Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(manno @ 2008 10 15, 19:39)
Gal kas zinote kiek gimdyklu Panevezio gimdymo namuose yra su voniomis? Ir kiek uz jas reikia moketi?

Viena 5nr smile.gif ,siiap gimdyklos yra nemokamos cool.gif
Atsakyti
As tai dabar lankausi pas Paskoniene. Cia kaip viena mamyte sake nera eiliu gali pabendraut ilgiau, ir nuramint moka jei ka. Labai noreciau pas ja ir gimdyti, bet as dar turiu laiko tai dar galvosiu... bet mes su vyru kazkaip pradedam galvot gal na ura vaziuosim, nes nenoriu as nei epiduro nei cezario, na nebent ekstrinis ispultu.
Labiausiai nenoriu pakliuti pas Janusauska schmoll.gif va tas tai nei uzuojautos nei morales gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazi Mama @ 2008 09 23, 13:54)
Sveikos mergaites,
Man gimdyti nustatyta lapkricio 24-26d., prisiregistravau jau pas Petrauskiene, eisiu tartis kad dalyvautu gimdyme, gal galit patart, del kainos su ja reikia iskart derinti, ar kaip? blink.gif

man gimdyt 27-29d 4u.gif gal susitiksim 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
mano ginius pas kuri lankausi tai merkys smile.gif idomu kokie apie ji atsiliepimai ...kaip jis gimdymuspriema g.gif girdejau apie kazkoki jauna gydytoja geru atsiliepimu kuris is vln yra ir kelias dienas tik budi panev g.gif visai noreciau su kuo tartis g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

gimdžiau prie akušerės Irmos ir ji man labai patiko. Jei kada gimdysiu antrą, tai norėčiau tik prie jos. bet niekaip neatsimenu jos pavardės doh.gif Tokia kūda, plaukai iki pečių maždaug ir ryžoki. Gal kas žinot jos pavardę?
Atsakyti
QUOTE(rasute @ 2008 10 18, 11:35)
Sveikos mamytės,

gimdžiau prie akušerės Irmos ir ji man labai patiko. Jei kada gimdysiu antrą, tai norėčiau tik prie jos. bet niekaip neatsimenu jos pavardės doh.gif Tokia kūda, plaukai iki pečių maždaug ir ryžoki. Gal kas žinot jos pavardę?

Kunciene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 10 18, 11:59)
Kunciene  4u.gif

va va, tiksliai smile.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
[quote=xramunelex222,2008 10 16, 21:04]
man gimdyt 27-29d 4u.gif gal susitiksim 4u.gif bigsmile.gif
kas ten dabar zino 4u.gif laisvai galime susitikti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as pries 12 metu gimdziau Panevezio GM, tai Sakalauskas uzsiprase kysio ir dar sampo uzsiprase, jei viskas bus gerai, bet gimdyme net nepasirode. Po visko sugebejo ateiti ir paklause ar viskas gerai (supratau ko norejo) - tepasakiau aciu, bet nieko gero biggrin.gif
Tikiuosi siandien jis nebedirba.
Merkys fainas gydytojas, o Paskoniene isvis super, bet tada atostogavo doh.gif
Atsakyti
tai kaip ten su ta gimdykla kurioj vonia yra??? gal kas turit kokiu atsiliepimu?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2008 10 21, 13:13)
tai kaip ten su ta gimdykla kurioj vonia yra???  gal kas turit kokiu atsiliepimu??  blush2.gif

Nuvažiuosi gimdyt pamatysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 21, 13:55)
Nuvažiuosi gimdyt pamatysi rolleyes.gif

tai kad noretusi is anksto susizinoti kaip ir kas ten blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2008 10 21, 15:22)
tai kad noretusi is anksto susizinoti kaip ir kas ten  blink.gif

o kas konkrečiai domina? g.gif aš gimdžiau gimdykloje su vonia, bet ja nepasinaudojau, nes užtrukau tik 2 valandas 4u.gif
Atsakyti