Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(iwo @ 2008 12 17, 10:40)
Kai gimdziau pries 6 metus, tai priemime paklause ar nenoreciau, o kadangi atvaziavau 12 val nakties, tai per diena buvau privalgiusi tiek ir tiek  ax.gif

Aš atvažiavau gimdyt apie 12 val. nakties, bet niekas nei klausė, nei siūlė. ir neprireikė smile.gif
tik paklausė ar neturiu kažkokių žvakučių nuo skausmo g.gif bet neturėjau doh.gif nors nelabai ir reikėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2008 12 17, 14:26)
Aš atvažiavau gimdyt apie 12 val. nakties, bet niekas nei klausė, nei siūlė. ir neprireikė smile.gif
tik paklausė ar neturiu kažkokių žvakučių nuo skausmo g.gif bet neturėjau doh.gif nors nelabai ir reikėjo cool.gif

Nu tau gerai pasiseke. As kai pirma gimdziau, tai tikrai buciau apsikakojusi blush2.gif , jei ne klizma. Reiks dabar nors tu Microlax prisipirkti, tik kad speciau panaudoti biggrin.gif . Gasdina visi aplink, kad antras gimdymas labai jau greit uzeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 12 17, 15:03)
Nu tau gerai pasiseke. As kai pirma gimdziau, tai tikrai buciau apsikakojusi blush2.gif , jei ne klizma. Reiks dabar nors tu Microlax prisipirkti, tik kad speciau panaudoti biggrin.gif . Gasdina visi aplink, kad antras gimdymas labai jau greit uzeina  g.gif

nu greit, ale gi klizmute irgi greit suveikia mirksiukas.gif , gali ir namie ja pasinaudot - tada gimdyt nuvaziavus - nebereiks sukt galvos kada ir ar spesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 12 17, 15:05)
nu greit, ale gi klizmute irgi greit suveikia mirksiukas.gif , gali ir namie ja pasinaudot - tada gimdyt nuvaziavus - nebereiks sukt galvos kada ir ar spesi mirksiukas.gif

Labai aciu uz patarimus. Taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 12 17, 15:17)
Labai aciu uz patarimus. Taip ir padarysiu  mirksiukas.gif

ner uz ka mirksiukas.gif Lengvo tau susitikimo su leliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 12 17, 15:01)
Nu tu matai. O as skutuosi kas kelios dienos, kad nuvaziavus gimdyti bijojau, kad nesupjaustytu  doh.gif

Na as tai vistiek siulyciau kazkokiu tai budu panaikinti plaukiukus, nes esu girdejus kad jeigu siuna tai jiems paprasciau taip padaryti o ir po gimdymo pati higiena geresne...
Lengvo gimdymo tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2008 12 17, 19:51)
Na as tai vistiek siulyciau kazkokiu tai budu panaikinti plaukiukus, nes esu girdejus kad jeigu siuna tai jiems paprasciau taip padaryti o ir po gimdymo pati higiena geresne...
Lengvo gimdymo tau  4u.gif

Taigi jei dar guli patologiniame pries gimdyma, tai jau ten atlekia su peiliuku pries pat einant i gimdykla, o gimdykloje akusere dar perklausia ar viskas "ten" panaikinta ir jei ne, tai dar pati patikrina. Nors ir teigiau, kad pati viska susitvarkiau (nebuvo problemu del priejimo), visvien tikrina. Taigi nesirupinkit, niekas ten su kailiais gimdyt neprileis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 12 18, 10:22)
Taigi jei dar guli patologiniame pries gimdyma, tai jau ten atlekia su peiliuku pries pat einant i gimdykla, o gimdykloje akusere dar perklausia ar viskas  "ten" panaikinta ir jei ne, tai dar pati patikrina. Nors ir teigiau, kad pati viska susitvarkiau (nebuvo problemu del priejimo), visvien tikrina. Taigi nesirupinkit, niekas ten su kailiais gimdyt neprileis lotuliukas.gif

nu nezinau kokias cia laikais - pati is patologiniau ejau gimdyt - nieks neklause, del klizmos uzklausiau - sake nereik, nebent pati turiu, o kailiu mano netikrino, net neuzklause schmoll.gif . Siaip zinau drauge, kuri nuvaziavo nesusitvarkius ir nieks netvarke - vaikas lindo is misko - sake ner labai smagu taip, tad reik vistiek susitvarkyt, aisku - savaites plaukiukai nieko tokio, ale kailiai - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 12 18, 10:28)
nu nezinau kokias cia laikais - pati is patologiniau ejau gimdyt - nieks neklause, del klizmos uzklausiau - sake nereik, nebent pati turiu, o kailiu mano netikrino, net neuzklause  schmoll.gif . Siaip zinau drauge, kuri nuvaziavo nesusitvarkius ir nieks netvarke - vaikas lindo is misko - sake ner labai smagu taip, tad reik vistiek susitvarkyt, aisku - savaites plaukiukai nieko tokio, ale kailiai -  schmoll.gif

Niekas manęs irgi nei klausė, nei tikrino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 12 18, 11:28)
nu nezinau kokias cia laikais - pati is patologiniau ejau gimdyt - nieks neklause, del klizmos uzklausiau - sake nereik, nebent pati turiu, o kailiu mano netikrino, net neuzklause  schmoll.gif . Siaip zinau drauge, kuri nuvaziavo nesusitvarkius ir nieks netvarke - vaikas lindo is misko - sake ner labai smagu taip, tad reik vistiek susitvarkyt, aisku - savaites plaukiukai nieko tokio, ale kailiai -  schmoll.gif

Na, laikas tai metai atgal (matosi prie profilio). Gal kaip ir visur - ant kokios uzpuoli taip ir gaunas. Matyt man pasitaike is tu retu, maloniuju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 12 18, 21:32)
Na, laikas tai metai atgal (matosi prie profilio). Gal kaip ir visur - ant kokios uzpuoli taip ir gaunas. Matyt man pasitaike is tu retu, maloniuju lotuliukas.gif

Man ta laime teko pries 2,7 metus, gal vel gryzta prie senu laiku - nes pirmajam tai oi kaip skuto ir klzma state priverstinai (pries 10 metu)
Atsakyti
Gimdziau pavasari, zadejau asarom prasyt klizmos, nes taip jau nesinorejo vaikiuko ap... blink.gif , pasake kad cia naturalus dalykas ir jie net irankiu klizmai neturi (aisku mazai tiketina).
Gulejau pries gimdyma patologiniam, man zadejo, kad tuo tuoj gimdysiu, nes aparatai rode saremius (kuriu as nelabai jutau) ir kaklelis buvo atsisdares 4 cm, tai as su tuo "tuoj tuoj" 3 dienas prabuvau beveik nevalgius, kad jau tos klizmos nedaro...Finale nuleido vandenis,o klizma gavosi naturali, nes is streso man susuko pilva blush2.gif . Turejau ir ta mikrolax , bet tarp tasiu taseliu ji pasimete ir nebetuejau kada ja susirast, o ir neprireike. Tai va kaip buna ax.gif
Papildyta:
Tiesa. kas lin "sukuosenos" ten.... manes nieks neiko neklause, tiesiog kai viskas prasidejo atbego seseles, tos paskirties matyt biggrin.gif su irankiu, apzvalge savo darbo plotus ir pasake, kad nera cia ka veikt jai, mat as buvau pasigrazinus pries keleta dienu namuose biggrin.gif
Atsakyti