Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(xramunelex222 @ 2008 10 24, 18:08)
tai kaip manot mamytes tos kurios jau gimde tartis su kuom nors ar ne??ar lb skiriasi ta prieziura jei atvaziuoji nesitarus? g.gif  smile.gif galvos skausmas doh.gif  biggrin.gif o del palatos ten iskart nuvaziavus tartis reikia taip? rolleyes.gif

Gimdziau pas Slyvauska, be tarimosi, be pinigu - buvo thumbup.gif , juk paciai gimdyt reikejo, paciai kentet, gydytojas su akusere dare viska kad eitusi sklandziai - neplysau, nesiuvo, paskui atsidekodama vokeli daviau, tiesiog negalejau neduot - taip gera buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 21, 23:53)
Gal žinote katra gydytoja sutiktu be ilgo įkalbinėjimo daryti cezarį    blush2.gif

mergaites prašau jūsų patarimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 25, 20:29)
mergaites prašau jūsų patarimo      blush2.gif

Jei nera indikaciju-tai kazi ar kurinors sutiktu,mano drauge pries pora metu buvo uzsinorejus CP,bet taip ir nerado,kas lengva ranka pasirasytu.Nebent ieskot per pazistamus medikus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 25, 20:29)
mergaites prašau jūsų patarimo      blush2.gif

o kam tau to reik, bijai blush2.gif

Man pirmam cezari dari, antra pati gimdziau - skirtumas nerealus tiek mano, tiek vaiko atzvilgiu unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi nelabai suprantu kam tas cezaris blush2.gif jei yra reikalas-bet kas padarys, jei ne........pažįstu kas baisiai norėjo cezario, mokėt galėjo bet kiek. Ir nerado pnvž kas sutiktų. Arba prašyt nemokėjo, nežinau. Rado Vilniuj, gan žinomą ir populiarų mediką. Įkalbinėt net nereikėjo, tik pageidavimą išreiškė. Aišku, sumytė tai mega_shok.gif plius dar tai, kad savijauta po cezario ne pati puikiausia unsure.gif taip, kad jei čia iš baimės, tai gal geriau epidūrą kokį nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 10 26, 12:04)
Aš irgi nelabai suprantu kam tas cezaris  blush2.gif  jei yra reikalas-bet kas padarys, jei ne........pažįstu kas baisiai norėjo cezario, mokėt galėjo bet kiek. Ir nerado pnvž kas sutiktų. Arba prašyt nemokėjo, nežinau. Rado Vilniuj, gan žinomą ir populiarų mediką. Įkalbinėt net nereikėjo, tik pageidavimą išreiškė. Aišku, sumytė tai  mega_shok.gif  plius dar tai, kad savijauta po cezario ne pati puikiausia  unsure.gif  taip, kad jei čia iš baimės, tai gal geriau epidūrą kokį nusipirkt  g.gif

Su epidūriu nugarą susivarai visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 26, 18:26)

As manau, geriau jau naturaliai gimdyt, atkenti ir viskas smile.gif mes juk moterys, ir turime tureti kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazi Mama @ 2008 10 26, 19:30)
Aš manau, geriau jau natūraliai gimdyt, atkenti ir viskas smile.gif  mes juk moterys, ir turime turėti kantrybes  mirksiukas.gif

Kodėl mes turim kentėti? kaip tik mes turim save tausoti o ne kentėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nebuvo man tai tokia didele kancia, aisku kazkiek skaudejo, bet pas dantista daugiau bijociau eit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 26, 18:26)

Nemanau, kad su epidūru ką nors susivarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 26, 17:26)

O su cezariu - pilvą rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(daivalija @ 2008 10 26, 22:02)
Nemanau, kad su epidūru ką nors susivarai  smile.gif

Stubura
Atsakyti