Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(kkristina.s @ 2008 11 03, 11:19)
ir kur gi dingo visos mamytės? unsure.gif

Vienos kaupiasi gimdymui, kitos jau džiaugiasi motinyste wub.gif
Atsakyti
labas mamytes mirksiukas.gif
kaip laikotės? aš tai šiandien eisiu pas savo ginę, tai truputuką neramu, nes planavo guldyti į ligoninę mane verysad.gif žiūrėsim kaip čia bus verysad.gif
Atsakyti
ir kur gi dingo visos mamytės iš šio psl?... g.gif
Atsakyti
As gimdziau rugsejo pabaigoje, papuole gimdyti prie senmerges Alantaites, nu tai niekam nelinkeciau to patirti, dar beto jos kvepalai tai bet ka i kapus galetu nuvaryti... doh.gif Nefaina, kai gydytojai buna tokie atsainus, suprantu, kad jiems tie pacientai jau per gerkles lenda, nu bet cia ju darbas, nesakau, kad jie ten turi ciuciuoti ir myluoti, bet padorumo ribos tai vistiek yra cool.gif
Atsakyti
uzjauciu del tos akuseres 4u.gif , tikiuosi kad man neteks prie jos gimdyti ax.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau prie akušerės Irmos Kuncienės thumbup.gif Nu super moteris thumbup.gif Ramiai, be pykčių ir isterijų viską paaiškino, padrąsino. Ramu ir gera gimdyt prie tokio personalo. Ginekologas Dainius Jankauskas pasitaikė, irgi neblogas, tik mažai aš jį temačiau biggrin.gif Ir aplamai neilgai užsibuvau gimdykloj - 3 su puse val. ir baigėm darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2008 11 10, 17:15)
Aš gimdžiau prie akušerės Irmos Kuncienės thumbup.gif Nu super moteris thumbup.gif Ramiai, be pykčių ir isterijų viską paaiškino, padrąsino. Ramu ir gera gimdyt prie tokio personalo. Ginekologas Dainius Jankauskas pasitaikė, irgi neblogas, tik mažai aš jį temačiau biggrin.gif Ir aplamai neilgai užsibuvau gimdykloj - 3 su puse val. ir baigėm darbus thumbup.gif

su pavydu skaitau tokias žinutes kaip "užsibuvau gimdykloj 3,5 val" blush2.gif kad man tokia laimė nusišypsotų....
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2008 11 10, 16:22)
su pavydu skaitau tokias žinutes kaip "užsibuvau gimdykloj 3,5 val"  blush2.gif  kad man tokia laimė nusišypsotų....

Nusiteik ir nusisypsos ta laime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 10, 17:28)
Nusiteik ir nusisypsos ta laime mirksiukas.gif

kiekviena dieną save nuteikinėju, bet lengviau nuo to nepasidarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2008 11 10, 16:34)
kiekviena dieną save nuteikinėju, bet lengviau nuo to nepasidarė  unsure.gif

Siaip gimdymas yra naturalus dalykas, nieko ten baisaus nera, tad nebijok, visi mes pagimdyti vaikstom mirksiukas.gif . Bus gera akusere, kuri tau pades ir tik tereikia jos labai klausyt, kada stumt, o kada palaukt, nors ir labai negalesi laukt, nors ir labai nor lelius lyst lauk - bet neplysi tada mirksiukas.gif . Jei yra abejoniu kokiu, susirask vaizdines medziagos apie naturalius gimdymus - pastudijuok kad zinotum kas ir kaip vyksta - tikrai bus viskas grai, o baime ir abejones - negera darba daro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 10, 17:53)
Siaip gimdymas yra naturalus dalykas, nieko ten baisaus nera, tad nebijok, visi mes pagimdyti vaikstom mirksiukas.gif . Bus gera akusere, kuri tau pades ir tik tereikia jos labai klausyt, kada stumt, o kada palaukt, nors ir labai negalesi laukt, nors ir labai nor lelius lyst lauk - bet neplysi tada mirksiukas.gif . Jei yra abejoniu kokiu, susirask vaizdines medziagos apie naturalius gimdymus - pastudijuok kad zinotum kas ir kaip vyksta - tikrai bus viskas grai, o baime ir abejones - negera darba daro schmoll.gif

atrodo informacijos pakankamai turiu ir daug maz viska zinau, bet va skausmo baime valdo mane...
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2008 11 10, 16:34)
kiekviena dieną save nuteikinėju, bet lengviau nuo to nepasidarė  unsure.gif

o aš nusiteikinėjau, kad bus labai sunku, labai skaudės, kad kažin kaip ištversiu doh.gif Užtai gal ir tas skausmas nebuvo toks baisus, nes vis laukiau, kada dar labiau skaudėt pradės doh.gif Gydytojas pažadėjo dozę skatinamųjų, tai aš ir laukiau kantriai tos dozės, po kurios jau maniau labai skaudės, deja, nesulaukiau jokių skatinamųjų... biggrin.gif
Atsakyti