Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(*MiAu* @ 2008 10 21, 15:53)
o kas konkrečiai domina?  g.gif  aš gimdžiau gimdykloje su vonia, bet ja nepasinaudojau, nes užtrukau tik 2 valandas  4u.gif

net supavydėjau dėl tavo 2 val unsure.gif labai norėčiau pati tik tiek užtrukti....
šiaip įdomu kokie privalumai tos vonios, ar ją pasiūlo (jei laisva) ar prašyti reikia....
Atsakyti
Man irgi labai idomu apie ta vonia,bet man atrodo kad reikia prasyti,nes ta palata yra mokama kiek girdejau smile.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=Grazi Mama,2008 10 21, 21:05]
Man irgi labai idomu apie ta vonia,bet man atrodo kad reikia prasyti,nes ta palata yra mokama kiek girdejau smile.gif

mokama????? g.gif tai gal kas nors žino kaip ten iš tikrųjų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2008 10 21, 21:10)

mokama?????  g.gif    tai gal kas nors žino kaip ten iš tikrųjų?  blush2.gif

Nemokama nemokama rolleyes.gif ........
Atsakyti
Gal žinote katra gydytoja sutiktu be ilgo įkalbinėjimo daryti cezarį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xramunelex222 @ 2008 10 16, 20:04)
mano ginius pas kuri lankausi tai merkys smile.gif idomu kokie apie ji atsiliepimai ...kaip jis gimdymuspriema g.gif

As gimdziau pirmaja pas Merki. Viskas ka apie ji galiu pasakyti tik teigiama. thumbup.gif Gimdymas buvo komplikuotas siek tiek, tai jis nuo manes praktiskai nesitrauke blush2.gif Susitarusi su juo is anksto nebuvau, atsitiktinai papuoliau. Buvau susitarusi su Paskeviciene, bet ji sirgo gripu tuo metu. Dabar vel lankausi pas Paskeviciene ir vel galvoju tartis su ja (na gal dabar nebesirgs biggrin.gif ). Gal kas zino kokios dabar "stafkes"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eternity @ 2008 10 22, 18:12)
As gimdziau pirmaja pas Merki. Viskas ka apie ji galiu pasakyti tik teigiama. thumbup.gif  Gimdymas buvo komplikuotas siek tiek, tai jis nuo manes praktiskai nesitrauke  blush2.gif Susitarusi su juo is anksto nebuvau, atsitiktinai papuoliau. Buvau susitarusi su Paskeviciene, bet ji sirgo gripu tuo metu. Dabar vel lankausi pas Paskeviciene ir vel galvoju tartis su ja (na gal dabar nebesirgs  biggrin.gif ). Gal kas zino kokios dabar "stafkes"?  ax.gif

Kiek žinau penki šimtai g.gif , o Merkys tikrai labai fainas. thumbup.gif Pirmąjį gimdžiau pas Bagurską tai prieš aštuonius metus buvo fainas, o dabar kyšininkas baisiausias, neįdėsi nežiūrės, per mažai įdėsi- irgi nežiūrės. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazi Mama @ 2008 10 21, 21:05)

bent jau aš nieko nemokėjau, tuo momentu laisva buvo, tai papuoliau ten. šiaip man tos gimdyklos trūkumas buvo tas, kad tualetas ne palatoj, o koridoriuj. pirmą dukrytę gimdžiau kitoj gimdykloj, tai ten ir tualetas, ir bidė vietoj buvo, nereikėjo koridoriun eiti 4u.gif o šiaip vonia sąrėmius palengvina, siūlė man vandens prileisti, bet atsisakiau, nieko nebenorėjau, tik stovėt lovos galą įsikabinus biggrin.gif net ant kamuolio nesėdau, vyras ten sėdėjo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2008 10 21, 20:27)
šiaip įdomu kokie privalumai tos vonios, ar ją pasiūlo (jei laisva) ar prašyti reikia....

Gal kaip kuri gydytoja.Mano drauge pakliuvo i ta gimdykla,tai paprase pasinaudot ta vonia,bet buvo atsauta"dar ko uzsimanei" blush2.gif doh.gif ,nepamenu kokia gine buvo.Gal,kad nesitarus gimde.
Papildyta:
QUOTE(*MiAu* @ 2008 10 23, 09:09)
bent jau aš nieko nemokėjau, tuo momentu laisva buvo, tai papuoliau ten. šiaip man tos gimdyklos trūkumas buvo tas, kad tualetas ne palatoj, o koridoriuj.  pirmą dukrytę gimdžiau kitoj gimdykloj, tai ten ir tualetas, ir bidė vietoj buvo, nereikėjo koridoriun eiti  4u.gif o šiaip vonia sąrėmius palengvina, siūlė man vandens prileisti, bet atsisakiau, nieko nebenorėjau, tik stovėt lovos galą įsikabinus  biggrin.gif  net ant kamuolio nesėdau, vyras ten sėdėjo hihihi.gif

As tai gimdziau priespaskutinej-tai ten irgi nebuvo WC,reikejo eit koridorium.Bet tai nepamenu koks tos gimdyklos nr.buvo g.gif ,na,bet zodziu priespaskutine,o is jos isejus reikejo i desine sukt,kad nueit i WC.
Gimdyklos jau buvo po remonto.
Atsakyti
5-oji gimdykla yra su vonia, moketi nereikia. Gimdziau praeita savaite, kadangi 5-oji buvo uzimta, tai gimdziau 4-oje (cia WC buvo, nereikejo eiti i koridoriu).
Atsakyti
QUOTE(eternity @ 2008 10 22, 19:12)
As gimdziau pirmaja pas Merki. Viskas ka apie ji galiu pasakyti tik teigiama. thumbup.gif  Gimdymas buvo komplikuotas siek tiek, tai jis nuo manes praktiskai nesitrauke  blush2.gif Susitarusi su juo is anksto nebuvau, atsitiktinai papuoliau. Buvau susitarusi su Paskeviciene, bet ji sirgo gripu tuo metu. Dabar vel lankausi pas Paskeviciene ir vel galvoju tartis su ja (na gal dabar nebesirgs  biggrin.gif ). Gal kas zino kokios dabar "stafkes"?  ax.gif

aiskumelis na man jis irgi geras toks ramus visada thumbup.gif mirksiukas.gif as net nzn ka ir daryt tartis ar ne su kuom nors ar vaziuot naura g.gif g.gif dauguma nesitaria ir pagimdo be tu 500lt papildomu... g.gif
Papildyta:
tai kaip manot mamytes tos kurios jau gimde tartis su kuom nors ar ne??ar lb skiriasi ta prieziura jei atvaziuoji nesitarus? g.gif smile.gif galvos skausmas doh.gif biggrin.gif o del palatos ten iskart nuvaziavus tartis reikia taip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xramunelex222 @ 2008 10 24, 18:08)
aiskumelis na man jis irgi geras toks ramus visada thumbup.gif  mirksiukas.gif as net nzn ka ir daryt tartis ar ne su kuom nors ar vaziuot naura g.gif  g.gif dauguma nesitaria ir pagimdo be tu 500lt papildomu... g.gif
Papildyta:
tai kaip manot mamytes tos kurios jau gimde tartis su kuom nors ar ne??ar lb skiriasi ta prieziura jei atvaziuoji nesitarus? g.gif  smile.gif galvos skausmas doh.gif  biggrin.gif o del palatos ten iskart nuvaziavus tartis reikia taip? rolleyes.gif

Dėl palatos susitariau jau būdama gimdykloje
Atsakyti