Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(philipuks @ 2007 07 23, 16:24)
Kazkokia keista jinai man pasirode g.gif
Dabar Respublikos klinikoje gal zinote kas ketvirtadieniais dirba? Kas Filimanaviciene vaduoja? g.gif

as potologiniam gulejau tai Paskeviciene priziurejo, nelabai ji man, taip idomiai bendrauja, gal priprast reikia g.gif siaip tai padare visus tyrimus, geriau nei prie Paskonienes ax.gif
4dieniais dirba Petrauskiene, 0806 kiek zinau iseina atostogu
3dieniais Filimanaviciene, dabar tik nepamenu kas ja pavaduos, iseina atostogu sia sav kazkada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 07 23, 16:24)
Kazkokia keista jinai man pasirode g.gif
Dabar Respublikos klinikoje gal zinote kas ketvirtadieniais dirba? Kas Filimanaviciene vaduoja? g.gif

Ketvirtadieniais ryte Lukoševičiūtė dirba, ji ir vaduoja Filimanavičienę, o po pietų Petrauskienė.
Ydomu , kiek iš tiesų dabar duoda gydytojui, jei sutarta buvo g.gif Kažkaip galvojau, kad 400-500, bet jei tiek prieš kelis metus buvo, ar nebus per mažai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 07 23, 17:34)
as potologiniam gulejau tai Paskeviciene priziurejo, nelabai ji man, taip idomiai bendrauja, gal priprast reikia  g.gif siaip tai padare visus tyrimus, geriau nei prie Paskonienes  ax.gif
4dieniais dirba Petrauskiene, 0806 kiek zinau iseina atostogu
3dieniais Filimanaviciene, dabar tik nepamenu kas ja pavaduos, iseina atostogu sia sav kazkada  blush2.gif

Na, del tyrimu tai tikrai daugiau nei Paskoniene atliko, bet del bendravimo, kazkokia keista ji man pasirode.
Ketvirtadieni eisiu nuo ryto pas Lukoseviciute, brausiuosi be eiles, nes negalima daug vaiscioti bei sedeti, reikia tik biuleteni prasitesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 07 23, 12:23)
O ka manote apie daktare Paskeviciene g.gif Ar teko susidurti  g.gif

As lankiausi visa nestuma,ir gimdziau pas ja.Tikrai rupestinga kai eini privaciai ir moki pinigelius,ir per gimdyma viskuo pasirupino-ir anesteziologu,ir akusere labai rupinosi.
Bet siaip reikia prie jos priprasti,nelinkusi daug aiskinti,sunku ispesti info rupimais klausimais.Tokia gan salta.
Dar minusas-jos ambulatorijoj pastovios eiles,nemegstu laukti po valanda-dvi.Moki pinigus,o reikia tiek laukt.
Bet ji labai organizuota,jei kokios problemos-tuoj viska suorganizuoja,belieka tik nueit i nurodyta vieta ir susimoket pinigus,nereikia kurnors registruotis,laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 26 liepos 2007 - 12:31
sveikos
paskaiciau ir tiesa pasakius issigandau blink.gif toks klausimas: ar tas davimas ka nors pakeicia? mano mama gimde pries pora metu panevezyje ir niekam nieko nedave ir sake viskas puikiai raejo, o dar pries kazkiek metu mano teta gimde, bet vln, tai nors ir dave ir kiek supratau nemazus pinigus, vistiek vaikeli kazkom poliklinikoj uzkrete, paskui daug visokiu nemaloniu pasekme buvo. tai man toks klausimas kila: ar isvys verta kam duoti? o jei duoti tai kam ir kiek? seip as kaip pagalvoju negaleciau duoti, tiksliau nemokeciau nei tartis nei ranka su vokeliu istiesti, bet jei jau labai reiketu siusciau savo vaikinuka, tegul pats tada taresi thumbup.gif
o seip pas kuria gydytoja geriausiai butu lankytis? as tik spalio men i pan persikraustau, tai dabar jau mastau pas kuria reikes eiti. mama seip sake kad jos labai gera buvo(deja pavardes dabar neprisimenu), bet mano mama ir taip turejo labai rupintis, nes priklause rizikos grupei (gimde 42 metu). tai va dabar astau ir skaiciuoju kaip ir kam ir kada reikes ka duoti ar tiesiog graziai pakalbeti smile.gif

sekmes visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji_deiva: 27 liepos 2007 - 07:53
QUOTE(mazoji_deiva @ 2007 07 27, 08:53)
tai va dabar astau ir skaiciuoju kaip ir kam ir kada reikes ka duoti ar tiesiog graziai pakalbeti smile.gif

nieko tu neskaičiuok mirksiukas.gif aš pvz p.Janušauskui ( doh.gif ) nedaviau nieko,bet daviau 100 lt akušerei nes ji pasiliko dar valandą po savo pamainos...bet daug tokių kurios ieko neduoda ir nemanau kad būtina...nieks taves nepaliks likimo valiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 07 27, 10:04)
nieko tu neskaičiuok  mirksiukas.gif aš pvz p.Janušauskui ( doh.gif ) nedaviau nieko,bet daviau 100 lt akušerei nes ji pasiliko dar valandą po savo pamainos...bet daug tokių kurios  ieko neduoda ir nemanau kad būtina...nieks taves nepaliks likimo valiai  ax.gif

