Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(iwo @ 2008 10 29, 14:01)
Man gydytoja sake, kad nebesuka vaikuciu, kad virkstele neapsiviniotu. Ir siaip, jei vaikui taip patogiausia, tai ir negalima keisti padeties.
O mano ne kad sedi, o skersai pilvo  doh.gif
Liepe ant kairio sono guleti ir kojas iskelus, bet nepadeda.
Siaip liko gera savaite apsivertimui, bet gal ivyks tas stebuklas ir apsivers pries gimstant. Kazkodel baisiai nenoriu as to cezario  schmoll.gif

Tokia padėtis bišk sudėtingesnė, nei sėdmeninė g.gif . Bet irgi normalu, kad apsivers iki 38 sav. Nuo 38 jau tikimybė mažėja. Dar tikimybė mažėja, jei vaikas virš 4kg.
Atsakyti
Man ir pratimus liepe daryt - 30 min ant vieno sono, 30 min ant nugaros ir 30 min ant kito sono guleti, taip pora kartu per diena. Varciaus as ilgai ir rezultato nebuvo, bet paskui vaikas pats suprato kad taip jam geriau ir atsiverte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 29, 15:52)
Man ir pratimus liepe daryt - 30 min ant vieno sono, 30 min ant nugaros ir 30 min ant kito sono guleti, taip pora kartu per diena. Varciaus as ilgai ir rezultato nebuvo, bet paskui vaikas pats suprato kad taip jam geriau ir atsiverte thumbup.gif

As ir varciaus ir kojas i virsu keliau. Buvau girdejus, kad ant lyginimo lentos atremtos i lovos krasta atsigulti aukstyn kojom, bet taip drastiskai elgtis nedrisau, kad dar labiau nepakenkti vaikuciui g.gif .
Atsakyti
Na ir nukrypome nuo temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 10 29, 13:27)
Turejau as ta epidura ir nieko blogo nejauciau ir nejauciu jau praejus sesiems metams.
O va dabar laukia cezaris, nes vaikelis sedi, ir neberandu sau vietos.
Dabar gausiu ne epidurine nejautra, bet spinaline ir dar visa kruva visokiu negalavimu, ko be cezario nebuvau patyrusi  schmoll.gif
Nelabai suprantu, kaip galima noreti cezario  g.gif  paskaityk www.sveikas.lt apie cezario pjuvi ir geriau pasirinksi naturalu gimdyma  mirksiukas.gif

o tu pasiskaityk apie natūralų gimdymą. Kiek ten yra visokiausiu dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 29, 19:08)
o tu pasiskaityk apie natūralų gimdymą. Kiek ten yra visokiausiu dalykų.

Vo čia tai priežastis cezariui swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 10 29, 13:01)
Man gydytoja sake, kad nebesuka vaikuciu, kad virkstele neapsiviniotu. Ir siaip, jei vaikui taip patogiausia, tai ir negalima keisti padeties.
O mano ne kad sedi, o skersai pilvo  doh.gif
Liepe ant kairio sono guleti ir kojas iskelus, bet nepadeda.
Siaip liko gera savaite apsivertimui, bet gal ivyks tas stebuklas ir apsivers pries gimstant. Kazkodel baisiai nenoriu as to cezario  schmoll.gif

Man dėl šios priažasties skubų cezarį padarė. Dužo mano viltys pagimdyt natūraliai, dėl to labai pergyvenau, neturėjau jėgų, net temperatūrą užkilo. teko ilgiau ligoninėj gulėt. Aš tik už na tūralų gimdymą. Esu patyrus abu variantus. smile.gif Mergaitę pagimdžiau pati, nei plyšau, nei siuvo ir jau kitą dieną lakstyt beveik galėjau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 29, 23:18)
Vo čia tai priežastis cezariui swoon.gif

Būtent, kad priežastis.
O kodėl tu smerki mano nuomonę? Aš tavosios nesmerkiu. Kiekvienas žmogus pasirenka tai kas jam geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 30, 22:04)
Būtent, kad priežastis.
O kodėl tu smerki mano nuomonę? Aš tavosios nesmerkiu. Kiekvienas žmogus pasirenka tai kas jam geriausia      mirksiukas.gif

Nesmerkiu as tavojo pasirinkimo, tiesiog viena karta jau esu gimdziusi naturaliai ir zinau , kad tai nera cia jau toks baisus dalykas kaip atrodo. Manau, kad po naturalaus gimdymo moteris greiciau atsigauna, nei po cezario pjuvio. O ir komplikaciju tikimybe mazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 10 31, 09:40)
Nesmerkiu as tavojo pasirinkimo, tiesiog viena karta jau esu gimdziusi naturaliai ir zinau , kad tai nera cia jau toks baisus dalykas kaip atrodo. Manau, kad po naturalaus gimdymo moteris greiciau atsigauna, nei po cezario pjuvio. O ir komplikaciju tikimybe mazesne  mirksiukas.gif

Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę. Kiekvienas skirtingai pernešą skausmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 31 spalio 2008 - 16:10
ir kur gi dingo visos mamytės? unsure.gif
Atsakyti
gal susitiksim ligonineje smile.gif

user posted image
Atsakyti