Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

sveikos.tik netycia pas jus uzklydau,del drauges rupesteliu pasizvalgyti...
as pati pagimdziau pries pusantru meteliu.irgi bijojau...bet man pasiseke,nes pasiprasiau epiduro ir tik 1val teko pasikankinti pabaigoje...as ne is tu kantriuju,tai man to skausmo per akis....aciu.naturaliai nesu pasiruosusi gimdyti....:)jei dar prireiks susimokesius uz nuskausminima vel....tai jei bijote skausmo,ar daktares,akuseress nemalones-susitarkite is anksto su norimu gydytoju,arba prasidejus gimdymui pazadekite po visko atsilyginti,tai bent jau maloniau elgsis,ne kaip su gyvuliais....aisku gaila pinigiuku,bet ne kasdiena gimdome....(as tikrai ne uz kysius,bet kai kuriais atvejais nereikia buti Marytem Melnikaitem:) mano viena drauge su "uzstrigusiu"vaiku vos nenumire ....niekam iki musu skausmo nera reikalo...taip kad bukime kantrios ....
linkiu visoms drasos,sekmes ir laimingu leliuku sypsenu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Donatute @ 2008 10 25, 20:29)
mergaites prašau jūsų patarimo       blush2.gif

jei del cezario...
Tai daugelyje saliu pagal busimos mamos prasyma gali daryti cezari ir niekas neisvedzioja...jei jau toks tavo pasirinkimas...cia viskas kitaip...
Amerikoje pagal nutylejima daro epidura,nebet tau religija neleidzia arba pati jau labai nori.....prisikenciam moterys ir taip pakankamai.....kol vaikus uzauginam,kai jie serga...visokios bedos,namu,darbu rupesciai. nemanau,kad privaloma kenteti....ne pirmykste bendruomene,kai medini sauksta isikandusios gimdydavo...tiesiog visaip gyvenime buna. manau,kad pacios turim rinktis...o ne visada gydytojai nustato-cia ligonineje nedarom to ar ano....o del epiduro-tai kai kokia operacija ,nesusijusia su gimdymu daro,tai gyvai nepjausto gi,spinaline,epidura...ir isgyvena,kam skauda,kam neskauda nugaros....manau nugara pradeda skaudeti tada kai savo "bambli" kokiu14kg mazutei mamytei reikia panesioti..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aušrynė: 13 lapkričio 2008 - 13:14
QUOTE(aušrynė @ 2008 11 13, 15:12)
sveikos.tik netycia pas jus uzklydau,del drauges rupesteliu pasizvalgyti...
as pati pagimdziau pries pusantru meteliu.irgi bijojau...bet man pasiseke,nes pasiprasiau epiduro ir tik 1val teko pasikankinti pabaigoje...as ne is tu kantriuju,tai man to skausmo per akis....aciu.naturaliai nesu pasiruosusi gimdyti....:)jei dar prireiks susimokesius uz nuskausminima vel....tai jei bijote skausmo,ar daktares,akuseress nemalones-susitarkite is anksto su norimu gydytoju,arba prasidejus gimdymui pazadekite po visko atsilyginti,tai bent jau maloniau elgsis,ne kaip su gyvuliais....aisku gaila pinigiuku,bet ne kasdiena gimdome....(as tikrai ne uz kysius,bet kai kuriais atvejais nereikia buti Marytem Melnikaitem:) mano viena drauge su "uzstrigusiu"vaiku vos nenumire ....niekam iki musu skausmo nera reikalo...taip kad bukime kantrios ....
linkiu visoms drasos,sekmes ir laimingu leliuku sypsenu 4u.gif
Papildyta:
jei del cezario...
Tai daugelyje saliu pagal busimos mamos prasyma gali daryti cezari ir niekas neisvedzioja...jei jau toks tavo pasirinkimas...cia viskas kitaip...
Amerikoje pagal nutylejima daro epidura,nebet tau religija neleidzia arba pati jau labai nori.....prisikenciam moterys ir taip pakankamai.....kol vaikus uzauginam,kai jie serga...visokios bedos,namu,darbu rupesciai. nemanau,kad privaloma kenteti....ne pirmykste bendruomene,kai medini sauksta isikandusios gimdydavo...tiesiog visaip gyvenime buna. manau,kad pacios turim rinktis...o ne visada gydytojai nustato-cia ligonineje nedarom to ar ano....o del epiduro-tai kai kokia operacija ,nesusijusia su gimdymu daro,tai gyvai nepjausto gi,spinaline,epidura...ir isgyvena,kam skauda,kam neskauda nugaros....manau nugara pradeda skaudeti tada kai savo "bambli" kokiu14kg mazutei mamytei reikia panesioti..... doh.gif

Ačiū tau mergaite 4u.gif Tik tu viena man pritari. Nes visos mane smerkia. Gyvenam jau 21a. ir nesuprantu kodėl mes turim kentėti. Kitos dar gyvena net nzn kokiam amžiuje ir gimdo natūralia, kaip biblijoje parašyta doh.gif Katrom skausmas patinka tegu ir mėgaujasi tuo. Ir taip gyvenime daug prisikenčiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 13 lapkričio 2008 - 21:25
QUOTE(Donatute @ 2008 11 13, 22:18)
Ačiū tau mergaite    4u.gif  Tik tu viena man pritari. Nes visos mane smerkia. Gyvenam jau 21a. ir nesuprantu kodėl mes turim kentėti. Kitos dar gyvena net nzn kokiam amžiuje ir gimdo natūralia, kaip biblijoje parašyta    doh.gif    Katrom skausmas patinka tegu ir mėgaujasi tuo. Ir taip gyvenime daug prisikenčiam.

