko - tikrai malonus, rupestingas nors gimdymas nebuvo sudetingas. Akusere taip pat be galo maloni ir rupestinga. Visa prieziura GN likau labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 12 18, 21:32)
Na, laikas tai metai atgal (matosi prie profilio). Gal kaip ir visur - ant kokios uzpuoli taip ir gaunas. Matyt man pasitaike is tu retu, maloniuju lotuliukas.gif

As panasiulaiku gimdziau,bet nieks nei neklausinejo nei ka apie sukuosena cool.gif
Atsakyti
Gimdziau prie Vilimienes, o akusere buvo Irma(pavardes neisidemejau). Viskas buvo labai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pagimdziau 4585g kudiki ir nei kirpo, nei plysau mirksiukas.gif . Tik keli nubrozdinimai. Tai manau, kad tai priklause tik nuo akuseres. Pries 6m. pagimdziau 3936g kudiki, tai ir kirpo, ir plysau, ir dar viskas kas galejo buti doh.gif
Atsakyti
Seip tai Paskoniene bent jau man padare thumbup.gif cezari ir be patepio, na siule surauke taip kad gydytojai (petrauskiene) pasisibaisejo, bet kai sugijo ir issilygino o seip ir kiti gydytojai tikrino ( Bagurskas , Senkeine) tai sake viskas liux thumbup.gif
svarbu vaikutis sveikas ir didelis gime as pati mazulyte (156 cm ugio) ax.gif o dukryte dicke uzauginau 3960gr ax.gif 4u.gif svarbiausia kad ir kaip datarai padaro ar su sypsena ar ne, svarbu kad mamyte ir vaikiukas jaustusi liux thumbup.gif
to visoms ir linkiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos mamytės,
skaitau ir prisimenu savo laiką praleistą šiuose namuose. Abu kartus gimdžiau Panevėžy. Gydytojos ir akušerės pasitaikė tos pamainos, kada teko patirti tas "procedūras". Gal kad gimdymai buvo palygint lengvi (man užteko aišku), buvo viskas super: ir akušerės , ir gydytoja Narbutienė (kaip tik ji budėjo naktį).
Linkiu mamytėms drąsos, kantrybės ir stibrybės. Kam tai pirmas kartas, tos tik tada supras, kad tą skausmą atperką šiltas mažius šalia. Nors manąjai jau 1,5 metukų, patikėkit, prisimenu ir dabar net graudinuosi....
Sėkmės visoms,
(gal truputį ir ne į temą bigsmile.gif )
Atsakyti