Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(daivalija @ 2008 10 26, 20:02)
Nemanau, kad su epidūru ką nors susivarai  smile.gif

Cia priklauso nuo to kaip pavyksta pataikyt tinkamai blush2.gif
Atsakyti
tai jau taip, ir gydytojai patys kazko nelabai ta epidiura siulo g.gif tai pakenkia ne tik nugarai
Atsakyti
faktas, kad kenkia, o pasekmės gali pasirodyti tik po keletos metų, vis dėl to į stuburą duria, ne į raumenį....
Atsakyti
Kiek turiu pažįstamu moterų kurmiom darė epidūrini tai jos visos skundžiasi nugaros skausmais. Ir kiekviena ryta čiut iš lovos išlipa.
Atsakyti
Deja Paskeviciene mano nestuma siule nutraukti, nes nieko gero nebus, bet vaikelis vystosi kaip priklauso, jei Dievas duos viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Veza @ 2008 10 28, 20:49)
Deja Paskeviciene mano nestuma siule nutraukti, nes nieko gero nebus, bet vaikelis vystosi kaip priklauso, jei Dievas duos viskas bus gerai

Aš tiku mergaita, kad jum bus viskas gerai. Sekmes jums abiem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 26, 17:26)
Su epidūriu nugarą susivarai visam gyvenimui.

Turejau as ta epidura ir nieko blogo nejauciau ir nejauciu jau praejus sesiems metams.
O va dabar laukia cezaris, nes vaikelis sedi, ir neberandu sau vietos.
Dabar gausiu ne epidurine nejautra, bet spinaline ir dar visa kruva visokiu negalavimu, ko be cezario nebuvau patyrusi schmoll.gif
Nelabai suprantu, kaip galima noreti cezario g.gif paskaityk www.sveikas.lt apie cezario pjuvi ir geriau pasirinksi naturalu gimdyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 10 29, 11:27)

Laiko dar yra, dar apsivers.
Atsakyti
QUOTE(iwo @ 2008 10 29, 11:27)

Nusiteik kad viskas bus gerai mirksiukas.gif , jei tai paguos - pasakysiu kaip man buvo:
turejau gimdyt geguzes 8 d, kadangi buvo pirmadienis ir nedarbo diena, tai geguzes 4 nuejau pas gydytoja - vaikas sedejo ir paskyre man cezari, turejo daryt 5 diena, nes per sventes planiniu nedaro. Ejau nuo Nemuno poliklinikos iki gimdymo namu pescia per asaras kelio nematydama (labai nenorejau cezario, nes po pirmojo jau zinojau kas tas yr). Pagulde i skyrio - kaip zinia nieks ten neskuba, po pietu daro echoskopa - mano vaikas apsiverte blink.gif , aisku is ligonines nebepaleido, bet nebeoperavo, geguzes 8 prasidejo saremiai, nubego vandenys ir po 6 val be labai dideliu kanciu - supau savo mazyle wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 29, 13:13)
Nusiteik kad viskas bus gerai mirksiukas.gif , jei tai paguos - pasakysiu kaip man buvo:
turejau gimdyt geguzes 8 d, kadangi buvo pirmadienis ir nedarbo diena, tai geguzes 4 nuejau pas gydytoja - vaikas sedejo ir paskyre man cezari, turejo daryt 5 diena, nes per sventes planiniu nedaro. Ejau nuo Nemuno poliklinikos iki gimdymo namu pescia per asaras kelio nematydama (labai nenorejau cezario, nes po pirmojo jau zinojau kas tas yr). Pagulde i skyrio - kaip zinia nieks ten neskuba, po pietu daro echoskopa - mano vaikas apsiverte blink.gif , aisku is ligonines nebepaleido, bet nebeoperavo, geguzes 8 prasidejo saremiai, nubego vandenys ir po 6 val be labai dideliu kanciu - supau savo mazyle wub.gif

Kiek teko girdet, tai su antru vaikeliu yra didesne tikimybe, kad dar persivers (net pries pati jau gimdyma), o jei pirmas sedi, tai dazniausiai jau neber tokiu vilciu schmoll.gif . Mane irgi visi guode, kad apivers, bet deja.. Siaip tai girdejau, kad Vilniuje daro specialias vaikelio apvertimo proceduras, bet aisku irgi butu baisu rizikuoti g.gif . Pati irgi baisiai pasijutau, kai pasake, kad teks daryti cezari, o negimdyti paciai doh.gif Siaip tai net sedmenine pirmeiga leidzia gimdyti jei nera neigiamu pasaliniu faktoriu, tokiu kaip mazai vandenu, apsivijus virkstele ir pan. Kas butent mums ir susidejo doh.gif . Tai tokiu atveju visvien dar komisija sprendzia ar leisti gimdyti ar planuoti cezari. As tai guledama patologiniam taip supratau, kad nera taip, kad jei sedi vaikis tai ir cezaris. O jau kai iseme vaikeli man (irgi buvau su spinaline) tai net ir prie tu visu neigiamu faktoriu pasake, kad buciau pati pagimdzius. Bet jau ne man sprest aiskiai buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 10 29, 12:46)
Siaip tai girdejau, kad Vilniuje daro specialias vaikelio apvertimo proceduras, bet aisku irgi butu baisu rizikuoti g.gif .

Tokie dalykai nebepraktikuojami dėl daugelio priežasčių. Nebent senesnieji gydytojai. O šiaip aš gulėdama Panevėžio ligoninėj mačiau kaip vaiką apsukė blink.gif . Tiesiog vizitacijos metu g.gif .
Dabar dažniau yra parodomi pratimai padedantys apsiverst leliui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 29, 13:27)
Tokie dalykai nebepraktikuojami dėl daugelio priežasčių. Nebent senesnieji gydytojai. O šiaip aš gulėdama Panevėžio ligoninėj mačiau kaip vaiką apsukė blink.gif . Tiesiog vizitacijos metu g.gif .
Dabar dažniau yra parodomi pratimai padedantys apsiverst leliui rolleyes.gif

Man gydytoja sake, kad nebesuka vaikuciu, kad virkstele neapsiviniotu. Ir siaip, jei vaikui taip patogiausia, tai ir negalima keisti padeties.
O mano ne kad sedi, o skersai pilvo doh.gif
Liepe ant kairio sono guleti ir kojas iskelus, bet nepadeda.
Siaip liko gera savaite apsivertimui, bet gal ivyks tas stebuklas ir apsivers pries gimstant. Kazkodel baisiai nenoriu as to cezario schmoll.gif
Atsakyti