QUOTE(lietuvaite100 @ 2008 12 20, 15:14)
As taip pat gimdziau budint Jankauskui - atsiliepimai patys geriausi. Labaoi malonus, priziurejo, gimdymo metu visa laika buvo salia. Tikrai labai rupestingas. Vienu zodziu abu su akusere dirbo, o ne viena akusere. Po gimdymo, dar ta pati vakara atejo i pogimdyvine - pasiteiravo kaip jauciuosi ir t.t Beje - atsidekojom po gimdymo. Tikrai saunus daktariukas. 
As taip pat gimdziau budint Jankauskui - atsiliepimai patys geriausi. Labaoi malonus, priziurejo, gimdymo metu visa laika buvo salia. Tikrai labai rupestingas. Vienu zodziu abu su akusere dirbo, o ne viena akusere. Po gimdymo, dar ta pati vakara atejo i pogimdyvine - pasiteiravo kaip jauciuosi ir t.t Beje - atsidekojom po gimdymo. Tikrai saunus daktariukas.
gal kaip kur pasitaiko, bet mano atveju Jankausko beveik nesimatė, gal kad tas mano gimdymas labai greitas ir lengvas pasitaikė

nebuvo net už ką jam dėkot, nors negaliu sakyt, kiek jį mačiau tai malonus daktarėlis

va akušerė AušraKuncienė tai
QUOTE(lietutis @ 2008 12 20, 16:22)
Daug kas Jankauska su Janušausku maišo, aš tai net iš aprašymo pažįstu kada apie kurį kalba eina
Kompetencijos abiejų neblogos, bet dėmesingumas nepalyginamas.
Daug kas Jankauska su Janušausku maišo, aš tai net iš aprašymo pažįstu kada apie kurį kalba eina

Kompetencijos abiejų neblogos, bet dėmesingumas nepalyginamas.
Janušauskas po gimdymo mane prižiūrėjo, tai man jis kažkodėl kunigėlį priminė

ateina, paima už rankos, lyg išpažinties norėtų
Moteris visuomet skraidys, bet nuo vyro priklauso ar ant šluotos, ar su sparnais...