moterys pergyvenima tiek prisikencia....vaikai,ligos,artimuju bedos,namu rupesciai,vyrai,netektys,darbai,namai.........TUREKIM TEISE RINKTIS thumbup.gif
NIEKO NESMERKIU,BET TEIGIU,KAD TURIM TEISE PASIRINKTI. 4u.gif .
4u.gif SEKMES VISOMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aušrynė @ 2008 11 13, 23:52)
moterys pergyvenima tiek prisikencia....vaikai,ligos,artimuju bedos,namu rupesciai,vyrai,netektys,darbai,namai.........TUREKIM TEISE RINKTIS thumbup.gif
NIEKO NESMERKIU,BET TEIGIU,KAD TURIM TEISE PASIRINKTI. 4u.gif .
    4u.gif SEKMES VISOMS 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2008 10 16, 17:48)
As tai dabar lankausi pas Paskoniene. Cia kaip viena mamyte sake nera eiliu gali pabendraut ilgiau, ir nuramint moka jei ka. Labai noreciau pas ja ir gimdyti, bet as dar turiu laiko tai dar galvosiu... bet mes su vyru kazkaip pradedam galvot gal na ura vaziuosim, nes nenoriu as nei epiduro nei cezario, na nebent ekstrinis ispultu.
Labiausiai nenoriu pakliuti pas Janusauska  schmoll.gif  va tas tai nei uzuojautos nei morales  gun_bandana.gif

Sveikutes,
Noreciau pasidalinti ispudziais apie Paskoniene, ji man dare cezari, kol menesi gulejau ligoninej tai ji mano pilva gloste ir meili buvo, ale nespejau ikisti i kisene pinigeliu pries cezari nes jau su laseline gulejau, tai poto pakraupau kaip gydytojai del pinigeliu sokineja, atejus i pogimdyvine palata manes tik paklause ar tu gyva ir paklause ar cia mano merga... verysad.gif siurpas per kuna perbego blink.gif kaip taip pinigai viska itakoja...duok Dieve su ja daugiau niekad nebendraut schmoll.gif
o nestuma priziurejo Bagurskas tai vo ne daktariukas thumbup.gif gal ir kysininkas ale nieko nedaviau ir visvien kaip su zmogum elgesi ir po gimdymo
sekmes jums mergaites kad tik viskas jums gerai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti jau gimdziusiu. Ar atvykus i GN priemime pastato klizma? Kazkaip geriau jausciausi, jei atvykciau vakare gimdyti prisivalgiusi per visa diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 12 17, 08:32)
Norejau paklausti jau gimdziusiu. Ar atvykus i GN priemime pastato klizma? Kazkaip geriau jausciausi, jei atvykciau vakare gimdyti prisivalgiusi per visa diena  ax.gif

Bent jau man nestatė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 12 17, 08:32)
Norejau paklausti jau gimdziusiu. Ar atvykus i GN priemime pastato klizma? Kazkaip geriau jausciausi, jei atvykciau vakare gimdyti prisivalgiusi per visa diena  ax.gif

nestato schmoll.gif , jei nori - savo gali turet klizmute Microlax blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 12 17, 10:22)
nestato schmoll.gif , jei nori - savo gali turet klizmute Microlax blush2.gif

Kai gimdziau pries 6 metus, tai priemime paklause ar nenoreciau, o kadangi atvaziavau 12 val nakties, tai per diena buvau privalgiusi tiek ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 12 17, 10:40)
Kai gimdziau pries 6 metus, tai priemime paklause ar nenoreciau, o kadangi atvaziavau 12 val nakties, tai per diena buvau privalgiusi tiek ir tiek  ax.gif

Jo, anksciau net neklause statydavo klizma blush2.gif (pries 10 m), paskui jau atsiklausdavo - dabar net nebeskuta - kaip atvaziavai - taip ir lipi gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 12 17, 10:52)
Jo, anksciau net neklause statydavo klizma blush2.gif  (pries 10 m), paskui jau atsiklausdavo - dabar net nebeskuta - kaip atvaziavai - taip ir lipi gimdyt lotuliukas.gif

Nu tu matai. O as skutuosi kas kelios dienos, kad nuvaziavus gimdyti bijojau, kad nesupjaustytu doh.gif
O tos Microlax klizmutes gerai veikia? As girdejau, kad tokiu yra, bet neteko isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 12 17, 14:01)
Nu tu matai. O as skutuosi kas kelios dienos, kad nuvaziavus gimdyti bijojau, kad nesupjaustytu  doh.gif
O tos Microlax klizmutes gerai veikia? As girdejau, kad tokiu yra, bet neteko isbandyti ax.gif

veikia, ir pasiimk kelias, jei kartais po gimdymo uzkietetu - pravers mirksiukas.gif
Dabar jei atvaziuosiu su misku - tai ir gimdysi va taip blush2.gif
Atsakyti