4u.gif na man dar laiko yra. o seip irgi galvoju niekam nieko neduoti blush2.gif nes jie ir taip pinigus uz mus nestuke.gif gauna lotuliukas.gif . na ziuresim kaip ten bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji_deiva: 27 liepos 2007 - 09:14
QUOTE(mazoji_deiva @ 2007 07 27, 09:14)
4u.gif na man dar laiko yra. o seip irgi galvoju niekam nieko neduoti  blush2.gif  nes jie ir taip pinigus uz mus  nestuke.gif  gauna  lotuliukas.gif . na ziuresim kaip ten bus  4u.gif

Mano manymu galima duoti tik atsidekojant, o ne uz pastovejima salia.Jei matai, kad zmogus labai rupinosi be pinigu, kodegi neatsidekojus jam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 07 27, 10:45)
Mano manymu galima duoti tik atsidekojant, o ne uz pastovejima salia.Jei matai, kad zmogus labai rupinosi be pinigu, kodegi neatsidekojus jam  mirksiukas.gif

Labai teisingai.

As kartus gimdziau su niekuo nesusitarusi, pirma karta mokejau akuserei, bet manau, kad tikrai be reikalo, kai jos pamaina baiginejosi, ji taip skubejo, kad baisu, o ir siaip kazko kito, kaip malonus zodis irgi nebuvo, susiuvo irgi problematiskai. Antra karta nieko nedaviau, nes 'uztrukau' tik 2val, taip kad... Siaip akusere buvo pasakiska, Kunciene. Nespejau nei as jai atsibosti, nei ji man 4u.gif
Atsakyti
[quote=lietutis,2007 07 27, 11:59]
Labai teisingai.

Siaip akusere buvo pasakiska, Kunciene.

Koks vardas? Gal Ilma? Nes as tik varda atsimenu, o pavardes ne. Jei ta pati , tai tiktai labai faina. smile.gif
Atsakyti
[quote=liwijap,2007 07 27, 21:01]
[quote=lietutis,2007 07 27, 11:59]
Labai teisingai.

Siaip akusere buvo pasakiska, Kunciene.
Koks vardas? Gal Ilma? Nes as tik varda atsimenu, o pavardes ne. Jei ta pati , tai tiktai labai faina. smile.gif
[/quote]
Turbut snekat apie ta pacia nes ji tikliai nezinau ar Irma ar Ilma, bet apie ja esu girdijusi tik gerus atsiliepimus!!!!!
Atsakyti
As is uzsienio grizinedavau i Lietuva pasitikrinti-tai ir ejau privaciai,nes ir taip butu reikeje moketi pinigus,o i gala nestumo jau ir Lietuvoj isidarbinau,bet tebejau privaciai pas Paskeviciene.O kai pradejau pas ja,ja pasitikejau-tai ir negaila pinigu buvo.Vaikeli pernesiojau savaite,nebejausdavau ir judesiuku,siaubingai neramu buvo-tai tik norejau patikimos prieziuros,nes siaip buciau turejus laukti dar savaite,nes pakol nepernesioji 2sav.-niekas neskatina gimdymo.Buciau isprotejus.Tai gydytoja atsizvelge ir i mano nerima,pasigulde pas save i palata.Na tikrai rupinosi,neikiek negaila tu pinigeliu.Tikrai buvo uz ka atsidekoti.
Gaila,kad ne Panevezy dabar gyvenam,net ne Lietuvoje siuo metu.Jau praradau du vaikelius,viena neseniai,kita pries metus.Kur pries metus-tai del ginekologo Astrausko kaltes vos i kapus nepakliuvau,o ejau neprivaciai,tai patikekit-baisesnio nerupestingumo nesu maciusi.Nezinau ar yra Panevezy gydytoju,kurie ne uz pinigus,rupintusi pacienciu sveikata?Gal kas zinot?Nes vistiek noriu vaikelio,ir manau,kad daugiau negaliu eit neprivaciai,nes gydytojai visiskai nesirupina nesciuju sveikata.Na gerai jei viskas gerai.Tada koks skirtumas-isnesioji ir pagimdai,ar geriau,ar blogiau Tave priziuri,bet kai is eiles prarandi kelis vaikelius ir Tau jau virs 30m.-tai visiskai nebesinori,kad tai kartotusi vel ir vel.Kartais tereikia visiskai nedaug-panaudot kokionors hormono nestumo metu ar kt.,ir gali isnesiot sveika vaikeli,bet,kad "valdiski"gydytojai visiskai nelinke issaugoti nestumu iki 12sav.O juk yra moteru,kurios be tokiu mazyciu pagalbu niekada nesusilauks vaikeliu.Ech!As ir pasisakau uz medicina be kysiu,bet jei jauciu,kad manim per mazai rupinamasi-tai geriau susimokesiu is anksto.
Atsakyti