...O tai ji tau labai nepatiko? ....jei pabegai is jos
QUOTE(Jumag @ 2008 09 11, 14:18)
...O tai ji tau labai nepatiko? ....jei pabegai is jos
Man nepatiko, kad viskas labai paskubom pas ją. Pvz. iki 20 sav. kaskart nuėjus, aj, nu kitąkart įtrauksim įskaiton . Kai valandų valandas turi laukt kol patenki į kabinetą, nesvarbu, kad prisiregistravus. O būdavo, kad ir visai neateidavo .
...siaubas neateidavo?...nu cia jau visai...tai ne kas tada ..manau taip negali but
Jezau pnvz daugiau negimdysiu!!! akusere su sesute negaliu nieko sakyt labai geros papuole nu bet ginekologe baisu, gaila jos pavardes nepaziurejau kazkaip ne tas galvoj buvo. Vyras ir tas pasake tokiai slikstinei as kisio tikrai neduosiu , o akuserei ir sesutei atsidekojom
QUOTE(Jumag @ 2008 09 11, 16:36)
...siaubas neateidavo?...nu cia jau visai...tai ne kas tada ..manau taip negali but
Jei gydytoja dar dirba ligoninėj tai gali ir vėluoti Nes jei koks cezaris extra,ar kas kitas tai jau ir pavėluos Čia kas dirba ligoninėj ir klinikose šeimos gaunas kaip ir užburtas ratas,visur lekia tik nevisur laiku spėja
QUOTE(deika @ 2008 09 19, 17:13)
Jei gydytoja dar dirba ligoninėj tai gali ir vėluoti Nes jei koks cezaris extra,ar kas kitas tai jau ir pavėluos Čia kas dirba ligoninėj ir klinikose šeimos gaunas kaip ir užburtas ratas,visur lekia tik nevisur laiku spėja
Sveikos mergaites,
Man gimdyti nustatyta lapkricio 24-26d., prisiregistravau jau pas Petrauskiene, eisiu tartis kad dalyvautu gimdyme, gal galit patart, del kainos su ja reikia iskart derinti, ar kaip?
QUOTE(renate @ 2008 09 11, 18:32)
Jezau pnvz daugiau negimdysiu!!! akusere su sesute negaliu nieko sakyt labai geros papuole nu bet ginekologe baisu, gaila jos pavardes nepaziurejau kazkaip ne tas galvoj buvo. Vyras ir tas pasake tokiai slikstinei as kisio tikrai neduosiu , o akuserei ir sesutei atsidekojom
idomu kaip atrode?
Papildyta:
QUOTE(kaip @ 2008 08 09, 20:34)
Jei Tau gresiantis cezaris, tai susitarti gali. Bet jei viskas gerai, tai tikrai niekas nedarys. Geriausiai daro Paškonienė.
Papildyta:
Gimdžiau pas Bagurską ir akušerę Užkurėlienę. Labai nuostabi kompanija
Labai nuoširdūs, švelnūs, geranoriški. Labai jiems dėkui!!!
Norėjau nuskausminimo, bet Bagurskas atkalbėjo . Manau, kad reikėjo iš anksto susitarti su Anestezialogu....
Papildyta:
Gimdžiau pas Bagurską ir akušerę Užkurėlienę. Labai nuostabi kompanija
Labai nuoširdūs, švelnūs, geranoriški. Labai jiems dėkui!!!
Norėjau nuskausminimo, bet Bagurskas atkalbėjo . Manau, kad reikėjo iš anksto susitarti su Anestezialogu....
super akusere
QUOTE(kaip @ 2008 10 01, 22:14)
Aš tai vaikščiojau privačiai pas Paškonienę. Eilių pas Ją nebudavo, tad niekada laukti nereikdavo ir ilgiau pabendrauti galėdavome. O per gimdymą, tai dažnai ateidavo į gimdyklą morališkai palaikyti. Labai nuostabi moteris.
aš taip pat pas ją. Labai dėkinga buvau jai, kad taip rūpinosi
QUOTE(alli_g @ 2008 09 11, 19:38)
sveikos, panevėžietės ar yra, kurios laukia savo naujagimių spalio pabaigoje? labai norėčiau sužinoti, ar labai ruošiatės ir kaip. gal susimatysim man nustatyta gimdymo data spalio 22-24 d. ačiū
Sveikutė Mes laukiam savo naujagimio pačioj lapkričio pradžioj, tai vos vos vėliau už tave O ruošiamės morališkai Ai, dar lankau paskaitėles